معرفی وبلاگ
سلام:بازدیدکننده گرامی برای حمایت ازتولیدات داخلی حتی الامکان ازخریداجناس خارجی پرهیزکنیددراین وبلاگ سعی می شودراه کارهای مناسب برای تقویت نیروی تولیدی این مرزوبوم ارائه گرددایده های شماعزیزان راجهت به قدرت رسیدن تولیدات وطن پذیراهستیم دریغ نفرمایید باتشکرمدیروبلاگ
دسته
توليد ايراني-افتخار جهاني
آموزش طراحي قالب براي تبيان
حمايت ازاقتصاد،كاروتوليدملي
لينگ دوستان
لينگ دوستان
لينگ دوستان
لينگ دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 501017
تعداد نوشته ها : 163
تعداد نظرات : 7
 حمايت از توليد ملي  حمايت از توليد ملي

ما می توانیم


ذائقه ایرانی ، کالای ایرانی


تولید ملی
Rss
طراح قالب
GraphistThem273

نخستين خط توليد الياف كربن در سازمان صنايع هوا فضاي وزارت دفاع با حضور سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در تاريخ 5 شهريور افتتاح شد.

راه‌اندازي خط توليد الياف كربن به ‌عنوان يكي از ده كشور دارنده اين فناوري بسيار حائز اهميت است. زيرا همه مراحل از مطالعات بنيادين، طراحي پايه و تفسير سخت‌افزار و فرايند توليد، ساخت و نصب تجهيزات و ماشين‌آلات و در‌نهايت راه‌اندازي و اخذ محصول استراتژيك الياف كربن به‌صورت كاملاً بومي و با تكيه بر توان مهندسي وزارت دفاع صورت گرفته است.

شنبه بیست و پنجم 6 1391 8:6 بعد از ظهر

در مراسم روز صنعت دفاعي از موشك كروز 200 كيلومتري قادر، اژدر بومي والفجر با سرجنگي 220 كيلوگرم و نيز موتور دريايي بنيان1 رونمايي شد.

موشك قادر از نوع موشكهاي كروز دريايي با برد حدود 200 كيلومتر است كه با قابليت بالاي تخريب مي‌تواند عليه اهداف دريايي از جمله ناوچه ها و ناوهاي جنگي و همچنين اهداف ساحلي دشمن مورد استفاده قرار گيرد.

ارتفاع كروز پايين، قابليت تخريب بالا، وزن و ابعاد كم و همچنين دقت بالا از جمله ويژگي‌هاي موشك قادر است. اين موشك قابل شليك از ساحل به كشتي بوده كه با تجهيز مرزهاي دريايي كشور به اين موشك پيشرفته گامي مؤثر در جهت بازدارندگي، اقتدار ملي و دفاع از تماميت ارزي كشور برداشته شده است.

شنبه بیست و پنجم 6 1391 8:5 بعد از ظهر

در ايام سالروز حماسه فتح خرمشهر، نخستين و مرتفع‌ترين دستگاه كامل حفاري چاه‌هاي نفت و گاز در خشكي كه توسط متخصصان وزارت دفاع در مجتمع صنعتي فجر شيراز سازمان صنايع دفاع طراحي و ساخته شده بود، در شيراز مورد بهره‌برداري نمادين قرار گرفت و به شركت ملي حفاري ايران تحويل داده ‌شد.

شنبه بیست و پنجم 6 1391 8:3 بعد از ظهر

همزمان با سالروز جاويد فتح خرمشهر 10 فروند شناور از نوع لندينگ گرافت، دوبه و يدك كش توليد سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع به مشتريان تحويل و دو فروند شناور لندينگ گرافت با حضور سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح به آب انداخته شد.

بدنه شناورهاي لندينگ‌ گرافت و روسازه آن از فولاد دريايي كه قابليت بارگيري و تخليه در مناطق فاقد اسكله و سواحل شني شيب‌دار را دارد از ويژگي‌هاي اين شناورها است.

شنبه بیست و پنجم 6 1391 8:2 بعد از ظهر

فرزند جديد بالگرد هاي خانواده شاهد

Oh-78 در حال گذراندن تست سلاح

 

مقاله حاضر ترجمه ايست آزاد از مقاله چاپ شده در هفته نامه جنز مورخ 20 دسامر 2006

ايران در حال آزمايش نمونه جديدي از يك بالگرد مسلح سبك مي باشد و اين برنامه تا طراحي كامل يك بالگرد رزمي چند ماموريتي با قابليت فرود در هر شرايطي ادامه ميابد

اين بالگرد كه رسما با نام شاهد OH-78 شناخته ميگردد و از كلاس بالگردهاي شناسايي سبك ميباشد OH-78 اولين پرواز خود را در سال 2005 انجام رساند همچنين آزمايشات مربوط به سلاح و سنسور ها را نيز طي نموده است اين بالگرد كه درواقع مدل رزمي بالگرد توليد داخل شاهد 278 ميباشد كه به پره هاي چهار تيغه مجهز گرديده

شنبه بیست و پنجم 6 1391 7:53 بعد از ظهر

با  نام گذاري سال 91 به عنوان سال "توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني"، بي گمان  مي انديشيد كه هر گروه سني و جنسي چه وظيفه اي در جهت تحقق اين هدف والا و ارزشمند دارد؟

بي ترديد اذعان به اين موضوع داريد كه زنان شايد بيش از هر گروه ديگري مي توانند در اجراي اين انديشه و متعاقب آن در جهت نيل بدان  نقش داشته باشند؛ زنان جامعه مي توانند  به عنوان متصديان پايه گذاري قلمداد شوند كه  در  برداشتن گام هاي نخستين اين هدف، نقش مبرهن و اجتناب ناپذيري را ايفا نمايند.

اين نقش كتمان ناپذير و الزامي زنان در تحقق شعار ملي سال، ما را برانگيخت كه  به سراغ چند تن از كارشناسان امر، برويم و در اين خصوص با آنان به گفتگو بنشينيم؛ كه در ادامه اين يادداشت توجه شما را بدان مبذول مي داريم:

مينو اصلاني ، رئيس بسيج جامعه زنان،  در‌خصوص نامگذاري سال 91 به عنوان سال "توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني" اظهار داشت: شعار امسال با توجه به درايت مقام معظم رهبري مبتني بر نياز روز و جدي كشور و بر مبناي وجود يك تهديد و يا يك فرصت بالقوه انتخاب شده است پس بايد تمامي فعاليت‌هاي كلان دستگاه‌هاي اجرايي كشور به سمت تحقق آن حركت كند.

پنج شنبه بیست و سوم 6 1391 4:52 بعد از ظهر
آغاز فرهنگ سازي از «نهاد خانواده»، مي تواند به عنوان يكي از مؤثرترين و بهترين راهكارها براي حمايت حقيقي از «توليد ملي و كار و سرمايه ي ايراني» به شمار رود.

همراهان نيوز: آغاز فرهنگ سازي از «نهاد خانواده»، مي تواند به عنوان يكي از مؤثرترين و بهترين راهكارها براي حمايت حقيقي از «توليد ملي و كار و سرمايه ي ايراني» به شمار رود.

 به گزارش روابط عمومي انجمن مطالعات خانواده حجت الاسلام والمسلمين حسن ناصري پور ضمن تبريك فرارسيدن سالروز ولادت باسعادت يگانه دخت نبي مكرم اسلام، حضرت فاطمه ي زهرا (سلام الله عليهما) به خبرنگار ما گفت: درست است كه نهاد خانواده، كوچكترين واحد اجتماع است، اما در طول تاريخ، همين نهاد مقدس و پاك، خاستگاه و منشأ بسياري از رويدادها و تحولات مثبت و اثرگذار در عرصه هاي ديني و مذهبي، فرهنگي و اجتماعي، سياسي و اقتصادي، علمي و آموزشي و ... شده است.

پنج شنبه بیست و سوم 6 1391 4:49 بعد از ظهر

نقش زنان در حمايت از توليد ملي
نگاهي به نقش خانواده ها و زنان در تحقق شعار نوروزي مقام معظم رهبري

نويسنده: علي رستمي

رهبر معظم انقلاب اسلامي شعار امسال را «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» عنوان كرده و بر حمايت از توليد ملي تاكيد كردند.«ايشان در بخشي از پيام خود خاطرنشان كردند:«ما بايد بتوانيم از كارِ كارگر ايراني حمايت كنيم؛ از سرمايه سرمايه دار ايراني حمايت كنيم؛ و اين فقط با تقويت توليد ملي امكان پذير خواهد شد. سهم دولت در اين كار، پشتيباني از توليدات داخليِ صنعتي و كشاورزي است. سهم سرمايه داران و كارگران، تقويت چرخه توليد و اتقان در كار توليد است. و سهم مردم - كه به نظر من از همه اينها مهمتر است - مصرف توليدات داخلي است. ما بايد عادت كنيم، براي خودمان فرهنگ كنيم، براي خودمان يك فريضه بدانيم كه هر كالايي كه مشابه داخلي آن وجود دارد و توليد داخلي متوجه به آن است، آن كالارا از توليد داخلي مصرف كنيم و از مصرف توليدات خارجي بجد پرهيز كنيم؛ در همه زمينه ها: زمينه هاي مصارف روزمرّه و زمينه هاي عمده تر و مهمتر. بنابراين ما اميدوار هستيم كه با اين گرايش، با اين جهت گيري و رويكرد، ملت ايران در سال 91 هم بتواند بر توطئه دشمنان، بر كيد و مكر بدخواهان در زمينه اقتصادي فائق بيايد.»‏

پنج شنبه بیست و سوم 6 1391 4:45 بعد از ظهر
سال جديد با اميد كشيده شدن دست حمايت بر سر توليد ملي كه اين روزها گوشه نشين شده است،‌ آغاز شد برخي كارشناسان معتقدند زنان در رونق چرخ توليد نقش تأثيرگذارتري نسبت به مردان دارند آنها اين قدرت را دارند تا كالاي ايراني را جايگزين مهمان ناخوانده اين روزها يعني كالاي خارجي كنند.

به گزارش بي باك به نقل از خبرنگار زنان فارس، سال ۹۱ با شعار"توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني"‌ شروع شد و در اين ميان برخي از كارشناسان نقش زنان را به عنوان مديران خانه در رونق توليد ملي بسيار تأثير‌گذار مي‌دانند.

 زنان نقش تأثيرگذاري را در اصلاح الگوي مصرف و حمايت از توليد داخلي دارند آنها مي‌توانند در خريد لوازم خانگي توليد داخلي را جايگزين كالاي خارجي كنند.

پنج شنبه بیست و سوم 6 1391 4:42 بعد از ظهر
انتقاد نمايندگان از كمبود امكانات آموزشي؛
شمارش معكوس براي ايست علم و فرهنگ در مناطق محروم
نبود محيط‌هاي آموزشي در مناطق محروم موجب ترك تحصيل كودكان به‌ويژه دختران مي‌شود. اين موضوع مورد انتقاد نمايندگان مجلس قرار گرفته است.

امروزه در همه جوامع، مدرسه به عنوان مهم‌ترين نهاد تعليم و تربيت ٬ جايگاهي ويژه دارد و در كنار خانواده٬ وظيفهٔ تعليم وتربيت دانش آموزان را به دوش مي‌كشد. از اين رو دولت با يك برنامه ريزي كارآمد، بايد سرو ساماني به وضعيت كتاب وآموزش در كشور بدهد تا دانش آموزان در مناطق محروم بدون هيچ دغدغه‌اي به تحصيل بپردازند.

جدگال تاكيد كرد:

كودكان مناطق محروم در انتظار دريافت امكانات آموزشي‌ و فرهنگي

نماينده مردم چابهار، نيك شهروكنارك در مجلس گفت: بافت‌هاي بسيار قديمي وغيربهداشتي و وضعيت نامطلوب وسايل خنك و گرم كننده برخي مدارس مناطق محروم موجب شده تا دانش‌آموزان اين مناطق مشكل‌هاي فراواني براي ادامه تحصيل داشته باشند.

پنج شنبه بیست و سوم 6 1391 4:31 بعد از ظهر
الگوي مطلوب براي توليد كالاي ايراني چيست؟
وحيد محمدي
سرمايه‌گذاري مخاطره‌پذير يك مكانيزم كاملاً شناخته شده در دنيا براي ايده‌هاي نوآورانه است كه متأسفانه در كشور ما به دليل مشخص نبودن قوانين، قابليت اجرا ندارد و لازم است تا مسئولين با رفع موانع حقوقي و حمايت لازم شركت‌هاي سرمايه‌گذاري مخاطره‌پذير را در كشور ايجاد نمايند.

وحيد محمدي – استاندارد زندگي كشورهاي صنعتي در چند قرن گذشته رشد فراواني داشته است. شواهد نشان مي‌دهد متوسط درآمد سرانهٔ واقعي در ايالات متحدهٔ آمريكا و اروپاي غربي ۵۰ تا ۳۰۰ برابر بيشتر از مقدار آن در ۲ قرن قبل مي‌باشد. مثال بارز ديگر از رشد، در وضعيت دو كره قابل مشاهده است. با وجود جدايي اين دو كشور در ۶۰ سال پيش و يكسان بودن شرايط اقتصادي دو كشور در آن زمان، اكنون درآمد سرانهٔ كرهٔ جنوبي ۱۳ برابر بيشتر از همسايهٔ شمالي خود است. كره جنوبي، يكي از كشورهاي (OECD) محسوب مي‌شود در حالي كه كره‌ي شمالي به كمك‌هاي بين‌المللي براي تأمين نيازهاي اوليهٔ مردم خود و رفع مشكل قحطي مواد غذايي محتاج است.

مقايسهٔ وضعيت دو كره، رشد فزاينده در توليد ملي كشورهاي مختلف، پاسخ‌گويي به نيازهاي داخلي و ايستادگي در برابر شرايط مختلف، اهميت موضوع سياست‌گذاري اقتصادي در مقولهٔ رشد را به ما گوش‌زد مي‌كند. اما چه عواملي سبب موفقيت كرهٔ جنوبي شده‌اند و آيا سياست‌گذاران كشور ما هم مي‌توانند با الگويي مشابه كرهٔ جنوبي سبب توسعهٔ اقتصادي كشور شوند؟ در هر صورت، الگوي مطلوب كشور ما چه خواهد بود؟ در اين نوشتار به بررسي اين موضوعات مي‌پردازيم.

چهارشنبه بیست و دوم 6 1391 5:43 بعد از ظهر
در سكوت محافظه كارانه رسانه ها
ترويج مصرف‌گرايي و آفت‌هاي چند ساله آن
يك روزنامه‌نگار و منتقد سينمايي گفت: با توجه به آنكه مصرف‌گرايي در كشور زياد شده حداقل بيايم به جاي تبليغ كالاي خارجي از كالاي داخلي حمايت و تبليغ كنيم.

«محمدتقي فهيم» منتقد سينما و تلويزيون اظهار داشت: بعد از جنگ و اتخاذ سياست‌هاي تعديل اقتصادي، با گذشت چند سالي مشخص شد كه ما مسير درستي را به لحاظ اقتصادي طي نكرده‌ايم، در حالي كه كشور‌هاي دنيا كه معمولا دچار پديده‌اي‌ مانند جنگ شدند بعد از خاتمه اين بحران‌ها همواره به سوي صرفه‌جويي و سياست‌هايي رفتند كه بتوانند بيش از قبل مسايل اقتصادي را در زمينه صرفه‌جويي رعايت كنند.

وي ادامه داد: در كشور ما اين اتفاق بر عكس رخ داده و ما دچار روندي شديم كه روز به روز مردم تشويق به مصرف‌گرايي شدند و رسانه‌ها در اين ماجرا سهم به سزايي داشتند و سياست‌گذاري دولت‌ها در اين زمينه مؤثر بوده است.

چهارشنبه بیست و دوم 6 1391 5:42 بعد از ظهر
نهادينگي عقلانيت در مصرف كالاي ايراني و چندنكته
تا وقتي كه كالاي ايراني خدمت رسان را انتخاب نكنيم و صاحب سرمايه را به گردش مالي نرسانيم، فضايي براي بهبود كيفيت محصول ايراني ايجاد نمي شود. پس مصرف كننده هاي ايراني بايد اين عقلانيت را به خرج دهند چرا كه با اين ديدگاه از سوي ديگر يكايك مصرف كننده هاي ايراني خود يك توليد كننده اند.

دكتر عادل پيغامي اقتصاددان و استاد دانشگاه امام صادق (ع) در خصوص نقش خانواده در اقتصاد مقاومتي گفت: اقتصاد مقاومتي اقتصادي مقاوم است و تعريف تئوريك و آكادميك پيچيده اي ندارد. صفتي است كه ما به اقتصاد چسبانده ايم و از آن يكسري معاني را دنبال مي كنيم. اين نوع اقتصاد در برابر نوسانات و خطرات پيش رو مقاومت مي كند. وي ادامه داد: اين نوع اقتصاد براي رسيدن به پيشرفت و رشد، امكان پايداري و استقامت دارد. اقتصادي كه پويايي زيادي دارد و عملاً افراد متوجه آن نمي شوند و در واقع پيشگيري مي كند تا درمان.

اقتصاد مقاومتي صرفاً نبايد در مقطع تحريم مطرح شود

چهارشنبه بیست و دوم 6 1391 5:41 بعد از ظهر
در همايش تعاون و توليد ملي مطرح شد:
در حوزه توليد مكانيزم تشويقي نداريم
معاون وزير تعاون ، كار و رفاه اجتماعي عدم فرهنگ سازي مناسب براي استفاده از كالاي داخلي و وجود قوانين دست و پا گير را از چالشهاي پيش روي توليد داخلي دانست.

غلامحسين حسيني نيا در همايش تعاون و توليد ملي كه از سوي اتحاديه سراسري تعاوني‌هاي توليدي سراسر كشور برگزار شد افزود: عدم وجود مكانيزم‌هاي تشويقي افزايش توليد و عدم وجود نگرش رقابتي از ديگر مشكلات توليد كشور است.

وي با تاكيد بر جذب سرمايه‌هاي سرگردان مردمي به سمت توليد و بخش تعاون از تدوين بسته حمايتي تعاوني‌ها با پشتيباني وزارت تعاون كار و رفاه اجتماعي خبر داد و اضافه كرد: اتحاديه‌ها و تشكل‌ها ركن ركين تعاوني هاهستند و ما نيز در فضاي خوب ايجاد شده در نقش حمايتگر و تسهل كننده خواهيم بود.

در اين مراسم همچنين مدير عامل بانك توسعه تعادن با تاكيد بر توسعه به همراه عدالت گفت: برون رفت اقتصادهاي دنيا از بحران تعاوني‌ها هستند چراكه در بحران‌ها كمتر آسيب مي‌بينند.

چهارشنبه بیست و دوم 6 1391 5:30 بعد از ظهر

سال جاري با نويد حمايت از توليد ملي آغاز شد و از اين رو، اين اميد شكل گرفت كه تدابيري از سوي سازمان ها و دستگاه هاي مختلف، براي حمايت از توليدات ملي و حمايت از سرمايه و كار ايراني انديشيده شود. براي تحقق اين موضوع بسياري از كارشناسان اقتصادي و اجتماعي نقش ويژه اي براي خانواده و زنان در خصوص حمايت از كالاي ايراني قائل هستند. زيرا آن ها مي توانند چرخ صنعت را بيش از پيش به حركت اندازند و صنعت و توليد را جان تازه اي بخشند.

سال هاست كه عادت كرده ايم وقتي قرار است كالايي خريداري شود و يا جهيزيه اي تهيه كنيم، انگشت انتخاب به سوي كالاي خارجي نشانه مي رود. حتي وقتي قرار است در تهيه كم اهميت ترين وسايل نظير لوازم آرايش و ... انتخابي صورت گيرد، كالاي ايراني در اين انتخاب جايي ندارد و كالاي خارجي كه در برخي موارد از مشابه داخلي بي كيفيت تر است، انتخاب مي شود. بنابراين بنا به گفته كارشناسان اقتصادي، اجتماعي و فعالان امور زنان، امسال كه به نام سال توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني نام گذاري شده است، بايد سرآغازي براي فرهنگ سازي در خانواده ها براي ارجح دانستن كالاي ايراني به كالاهاي خارجي باشد. در اين صورت هم چرخ صنعت تندتر از قبل مي چرخد، هم با ايجاد رقابت ميان توليدات داخلي، بر كيفيت آن افزوده مي شود. البته نام گذاري امسال به نام توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني، مسئوليت مضاعفي را نيز بر دوش توليدكنندگان داخلي و صنعت گران مي گذارد زيرا براي توليد محصولات باكيفيت تر بايد كمر همت ببندند و با توليد محصولات كيفي، زمينه جذب مصرف كنندگان را فراهم آورند.

سه شنبه بیست و یکم 6 1391 5:53 بعد از ظهر
X