معرفی وبلاگ
سلام:بازدیدکننده گرامی برای حمایت ازتولیدات داخلی حتی الامکان ازخریداجناس خارجی پرهیزکنیددراین وبلاگ سعی می شودراه کارهای مناسب برای تقویت نیروی تولیدی این مرزوبوم ارائه گرددایده های شماعزیزان راجهت به قدرت رسیدن تولیدات وطن پذیراهستیم دریغ نفرمایید باتشکرمدیروبلاگ
دسته
توليد ايراني-افتخار جهاني
آموزش طراحي قالب براي تبيان
حمايت ازاقتصاد،كاروتوليدملي
لينگ دوستان
لينگ دوستان
لينگ دوستان
لينگ دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 501951
تعداد نوشته ها : 163
تعداد نظرات : 7
 حمايت از توليد ملي  حمايت از توليد ملي

ما می توانیم


ذائقه ایرانی ، کالای ایرانی


تولید ملی
Rss
طراح قالب
GraphistThem273

مدير گروه ترويج و آموزش كشاورزي دانشگاه رازي كرمانشاه معتقد است جهاددانشگاهي ميتواند نقش موثري در حل مشكلات بخش كشاورزي و كشاورزان ايفا كند.

 

 

دكتر حسين آگهي مدير گروه ترويج و آموزش كشاورزي دانشكده كشاورزي دانشگاه رازي كرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه كرمانشاه، به مناسبت سالروز تشكيل جهاددانشگاهي ابراز داشت: جهاددانشگاهي پس از پيروزي انقلاب اسلامي با هدف رسيدگي به مسائل و مشكلات حوزه‌هاي مختلف خارج از امور اداري تشكيل شد و تا به امروز پيشرفت‌هاي قابل توجهي داشته است.

 

 

وي افزود: فعاليت‌هاي جهاد دانشگاهي در حوزه حل مشكلات بخش كشاورزي و كشاورزان انكار ناپذير است.

 

 

آگهي در ادامه با تاكيد بر انيكه از چالش‌هاي اساسي موجود ارتباط ضعيف بين دانشگاه و صنعت است، اذعان داشت: با توجه به اينكه دولت حامي اغلب واحدهاي صنعتي است و اين واحدها دغدغه بهبود شرايط موجود را ندارند لذا كمتر در جست و جوي ارتقاي وضعيت خود هستند.

 

 

وي با بيان اينكه به نظر مي‌رسد نبود رقابت بين واحدهاي صنعتي اصلي‌ترين عامل ضعيف بودن ارتباط دانشگاه با صنعت است، گفت:‌ دانشگاه‌ها توان بسيار بالايي براي ارتقاي سطح صنعت دارند كه اين مهم اغلب از سوي صاحبان صنايع ناديده گرفته مي‌شود.

سه شنبه سی یکم 5 1391 8:42 بعد از ظهر

بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم

كارگران و كشاورزان، اساس استقلال كشور

ان شاءاللّه‏، مبارك باشد بر همۀ مستضعفين جهان و بر ملت ايران و برشما كارگران متعهد اسلامي روز كارگر، مبارك باشد بر ملت ايران كه چنين جوانان متعهدي در كارگاهها مشغول فعاليت هستند. دو قشر از ملت ستون فقرات كشور و انقلاب‏اند: يك قشر، قشر كارگر كه با مجاهدات پيگير خود، قبل از انقلاب با اعتصابات دامنه‏دار خود انقلاب را به پيروزي رساندند و بعد از انقلاب هم آنها هستند كه با كوشش خود و جهاد خود در راه اسلام اين انقلاب را به پيش مي‏برند و من اميدوارم كه كوشش آنها در پيشگاه مقدس خداي تبارك و تعالي مقبول باشد و سرفراز باشند در اينجا و در آنجا و قشر دوم كشاورزانند. كشاورزان و كارگران اساس استقلال كشورند و اگر اين دو قشر بطور دلخواه ان شاءاللّه‏، عمل كنند، گرفتاريهاي كشور ما ان شاءاللّه‏، رفع مي‏شود. و از اين جهت است كه اين دو قشر بيشتر مورد هَجمۀ مخالفين انقلاب اسلامي هستند. بي‏جهت نيست كه فعاليت گروههايي كه به خلاف جمهوري اسلامي هستند و وابسته به اجانب هستند به اين دو قشر بيشتر توجه دارند و اين دو قشر را بيشتر مي‏خواهند به انحراف بكشانند. در كارخانه‏ها آنچه مورد نظر آنهاست، در عين حالي كه مدعي هستند كه ما طرفدار كارگر هستيم، طرفدار ضعفاي كشور هستيم، كاري انجام مي‏دهند كه اين قشر را

اين رهيافت عل‍ي رغم خصوصي‌سازي تصديگري‌ها جلوي انحصار بازار را مي‌گيرد و نهايتاً ارتقاي بهره‌وري را در مرحله توزيع گندم و آرد محقق مي‌سازد. زماني كه كيفيت توليد دغدغه صنعت‌كاران گندم و آرد شد، اقبال ايشان براي خريد گندمِ با كيفيت بيشتر مي‌شود. اينجاست كه توليد گندم با كيفيت ارزش پيدا كرده و كشاورزان، خود به ارتقاي كيفيت توليدات خود خواهند ‌انديشيد.

حسن حيدري – مركز تحقيقات راهبردي غذا و كشاورزي دانشگاه تهران Heydari1149@gmail.com

ابزار حاكميت در رونق بخشي توليدات و صنايع تبديلي و تكميلي بخش كشاورزي چيست؟ جايگاه حاكمان در ارتقاي «توليد ملي» و «حمايت از كار و سرمايه ايراني» كجاست؟ چگونه مي‌توان با وجود تحريم‌هاي روز افزون اقتصادي غرب،اين چنين انتظاراتي را در سر پروراند؟ اين سوالات شايد دغدغه‌ي برخي از مديران و مسئولين بخش كشاورزي در سال 1391 باشد، كه در اين نوشته با ترسيم يك مثال عيني و واقعي از حياتي ترين صنعت كشور به دنبال جواب آن مي‌گردد.

سه شنبه سی یکم 5 1391 8:38 بعد از ظهر
امام جمعه بجنورد:
تحقق توليد ملي نيازمند مشاركت دولت و مردم است

خبرگزاري فارس: امام جمعه بجنورد تحقق توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني كه امسال از سوي مقام معظم رهبري به اين نام مزين شده است را نيازمند مشاركت دولت و مردم عنوان كرد.

 

به گزارش خبرگزاري فارس از بجنورد، آيت‌الله حبيب‌الله مهمان نواز در آيين نماز جمعه اين هفته مركز خراسان شمالي در مصلاي امام خميني (ره) اظهار داشت: اتكا بر توليد ملي موجب خودكفايي ملي سبب مي‌شود و همه مسئولان بايد با همدلي بيشتر براي تحقق اين پيام تلاش كنند.

عضو مجلس خبرگان رهبري با اشاره به اينكه مهمترين مسئله‌اي كه بايد همه افراد و مديران آن را دنبال كنند، سرمايه‌گذاري و رونق‌بخشي توليد داخلي كشور برشمرد و اظهار داشت: دشمنان براي ضربه وارد كردن به نظام جمهوري اسلامي همه تلاش و توان خود را به كار بسته‌اند.

دوشنبه سیم 5 1391 3:58 بعد از ظهر

مدير كل عمران و امور زيربنايي عشاير ايران گفت: افزايش راندمان توليد با اجراي سيستم‌هاي نوين كشاورزي از برنامه‌هاي سازمان عشاير كشور در سال جاري است.

بابا داوردان در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان، گفت: با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبري و تاكيد رييس جمهوري در جمع مردم شهرهاي خراسان رضوي بخش اعظم اعتبارات سال جاري سازمان عشاير كشور در بخش افزايش راندمان توليد هزينه خواهد شد.

وي افزود: با توجه به اينكه عشاير فقط دو درصد جمعيت كشور را تشكيل مي‌دهند ولي 25 درصد گوشت و پروتيين كشور را توليد مي‌كنند كه دراين راستا دولت نيز تدابير لازم را اتخاذ كرده است.

مدير كل عمران و امور زيربنايي سازمان عشاير ايران به افزايش سه برابري اعتبارات ملي اين سازمان درسال 90 اشاره كرد و گفت: سال گذشته 58 ميليارد تومان اعتبار مصوب داشتيم كه 50 ميليارد تومان اعتبارات ملي بود و مابقي اعتبارات استاني و ساير فصول كه تاكنون جذب اين سازمان شده است 154 ميليارد تومان است.

داوردان افزود: امسال اعتبارات بسيار خوبي در لايحه براي اين سازمان در نظر گرفته شده است كه پيش‌بيني مي‌شود رقم اين اعتبار بالغ بر 50 ميليارد تومان به سازمان عشاير اختصاص پيدا كند.

شنبه بیست و هشتم 5 1391 9:58 بعد از ظهر

زندگي عشايري، شيوه سنتي توليد و ضرورت‌هاي زمان

عزير كياوند(رخش خورشيد)

جمعيت عشايري ايران كه روزگاري با برخورداري از آزادي نسبي،تعميم‌ مالكيت به صورت دارايي دامي،بهره‌مندي از اعتدال هوا،خود كفايي نسبي و دسترسي به محصولات پرارزشي مانند گوشت،شير روغن و فرآورده‌هاي‌ شيري ديگر،زندگي دلخواهي داشت،هم اينك به حاشيه اجتماع و اقتصاد ايران رانده شده است.روندي كه همچنان ادامه دارد و روبه تشديد است.

دامداري عشايري كه طي قرنها به چراگاهاي وسيع و غني متكي بود،اكنون‌ با مشكل تعليف روبرو است.چرا كه بخش گسترده‌اي از چرا گاهها و بيش از همه چراگاههاي خوب در دهه‌هاي اخير به زير كشت رفته و يا به كشتزارهاي‌ ديم تبديل شده است.علت ديگر،افزايش بي سابقه دام روستايي است كه آن هم‌ در طول سه دهه اخير صورت گرفته است‌1

شنبه بیست و هشتم 5 1391 9:56 بعد از ظهر
رييس سازمان بسيج عشايري كشور گفت: تداوم نقش آفريني عشاير در عرصه توليد ملي مستلزم نگاه ويژه و منطبق با واقعيت به اين قشر توليد كننده است.به گزارش عشايرنيوز وبه نقل از خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه چهارمحال و بختياري، سردار دكتر مهدي جمشيدي در همايش معتمدين عشاير بختياري افزود: تحقق شعار توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني در جامعه نيازمند نگاه مسئولان به قشر عشاير به عنوان يكي از توليدكنندگان اصلي جامعه است.
  




وي اظهار كرد: عشاير با وجود اينكه تنها دو درصد از جمعيت كشور را تشكيل مي‏‌دهند، اما از لحاظ توليدات دامي و پروتئيني 28 درصد توليدات اين بخش را از آن خود كرده‌اند.

سردار جمشيدي همچنين از سهم 35 درصدي عشاير در توليدات صنايع دستي كشور خبر داد و تصريح كرد: قدرت ملي عشاير با توجه به نقش آنان در توليد ملي و ايجاد امنيت پايدار قابل توجه و ممتاز است.

وي خاطرنشان كرد: تداوم نقش‌آفريني عشاير در عرصه توليد ملي مستلزم نگاه ويژه و منطبق با واقعيت به اين قشر توليد كننده است و در حالي كه دولت 12 ميليارد ريال يارانه به بخش توليد اختصاص داده، بايستي سهم عشاير مشخص و متناسب با شاخصهاي توليد اين قشر باشد.

شنبه بیست و هشتم 5 1391 9:55 بعد از ظهر

مديركل اداره عشاير خراسان شمالي گفت: عشاير اين استان بهار امسال 116 هزار راس دام مازاد خود را به بازار عرضه مي كنند.

 

'موسي‌الرضا شادمهر' روز سه ‌شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: خانوارهاي عشايري خراسان شمالي دامهاي پرواري خود را در ارديبهشت و خرداد ماه براي فروش و كشتار روانه بازار مي كنند.

وي ادامه داد: عشاير بخشي از دام خود را در اين استان عرضه كرده و بخش عمده تري را براي فروش به استانهاي تهران، مازندران و خراسان رضوي انتقال مي دهند.

مديركل اداره عشاير خراسان شمالي ميزان عرضه سالانه دام عشاير استان را 300 هزار راس عنوان و بيان كرد: عرضه اين ميزان دام در حقيقت توليد سالانه هفت هزار و 500 تن گوشت قرمز، معادل 35 درصد گوشت قرمز را در خراسان شمالي شامل مي شود.

شادمهر افزود: اين قشر سختكوش همچنين سالانه هزار و 750 تن پشم و ساير فرآورده‌هاي دامي توليد مي‌كنند.

وي گفت: حجم ديگر توليدات شامل شير، روغن، كره، ماست و ساير فرآورده هاي لبني عشاير نيز قابل است كه بيشتر جنبه خودمصرفي داشته و بخشي از آن نيز به بازار عرضه مي شود.

شنبه بیست و هشتم 5 1391 9:48 بعد از ظهر

مديرامور عشاير استان تهران ضمن تشريح مشكلات جامعه عشايري اين استان از امضاي موافقتنامه اي با سازمان آب براي احداث مسير ايل راهي براي تردد عشاير به طول 2 كيلومتر در پائين دست سد ماملو خبرداد.

سيروس نصيري درگفتگو با مهر درخصوص مشكلات عشاير استان تهران اظهار داشت: با توجه به توسعه فضاي شهري و ايجاد شهركهاي جانبي كوچ عشاير دچار مشكل شده به‌طوري‌كه هم اكنون مسير كوچ عشاير استان مسدود شده است.

وي افزود: به عنوان مثال، دركوچ بهاره وقتي عشاير از جنوب به شمال استان مي روند دچار مشكل مي شوند.

مديرامور عشاير استان تهران با اعلام اينكه سال گذشته براي نخستين بار بالغ بر 30 مسير ايل راهي عشاير را از طريق روزنامه رسمي قوه قضائيه به ثبت رسانده ايم، گفت: همچنين به دستگاههاي اجرايي اعلام كرديم هردستگاهي كه مي‌خواهد عمليات اجرايي در ايل راههاي عشايري انجام دهد حتما بايد يا مسير جايگزيني را براي عبور عشاير در نظر بگيرد و يا عمليات اجرايي خود را به مكان ديگري منتقل كند.

وي با بيان اينكه براساس قانون ايجاد هرگونه انسدادي در حريم و ايل راههاي عشاير ممنوع است و با آن برخورد خواهد شد، گفت: از لحاظ عرفي و قانوني حق مالكيت عشاير نسبت به ايل راه هاي عشايري كه بالغ بر 30 مسير است بايستي محفوظ بماند.

 

شنبه بیست و هشتم 5 1391 9:45 بعد از ظهر

معاون سازمان امور عشايري وزارت جهاد كشاورزي گفت: هم اكنون 35 درصد صنايع دستي مورد نياز كشور توسط ايلات و عشاير توليد مي شود.

به گزارش ايانا به نقل از ايرنا  'مير ولي صفرزاده' افزود: سالانه حدود يك ميليون و 400 هزار مترمربع بافته هاي داري جمعيت عشايري كشور است كه 50 درصد آن براي خود مصرفي و 50 درصد آن نيز به بازارهاي داخل و خارج عرضه مي شود.

وي جمعيت عشايري كشور را 100 درصد مولد دانست و اظهار داشت: بر اساس آمار سال 87، 20 درصد پروتئين دامي، 35 درصد صنايع دستي و 5.5 ميليون تن محصولات كشاورزي و صنعتي با ارزش سه هزار ميليارد تومان توسط ايلات و عشاير توليد مي شود.

اين مقام مسئول تصريح كرد: هم اكنون عشاير از 48 درصد شاخص هاي رفاهي زندگي برخوردار هستند، در حالي كه روستاييان از 85 درصد خدمات رفاهي و زيربنايي زندگي برخوردار مي باشند.

وي ادامه داد: طي برنامه پنجم توسعه كشور، اجراي سياست هاي خدمات رفاهي و زيربنايي، توسعه صنايع دستي، دامپروري، زنبورداري، توليد گياهان دارويي و توليدات گلخانه اي محصولات ايلات و عشاير كشور در اولويت برنامه هاي سازمان امور عشايري كشور قرار گرفته است.

شنبه بیست و هشتم 5 1391 9:41 بعد از ظهر
X