معرفی وبلاگ
سلام:بازدیدکننده گرامی برای حمایت ازتولیدات داخلی حتی الامکان ازخریداجناس خارجی پرهیزکنیددراین وبلاگ سعی می شودراه کارهای مناسب برای تقویت نیروی تولیدی این مرزوبوم ارائه گرددایده های شماعزیزان راجهت به قدرت رسیدن تولیدات وطن پذیراهستیم دریغ نفرمایید باتشکرمدیروبلاگ
دسته
توليد ايراني-افتخار جهاني
آموزش طراحي قالب براي تبيان
حمايت ازاقتصاد،كاروتوليدملي
لينگ دوستان
لينگ دوستان
لينگ دوستان
لينگ دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 483022
تعداد نوشته ها : 163
تعداد نظرات : 7
 حمايت از توليد ملي  حمايت از توليد ملي

ما می توانیم


ذائقه ایرانی ، کالای ایرانی


تولید ملی
Rss
طراح قالب
GraphistThem273

گروه صنعت و معدن: پنجمين جشنواره ملي مديران و توليدكنندگان جوان با حضور مسوولان و فعالان صنعتي و اقتصادي برگزار شد. در اين جشنواره از نشان جديد خانه صنعت و معدن جوانان به نام خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان رونمايي شد.

همانند همه همايش‌هاي صنعتي، اين بار نيز فعالان صنعتي با اشاره به مشكلات بخش صنعت خواستار رسيدگي مسوولان به اين مشكلات و همچنين اصلاح قانون كار شدند.
وزير صنعت، معدن و تجارت نيز در اين همايش گفت: اقتصاد متكي به نفت ناپايدار و غيرقابل اعتماد است و مديران و جوانان توليدكننده بايد آرمان‌هاي خود را در مسير رهايي كشور از اقتصاد متكي به نفت قرار دهند چرا كه اين گونه از اقتصادها پايداري نخواهد داشت.
مهدي غضنفري با بيان اين كه تداوم وابستگي به اقتصاد نفتي، نسل‌هاي آينده را با مشكلات عديده‌اي مواجه مي‌كند، افزود: بايد در جهت رفع و تغيير اين نقطه ضعف اقدام كرد.


گروه صنعت و معدن: پنجمین جشنواره ملی مدیران و تولیدکنندگان جوان با حضور مسوولان و فعالان صنعتی و اقتصادی برگزار شد. در این جشنواره از نشان جدید خانه صنعت و معدن جوانان به نام خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان رونمایی شد.

همانند همه همایش‌های صنعتی، این بار نیز فعالان صنعتی با اشاره به مشکلات بخش صنعت خواستار رسیدگی مسوولان به این مشکلات و همچنین اصلاح قانون کار شدند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این همایش گفت: اقتصاد متکی به نفت ناپایدار و غیرقابل اعتماد است و مدیران و جوانان تولیدکننده باید آرمان‌های خود را در مسیر رهایی کشور از اقتصاد متکی به نفت قرار دهند چرا که این گونه از اقتصادها پایداری نخواهد داشت.
مهدی غضنفری با بیان این که تداوم وابستگی به اقتصاد نفتی، نسل‌های آینده را با مشکلات عدیده‌ای مواجه می‌کند، افزود: باید در جهت رفع و تغییر این نقطه ضعف اقدام کرد.
وی خروج اتکا به منابع نفتی را یک خواسته دیرینه ملی و تاریخی مردم ایران اعلام کرد و افزود: باید این آرمان را در دل جوانان بکاریم، ما آرزوهای فراموش شده خود را در قامت سروگونه جوانان می‌بینیم.
غضنفری در ادامه با اشاره به وضعیت تراز تجاری کشور تصریح کرد: در حال حاضر واردات کشور حدود ۷۰ میلیارد دلار و صادرات ۳۰ میلیارد دلار است که این آمار بیانگر تراز منفی ۴۰ میلیارد دلاری در تراز تجاری بدون احتساب نفت است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه تولیدات متعدد بدون در نظر گرفتن مزیت نسبی، اهداف صادراتی را محقق نخواهد کرد، افزود: باید طرح و ایده‌ای برای رسیدن به چنین اهدافی متصور شد.کاهش بیکاری دور از دسترس نیست و کمبود سرمایه جبران‌پذیر است.
اصلاح قانون کار در سه ضلع کارگر، کارفرما و دولت
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در پنجمین جشنواره ملی مدیران و تولیدکنندگان جوان با بیان این‌که اصلاح قانون کار در سه ضلع کارگر، کارفرما و دولت صورت می‌گیرد، گفت: نگاه و رویکرد به همه موضوعات جامعه از جمله کار و تولید همواره باید فرهنگی باشد، چرا که در این صورت دستیابی به اهداف با سرعت انجام خواهد شد.
عبدالرضا شیخ‌الاسلامی با بیان اینکه مشکل اصلی بازار مصرف است، افزود: اگر این باور در ذهن ما شکل بگیرد که با مصرف کالاهای خارجی برخورد کنیم، تولید داخلی با مشکل روبه‌رو نخواهد شد.
وی با تاکید بر فرصت‌سازی برای ایجاد کار و اشتغال، گفت: بیش از ۲۰ سال از تصویب قانون کار می‌گذرد و با وجود ظرفیت‌های خوبی که در آن وجود دارد، بسیاری از ظرفیت‌ها مورد استفاده قرار نگرفته است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اشکالات موجود در قانون کار اظهار کرد: این اشکالات موانعی بر سر راه کسب‌وکار ایجاد کرده است که به‌دنبال اصلاح آنها هستیم. در این راستا باید نگاه و رویکرد فرهنگی داشته باشیم تا قانونی اصلاح شود که به بهبود فضای کسب‌وکار کمک کند.
شیخ‌الاسلامی اظهار کرد: پیش‌نویس اصلاح قانون کار با وجود همه حساسیت‌ها و چالش‌هایی که وجود دارد، با اجماع سه ضلع کارگر، کارفرما و دولت به مجلس می‌رود. همچنین اصلاح قانون تامین اجتماعی، بیمه بیکاری و قانون تعاون نیز در دستور کار است.وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصویب پیش‌نویس قانون کار را به نفع کارگر و کارفرما و جامعه کار و تولید اعلام کرد و گفت: این قانون منافع کارگر و کارفرما را به صورت جداگانه و به تنهایی مورد توجه قرار نداده است بلکه مواردی از قبیل بهبود فضای کسب‌وکار، افزایش بهره‌وری و تشویق سرمایه‌گذاری، مواردی است که در اصلاح قانون کار دیده شده است.
تصویب نهایی
طرح توسعه فضای کسب‌وکار
نائب‌رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این جشنواره از تصویب نهایی طرح توسعه فضای کسب‌وکار تا دو هفته آینده خبر داد و گفت: کلیات طرح توسعه فضای کسب‌وکار در مجلس به تصویب رسید و از شنبه آینده به بررسی مواد طرح پرداخته می‌شود.
محمدرضا باهنر افزود: در حال حاضر بزرگ‌ترین مشکل اقتصاد، بحث اشتغال است که اگر راه‌حل منطقی اندیشیده نشود، با بحران سنگینی روبه‌رو خواهیم شد.
مشاور جوانان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز گفت: در نیمه دوم سال جهاداقتصادی و برپایی نهضت اشتغال قرار داریم و در این راستا فعالیت‌ها برای دستیابی به اهداف باید افزایش یابد.
علی‌رضا خجسته‌پور با بیان اینکه دولت به‌دنبال تسهیل امر تولید است، اما مشکلاتی همچون مسایل بانکی در این مسیر وجود دارد، افزود: فضای اقتصاد به سمت حمایت از تولید می‌رود و در مقابل نیز تولیدکنندگان منتظر بسته‌های حمایتی هستند، در همین حال اصلاح قانون کار و پنجره واحد فضای کسب‌وکار جزو مطالبات بخش خصوصی است.
پایش وضعیت صنایع
توسط مجلس
رئیس خانه صنعت و معدن ایران نیز با درخواست از مجلس برای پایش وضع صنایع کشور گفت: تولید کشور با پرداخت سودهای بانکی بالا دچار مشکل شده است. در حال حاضر بانک‌ها برای بخش تولید مشکلاتی را ایجاد کرده‌اند به‌طوری که تولید به شدت دچار چالش شده است.
هادی غنیمی‌فرد با درخواست از کمیسیون اقتصادی مجلس برای پایش وضع صنایع کشور، گفت: سند چشم‌انداز ۲۰ ساله کشور اهداف را مشخص کرده و ۱۴ سال برای دستیابی به اهداف زمان زیادی نیست.
رئیس خانه صنعت و معدن ایران با بیان این‌که درخصوص ارتباط دانشگاه و صنعت تصور نابه‌جایی ایجاد شده است، گفت: دانشگاه‌ها در همه دنیا مراکزی هستند که واحدهای صنعتی تجربه خود را به آنجا می‌برند چرا که دانشگاه‌ها باید کار صنعتی همگام با تولید انجام دهند.
بدهی ۱۵ هزار میلیارد ریالی دولت به بخش خصوصی
قائم‌مقام دبیرکل خانه صنعت و معدن جوانان نیز در پنجمین جشنواره ملی مدیران و تولیدکنندگان جوان، میزان بدهی دولت به بخش خصوصی را ۱۵ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: دولت باید به میزان توان خود با بخش خصوصی قرارداد ببندد تا این بخش درگیر مسائل حاشیه‌ای نشود.
آرمان خالقی با بیان اینکه سپردن کار مردم به مردم، تحقق اصل۴۴ قانون اساسی و خصوصی‌سازی با واگذاری به بنگاه‌های شبه‌دولتی نیازمند اصلاح است، افزود: پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها بانک‌ها با تولید همراهی خوبی نداشتند که کارگروه حمایت از تولید می‌تواند به اصلاح این روند کمک کند.
وی درباره ماده ۲۸ قانون بودجه سال ۹۰ که به بانک‌ها اجازه مهلت بازپرداخت بدهی‌های معوق را می‌دهد، گفت: این کار انجام نشده و از سویی از تولید‌کنندگان خواسته می‌شود تا قراردادهای جدیدی بین آنها و بانک‌ها منعقد شود که براین اساس مبنای آن سود بانکی از ۱۲ درصد به ۱۸ درصد افزایش پیدا کرده است، از سوی دیگر قانون مالیات برارزش افزوده باید اجرایی می‌شد که هنوز به طور کامل محقق نشده است.
خالقی در خصوص خانه صنعت و معدن جوانان نیز تصریح کرد: این تشکل با بیش از چهار هزار نفر عضو در ۲۰ استان کشور فعالیت دارد که بانک قوی از صنعتگران جوان را تشکیل داده است.

 

http://gostareshonline.com/industry/95764-2011-11-18-13-32-14.html

 

چهارشنبه هشتم 6 1391 9:55 بعد از ظهر
X