كشورهاي غربي با دنبال كردن سياست تحريم اقتصادي ايران، به دنبال افزايش هزينههاي توليد كنندگان داخلي هستند و برخي سياستهاي اقتصادي در حال انجام در درون نيز در حال افزايش هزينههاي توليدكنندگان داخلي و كاهش انگيزههاي توليد داخلي است. كاهش انگيزههاي توليد داخلي در كنار افزايش هزينههاي توليد توسط سياستهاي اقتصادي خودي و خارجي، دقيقا همان نتيجهاي را ميدهد كه تحريمكنندگان ايران به دنبال آن هستند.
به گزارش «تابناك»، اگر بخواهيم از اثر تحريم ياد كنيم، بايد به گرانتر شدن ارزش واردات اشاره كنيم، به گونهاي كه قيمت هر تن كالاهاي وارداتي از سال 85 تا سال 90، نزديك به 74 درصد افزايش يافته است.
بنا بر اين گزارش، نكته بسيار مهم اين كه واردات در سال 89 نسبت به سال گذشته، از لحاظ وزني 12 درصد كاهش و در عين حال، 64 ميليارد دلار براي ايران هزينه داشته، حال آن كه هزينه واردات در سال 88، 55 ميليارد دلار براي ايران بوده است؛ به بيان سادهتر، با وجود كاهش 12 درصدي وزن واردات، ميبينيم وارداتي كه كمتر از سال پيش بوده، يازده ميليارد دلار گرانتر از سال قبل شده و اين چيزي جز اثر تحريم بر گران شدن واردات نيست، چرا كه در شرايطي كه تحريم تكنولوژي هستيم، نميتوان گفت كه تكنولوژي برتري را وارد كردهايم و از اين ناحيه، واردات ما گران شده است.
مزيناني در پاسخ به مهر: | |
تحريمها تاثيري روي تامين تجهيزات پزشكي ندارد/ رويكرد حمايت از توليد داخلي | |
خرم آباد - خبرگزاري مهر: مدير تهيه و تامين تجهيزات پزشكي شركت مادر تخصصي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با تاكيد بر اينكه تحريم هاي دشمن تاثيري روي تامين تجهيزات پزشكي مورد نياز كشورمان نداشته، از رويكرد وزارت بهداشت مبني بر حمايت از توليد داخلي در اين زمينه خبر داد. | |
به گزارش خبرنگار مهر، روح الله مزيناني ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران رسانه هاي گروهي لرستان و در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در رابطه با تاثير تحريم ها در حوزه تجهيزات پزشكي اظهار داشت: در بحث تحريم ها با توجه به اينكه با بررسيهاي كارشناسي رويكرد استفاده از توليد داخلي را در دستور كار قرار داديم تا كنون با مشكل خاصي مواجه نشده ايم. مدير تهيه و تامين تجهيزات پزشكي شركت مادر تخصصي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي عنوان كرد: در حال حاضر عمده خريدهايي كه به صورت حجمي انجام مي دهيم از توليد كنندگان داخلي است كه به لحاظ خدمات و استانداردها در سطح خوبي قرار دارند. وي يادآور شد: همچنين در زمينه تجهيزات خريداري شده از خارج كشور نيز تا كنون با توجه به همكاري هاي وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان تجهيزات پزشكي مشكلي به لحاظ تحريم ها نداشته ايم. |
منوچهري مطرح كرد: | |
رشد 96 درصدي ايران در توليد دارو/ تحريم ها عامل پيشرفت | |
كرمانشاه - خبرگزاري مهر: نماينده مردم پاوه٬ جوانرود٬ ثلاث باباجاني و روانسر در مجلس شوراي اسلامي گفت: هم اكنون در منطقه هيچ كشوري توانايي رقابت با ايران را در توليد دارو ندارد كه اين معلول تحريم هاي غرب عليه ايران است | |
به گزارش خبرگزاري مهر، نعمتالله منوچهري در گفتوگويي، با اشاره به پيشرفت چشمگير ايران در توليد داروهاي بيولوژيك و خاص از سوي توليدكنندگان و دانشمندان ايراني، اظهار داشت: خوشبختانه در چند سال اخير ميزان توليد داروهاي خاص و بيولوژيك در داخل كشور رشدي چشمگير داشته كه اين دستاورد را ميتوان در تهيه و تامين ۹۶ درصدي داروها در داخل كشور مشاهده كرد. |
همچنين در همان سال نامش در رديف 40 كارآفرين برتر زير 40 سال ثبت شد. براي آشنايي بيشتر با نحوه فعاليت اين كارآفرين برتر گفت و گويي با وي انجام دادهايم كه در ادامه ميخوانيد.
آقاي نيلسون با تشكر از اين كه وقت خود را در اختيار ما قرار داديد، لطفا خودتان را معرفي كنيد و درباره نحوه فعاليت خود توضيح دهيد؟
ديويد نيلسون هستم فارغالتحصيل رشته مديريت و تجارت از آمريكا. در سال 2002 با سرمايه گذاري در بازار بورس فعاليت تجاريام را آغاز كردم. پس از تجربه فعاليت در بازار بورس، از سال 2005، با راهاندازي شركتي تجاري به طور مستقل و در گامي فراتر وارد عرصه تجارت شدم و با استفاده از برنامهها و طرحهاي تجاري و همكاري بهترين دوستان و كارمندانم، علاوه بر افزايش سرمايه شركت، توانستم تجارت و مهارتهاي خودم را نيز گسترش دهم و به جايگاه آرماني و مطلوبي كه سالها پيش در ذهنم ميپروراندم، برسم. من فعاليتم را با اخذ سرمايه و به جريان انداختن داراييهاي مشتريان آغاز كردم. البته در شروع هركاري ترديد و احتمال به خطر افتادن سرمايه زياد است، اما با يك برنامهريزي حساب شده، كم كم مراجعين بيشتري به شركت ما آمدند و سرمايههايشان را به ما سپردند.
هزارنيوز:رهبر معظم انقلاب در ديدار جمعي از نوآوران و اعضاي شركتهاي دانشبنيان طي بياناتي تأكيد كردند:جبهه مقابل نظام اسلامي به رهبري آمريكا و صهيونيزم در مقايسه با گذشته به مراتب ضعيفتر شده است.
به گزارش هزار نيوز به نقل از پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري،حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي عصر امروز (سه شنبه) در ديدار مسئولان و كارگزاران نظام، آرمانگرايي همراه با واقع بيني را رمز حركت پيشرو ملت و نظام اسلامي در ۳۲ سال اخير برشمردند و با تأكيد بر تواناييها و ظرفيتهاي تعيين كننده ملت و نظام اسلامي ،به تشريح ضرورتها و بايدها و نبايدهاي مقابله با چالش هاي پيچيده دشمن پرداختند.
حضرت آيت الله خامنه اي فهم دقيق تركيب بسيار حساس و ظريف آرمانخواهي توام با واقع بيني را ضروري دانستند و افزودند: تركيب آرمانگرايي با واقعيات، در واقع حركت مجاهدانه در چارچوب تدبير است كه لازمه آن، آگاهي عموم مردم، دست اندركاران و همدلي و همراهي در همه عرصه ها است.
خبرگزاري آريا- مدير حوزه علميه استان آذربايجان غربي، تقويت و حمايت از توليد ملي را رمز شكوفايي اقتصادي ايران اسلامي دانست. به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از مركز خبر حوزه، حجت الاسلام و المسلمين محمد جواد قهرماني، با اشاره به مطلب فوق ابراز داشت: راه دست يابي كشور به استقلال اقتصادي و خودكفايي، مجاهدت اقتصادي و حمايت قاطعانه از توليد و سرمايه ملي است.وي با اشاره به آيه مباركه « ليس للانسان الا ما سعي» گفت: اين يك واقعيت قرآني است كه انسان در سايه سعي و كوشش خود به پيشرفت و تعالي مي رسد.مدير حوزه علميه آذربايجان غربي خاطرنشان كرد: نام گذاري امسال از سوي مقام معظم رهبري همچون ساليان گذشته، مستند به آيات قرآني و روايات صادره از حضرات معصومين (ع) است.وي با اشاره به اين كه جهان بيني توحيدي تاكيد بر خودكفايي اقتصادي دارد، اظهار داشت: تقويت توليد ملي و تامين مايحتاج مردم در داخل، امروز با توجه به وضعيت تحريم ها، يك ضرورت انكار ناپذير است.
رئيسجمهور تصريح كرد؛ | |
حمايت از توليد، صادرات ملي، سرمايه و كار ايراني دستور كار دولت در سال 91 | |
رييسجمهور در پيام نوروزي به مناسبت حلول سال 1391 تأكيد كرد: به فضل الهي در سال 91 تعهد اين دولت بر عدالت، خدمت، پاكي، مهرورزي و تعالي كشور عميقتر و وثيقتر از سال هاي گذشته در تمام لحظات و فعاليتها جاري بوده و امسال نيز همچون گذشته حمايت از توليد، صادرات ملي، سرمايه و كار ايراني در دستور كار دولت خواهد بود. | |
به گزارش خبرگزاري مهر، محمود احمدي نژاد در پيام نوروزي به مناسب حلول سال 1391 هجري شمسي با تبريك آغاز سال نو و عيد نوروز به امام عصر(ع) كه حقيقت بهار انساني است، مقام معظم رهبري، ملت بزرگ ايران و ايرانيان در سرتاسر عالم كه هستند، خانواده معظم شهيدان، ايثارگران و جامعه بشري، گفت: سال گذشته سالي پرفراز و نشيب و سرشار از شادكاميها، شيرينيها و پيروزيها براي ملت ايران و جامعه بشري و در برخي موارد هم همراه با تلخكاميها بود. |
رهبر معظم انقلاب تأكيد كردند؛ | |
شعار امسال؛ توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني | |
حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي در پيام به مناسبت حلول سال 91، مجاهدت اقتصادي و حضور جهادگونه ملت ايران در عرصه هاي اقتصادي را يك ضرورت دانستند و خاطر نشان كردند: بخش مهمي از جهاد اقتصادي مسئله توليد ملي است كه اگر ملت با همت، عزم و آگاهي و با همراهي برنامه ريزي درست مسئولان بتواند مشكل توليد داخلي را حل كند بدون ترديد بر چالشهايي كه دشمن ايجاد مي كند غلبه خواهد كرد. | |
به گزارش خبرگزاري مهر، ايشان با دعوت از همه دست اندركاران اقتصادي و آحاد ملت براي حركت به سوي رونق توليد داخلي در سال جديد توليدملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني را به عنوان شعار سال ۹۱ معرفي كردند. متن پيام به شرح زير است:
بسم الله الرّحمن الرّحيم
|
فاطميامين تاكيد كرد: | |
تدوين نقشهراه حمايت از توليد داخلي/ شناسايي كالاهاي متاثر از تحريم | |
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت بر ضرورت تدوين نقشه راه براي حمايت از توليد تاكيد كرد و گفت: نامگذاري صورت گرفته براي سال جاري از سوي رهبر معظم انقلاب، فضاي كلي كشور را براي ايجاد يك حركت همگاني در مسير حمايت از توليد فراهم كرده است. | |
سيدرضا فاطميامين در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نامگذاري امسال از سوي مقام معظم رهبري گفت: عنوان توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني كه براي امسال انتخاب شده است، براي ثبت نتايج مثبت در طول سال، نياز به يكسري برنامههاي هماهنگ دارد تا از اقدامات پراكنده دستگاهها جلوگيري شده و در عوض موجب يك حركت هماهنگ در كشور شود. معاون وزير صنعت، معدن و تجارت افزود: همانطور كه از حدود دو سال پيش كارگروه ويژهاي براي مقابله با تحريمها تشكيل شد، لازم است براي تكميل مسير خوداتكايي صنعتي با استفاده از نقشه راهي منسجم و روشن به اهداف تعيين شده در زمينه حمايت از توليدات و محصولات داخلي، امكان عملياتي شدن داده شود. وي در خصوص اقدامات كارگروه مذ كور نيز اظهار داشت: كالاها و فنآوريهاي متاثر از تحريم شناسايي شده و براي توليدكنندگان اين كالاها و تجهيزات تشويقهايي در نظر گرفته شدهاست. |
ريسك پايين به همراه سودآوري بالا در فعاليتهاي غير مولد به گسترش سوداگري در اقتصاد ايران دامن زده و باعث گرديده انگيزهي توليد و سرمايهگذاري مولد كاهش يابد و به جاي آن، سوداگري و دلال بازي رواج يابد.
به گزارش برهان، نگاهي به نامگذاري سالهاي اخير از سوي مقام معظم رهبري نشان از اين دارد كه عرصهي اقتصادي ضرورت و اولويت اصلي است و همچنان كه شاهد گسترش تحريمهاي اقتصادي كشورهاي استثمارگر غربي هستيم، محوريت مباحث كشور نيز حول مقابله با اين تهديدها و تحريمهاست. سال گذشته سال «جهاد اقتصادي» نامگذاري شد و در تداوم آن، امسال از سوي معظمله به عنوان سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايهي ايراني اعلام شد.
در كنار بحث تحريمهاي اقتصادي، مروري بر سند چشم انداز 1404 كشور حاكي از اين است كه دستيابي به قدرت اول اقتصادي همراه با علم و فنآوري در سطح كشورهاي منطقهي آسياي جنوب غربي نيز بايد به عنوان آرمان ملي ملاك اقدامها، برنامهها، تدابير و سياستگذاريها باشد. از اين رو از دو بعد يعني گسترش و تأكيد مكرر غرب بر تحريمهاي اقتصادي و ديگري محوريت چشمانداز نظام بر تحقق قدرت اول اقتصادي در منطقه، اهميت مسايل اقتصادي مبرهن و آشكار است.
در منطقه نيز دو رقيب اصلي ايران در افق چشمانداز يعني «تركيه» و «عربستان» به دور از هرگونه فشار تحريمها و با حمايتهاي مستقيم و غيرمستقيم حاميان غربي خود در تلاش هستند تا با توسعهي اقتصادي و بهبود شاخصهاي اقتصادي خود، به قدرت اول مبدل شوند و در اين راه، ايران را نيز در اين رقابت به شكلهاي مختلف كنار بزنند. تركيه به عنوان رقيب اصلي ايران، قرار گرفتن در ميان 10 اقتصاد برتر جهان و دستيابي به توليد ناخالص داخلي 2 تريليون دلاري را تا سال 2023م. از راه افزايش صادرات سالانه به 500 ميليارد دلار و جذب سرمايهگذاري خارجي يك تريليون دلاري مدنظر دارد و عربستان نيز 2 برابر شدن سرانهي توليد ناخالص داخلي واقعي تا 2025م. را محور تدابير و سياستهاي كلان خود قرار داده است.
با توجه به مطالب ياد شده، دليل و ضرورت تأكيدهاي مكرر رهبري نظام بر پيشرفت اقتصادي مشخص است و شايد تنها راه برون رفت كشور نيز از اين همه هجمهي بيروني، صرفاً اتخاذ رويكرد جهادگونهي اقتصادي است و اولين گام اين حركت جهادگونه نيز از راه رونق توليدات ملي و با اتكا به سرمايههاي ايراني ميسر است. اقتصاد ايران بدليل بيماري هلندي و اتكاي به درآمدهاي نفتي از يك سو و گسترش فعاليتهاي غيرمولد و اقتصاد پنهان از طرف ديگر سالهاست كه با مشكلات فراواني دست به گريبان است و اقتصادي مولد، پويا و سالم ندارد.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با انتقاد از عملكرد صوري دستگاه هاي تبليغي در ترويج شعار سال ۹۱ گفت: شهرداري ها به جاي تابلوهاي گراميداشت سال توليد ملي، بايستي تبليغات كالاهاي خارجي را برچينند.
سردار محمدرضا نقدي رييس سازمان بسيج مستضعفين در همايش مسئولين بسيج كه با حضور ۱۵۰۰ نفر از مديران اين نهاد انقلابي از سراسر كشور شد، گفت: عظمت و عزت امروز را در عرصه هاي مختلف علمي، فرهنگي، سياسي و … مديون شهدا هستيم. اسطوره هايي كه با ايستادگي و مقاومت خويش، مسير را براي ما هموار و سختي ها را آسان كردند.
نقدي با تأسي از كلام امام خامنه اي دامت بركاته در خصوص پيروزي هاي بزرگ ملت ايران در سال ۹۰، گفت: هدفمندي يارانه ها و مسائلي نظير غني سازي، ارسال ماهواره و ساير پيشرفت هاي علمي و صنعتي در شرايط تحريم، اقدام بسيار بزرگ و ارزشمندي بود كه حيرت استكبار را به همراه داشت.
رييس سازمان بسيج مستضعفين تهديد اصلي را متوجه عرصه اقتصاد دانسته و گفت: بسيج بايد در عرصه توليد ملي و پرهيز جدي از خريد كالاي خارجي فرهنگ سازي كرده و در رفع بيكاري و ايجاد اشتغال، فعاليت ها و برنامه هاي خود را كه از سال ۹۰ آغاز شده تقويت نمايد.
وي با انتقاد از عملكرد صوري دستگاه هاي تبليغي در ترويج شعار سال ۹۱ تصريح كرد: اولين گام عملي در ترويج كالاي داخلي، عدم تبليغ كالاي خارجي در رسانه ها و دستگاه هاي تبليغي و فرهنگي است. شهرداري ها به جاي تابلوهاي گراميداشت سال توليد ملي، بايستي تبليغات كالاهاي خارجي را برچينند. رسانه ها به جاي تكرار بي خاصيت شعار سال، در اولين قدم تبليغ كالاي خارجي را ممنوع كنند.
نقدي بسيج را طلايه دار حمايت از توليد ملي دانسته و بيان كرد: توليد داخلي كليد حل بسياري از مشكلات جامعه بويژه بيكاري است و بسياري از مفاسد و كج روي ها از بيكاري نشأت مي گيرد. نقش آفريني به موقع اقشار تخصصي بسيج در حمايت از توليد ملي مي تواند در رفع اين معضل تاثير زيادي داشته باشد.
وي با تاكيد بر اينكه بسيج در حمايت از توليد ملي با هيچ كس تعارف ندارد، گفت: اگر كساني چه در دستگاه هاي دولتي، چه بخش خصوصي در تحقق شعار سال كوتاهي كنند مؤاخذه مي شوند و با افكار عمومي طرف هستند. بعداً كسي گله نكند كه چرا آبروي ما را برديد.
خط مشي كيفيت
شركت كفش ملّي
شركت كفش ملّي با توانمندي برتر منابع علمي و قدرتمندي (در زنجيره تامين كالا و با پيشينه درخشان در صنعت كفش) تلاش مي كند با اتكا به اجراي اثر بخش فرايند هاي تجاري و با برقراري نظام مديريت كيفيت بر مبناي استاندارد جهاني ( ISO 9001 : 2000 ) و رعايت مقررات ، قوانين و استانداردهاي ملي وبين المللي براي حركت در جهت تعالي مطابق سياست هاي ذيل گام بردارد :
1.تلاش همه جانبه علمي و عملي براي ايجاد ارتباط مناسب با مشتري و درجهت ايجاد اعتماد و وفاداري مشتريان از طريق بر آوردن نياز هاي مشتريان و پاسخ گويي فراگير در كوتاهترين زمان ممكن .
2.تعهد به بهبود مستمر و ارتقاء عملكرد و كيفيت خدمات شركت .
3.توسعه بازار و ايجاد مزيتهاي رقابتي در مراكز و منابع توزيع بر اساس رويكرد بهبود مستمر در چهار چوب فرايند نگري .
4.رشد و افزايش دانش فني منابع انساني سازمان از طريق برگزاري دوره هاي آموزشي كاربردي .
5.افزايش و ترغيب تامين كنندگان در جهت توسعه توانمندي فني و بهبود تكنولوژي .
مسئوليت حفظ و پايش فرايندهاي نظام مديريت كيفيت و تحقق اهداف بر اساس اين خط مشي و مدارك سيستم مديريت بر عهده نماينده مديريت مي باشد ، همچنين اين سيستم در فواصل زماني معين از طريق بازنگري هاي مديريت مورد بازنگري قرار مي گيرد و كليه كاركنان خود را ملزم به درك ، باور و اجراي صحيح اين خط مشي مي داند .
در سال 1330 هجري شمسي دو دهنه مغازه در خيابان خيام جنب بازار بزرگ تهران فعاليت خود را در زمينه فروش كفش آغاز كرد. در همان سال شركتي با نام (شركت تجاري استاندارد) در محل فوق به ثبت رسيد كه با قرار دادن يك دستگاه ماشين (گالش زني) شالوده توليد كفش ماشيني در خاورميانه ريخته شد و تا سال 1339 دامنه فعاليت توليد كفش در انواع مختلف با الحاق مكانهايي در جوار مغازه هاي فوق الذكر گسترش يافت و محصولات خود را با نام (كفش ملي) به بازار عرضه نمود.
طي دهه 1340 و تا اوايل 1350 شركتهاي متعددي در زمينه هاي تخصصي وابسته به توليد چرم و كفش و ساير اقلام مرتبط، همچنين توزيع و فروش محصولات يكي پس از ديگري متولد و آغاز به كار كردند و خانواده بزرگي به نام (گروه صنعتي ملي) را ايجاد كردند. رشد و ترقي گروه صنعتي ملي به حدي بود كه در مدت كوتاهي به بزرگترين توليد كننده كفش ماشيني در خاورميانه مبدل شد و محصولات آن نه تنها در بازارهاي ايران بلكه در اقصي نقاط جهان صادر شد.
طي سالهاي دهه 1360 بر اثر بروز جنگ تحميلي عراق عليه ايران و تحريم اقتصادي، گروه صنعتي ملي تا حدود بسياري از رشد و بالندگي باز ايستاد و در گردونه رقابت نتوانست جايگاه هميشگي خود را حفظ نمايد. اما اينك با بكارگيري ابزارهاي مدريت نوين و تلاش در راستاي احياي توانمند سازي، گروه صنعتي ملي با طرح چشم اندازي جديد و اتخاذ استراتژي دستيابي به مزيت هاي رقابتي بازارهاي جهاني، روش توليد غير متمركز را برگزيده است.
در اين راستا همسو كردن توليد كنندگان در سطح كشور و استفاده و آموزش مستمر فناوري هاي نوين به توليد كنندگان جهت دستيابي به محصول با كيفيت برتر و مطابق با الزامات از اهداف اساسي گروه صنعتي ملي مي باشد كه با محدود نمودن فعاليت برخي از شركتهاي غير فعال و فعال نمودن شركت كفش ملي كه همواره به عنوان يك شركت بازرگاني محصولات شركتهاي تابعه گروه را عرضه مي نمود، در حال دستيابي به اين هدف و آرمانهاي ارتقايي مي باشد و استمرار بهبود در آن به اقداماتي نظير اخذ گواهينامه ISO 9001-2000 آغاز پروژه سرآمدي سازماني، مكانيزاسيون سيستم فروش فروشگاهي، شناسايي خواسته مشتريان و آحاد جامعه همچنان تداوم دارد.
براي گروه بندي كردن نسبت به يك ستون، header آن را به اين قسمت drag و drop كنيد.
استان | نام_فروشگاه | كدفروشگاه | آدرس | پيش_شماره | تلفن | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| ||||||||
تهران | اسلامشهر | 11 | اسلامشهر: خ آيت االه كاشاني نبش خ شهداء | 0228 | 2223736 | |||
تهران | قدس | 62 | شهر : قدس خ : آزادي | 021 | 46820183 | |||
تهران | شهريار | 73 | شهريار : خ وليعصر جنب بانك رفاه | 0262 | 3246734 | |||
تهران | تهرانسر | 313 | تهرانسر - خيابان اصلي - نبش خيابان 12 | 021 | 44531313 | |||
تهران | انديشه | 314 | جاده ملارد-سرآسياب-ابتداي خيابان امام خميني-روبروي داروخانه اطلس | 0261 | 6450945 | |||
تهران | آزادي | 502 | آزادي نبش جيحون | 021 | 66016913 | |||
تهران | آذربايجان | 503 | خيابان آذربايجان نبش خيابان خوش وقصرالدشت | 021 | 66876768 | |||
تهران | مهرآباد | 601 | سرآسياب مهرآبادجنوبي - كوچه شهيد كوسه لو | 021 | 66655867 | |||
تهران | اميري | 606 | خ 16 متري اميري نبش خ حسام الدين | 021 | 55719133 | |||
تهران | گلي- دفتر منطقه | 609 | خ مالك اشتر نبش خ جيحون | 021 | 55717001 | |||
تهران | جي | 611 | خيابان 21 متري جي نرسيده به خ هاشمي | 021 | 66064617 | |||
تهران | شمشيري | 613 | ميدان شمشيري ضلع غربي ميدان | 021 | 66698070 | |||
تهران | امامزاده حسن | 616 | خيابان امين الملك ، بعد از كوچه سيد جوادي | 021 | 55717001 | |||
تهران | جمهوري | 405 | خيابان جمهوري نرسيده به ميدان بهارستان | 021 | 33911198 | |||
تهران | سلسبيل | 501 | خيابان رودكي - بين هاشمي و بوستان |
روزنامه دنياي اقتصاد:
تعداد مشاهده : 1313 بار كد خبر : IRN- 301790 تاريخ چاپ خبر : يكشنبه 31 ارديبهشت 1391 |
چهار وعده به صنعتگران
دنياي اقتصاد - مهدي غضنفري از چهار اقدام ويژه اين وزارتخانه در راستاي حمايت از توليد خبر ميدهد و ميگويد: اخبار خوش حوزه صنعت و توليد به زودي اعلام ميشود. اختصاص 10 درصد از منابع صندوق توسعه ملي به حوزه توليد به صورت ريالي، بازگرداندن سه درصد از منابع بانك صنعت و معدن و كشاورزي و بانكهاي تخصصي براي كمك به توليد، فراهم شدن امكان 5 ميليارد دلار «ري فاينانس» و تصويب 10 هزار ميليارد تومان در قالب حمايت از توليد، تازهترين وعدههاي غضنفري به صنعتگران است.
از خبرهاي خوش صنعتي تا انتظار صنعتگران
4 وعده جديد صنعتي محقق ميشود؟
گروه صنعت و معدن- داستان كمك به بخش صنعت همچنان ادامه دارد و در آستانه اجراي فاز دوم هدفمندي به نقطه اوج خود نزديك ميشود. اختصاص 10 درصد از منابع صندوق توسعه ملي به حوزه توليد به صورت ريالي، بازگرداندن 3 درصد از منابع بانك صنعت و معدن و كشاورزي و بانكهاي تخصصي براي كمك به توليد، فراهم شدن امكان 5 ميليارد دلار «ري فاينانس» از سوي بانك مركزي از طريق بانكهاي عامل داخلي و خارجي و تصويب 10 هزار ميليارد تومان در قالب حمايت از توليد، آخرين اخبار خوش وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت براي صنعتگران است.
هشدار! احتمال واردكننده شدن توليدكنندگان
27 خرداد 1391 ساعت 12:40
عضو كارگروه حمايت از توليد با اشاره به ادامه روند افزايشي هزينههاي توليد در سال جاري گفت: ادامه وضع موجود تحملناپذير بوده و ممكن است به تعطيلي واحدهاي توليدي منجر شود.
آرمان خالقي در گفتوگو با ايسنا، توضيح داد: در اتفاقي كمسابقه شاخص قيمت توليدكننده در كشور از شاخص قيمت مصرف كننده پيشي گرفته كه اين نشان ميدهد هزينههاي توليد به شكل سرسامآوري در حال افزايش است.
او با اشاره به اعمال سياست تثبيت قيمتها و فشار روي توليدكنندگان اظهار كرد: مسوولان در حالي براي گران نشدن كالاهاي توليد داخل به واحدها فشار ميآورند كه قيمت مواد اوليه و نهادههاي توليد بالا رفته است.
او اظهار كرد: سياست تثبيت قيمتها همچنان در حال اجرا بوده و نهادهاي نظارتي با توليدكنندگاني كه قيمت خود را بالا ببرند، برخورد ميكند.
اين عضو كارگروه حمايت از توليد با بيان اينكه در حال حاضر سود فعاليت در بخش توليد كمتر از بخشهايي مانند خدمات و واسطهگري است، تاكيد كرد: به همين دليل در حال حاضر بخش توليد جاذب سرمايهگذاران نيست و اين باعث ميشود كه بسياري از واحدهاي توليدي سياستهاي توليدي خود را تغيير دهند.
وي درباره اينكه بانكها به تجار و فعالان اقتصادي گفتند كه اولويت 3، 4 و 5 تا اطلاع ثانوي ارز مرجع نميگيرند، گفت: اين اولويتها حذف نشدهاند، اما تأمين ارز 1226 توماني براي كالاهاي اساسي، دارو و تجهيزات پزشكي و مواد اوليه كارخانجات، در اولويت قرار دارد.
وي با اشاره به مصوبه 24 ميليارد دلاري دولت براي تأمين ارز مرجع به منظور واردات كالاهاي اساسي و مواد اوليه كارخانجات تصريح كرد: هماكنون به صراحت به سيستم بانكي اعلام شده است كه در مرحله اول تأمين ارز مرجع، ارجحيت با اولويتهاي 1 و 2 است و چنانچه بانكها بتوانند مشكل نقل و انتقالات ارزي را حل و فصل كنند، اولويتهاي بعدي نيز ميتوانند ارز 1226 توماني دريافت كنند.به گفته كرمانشاهي، با توجه به اينكه كالاهاي اساسي كشور در اولويت تأمين قرار دارند، منطقي نيست وقتي ارز مرجع بايد به واردات آنها اختصاص يابد تا نياز كشور تأمين شود، همين ارز به اولويتهايي اختصاص يابد كه ميتوانند از ارز حاصل از صادرات نيز استفاده كنند.وي اظهار داشت: اولويت بندي دهگانه ميزان ارجحيت كالاها و مواد اوليه در تأمين ارز 1226 توماني را نشان ميدهد بنابراين هرچقدر كه سيستم بانكي بتواند در تدارك ارز مرجع، موفقتر عمل كند، اولويتهاي بعدي نيز ارز مرجع ميگيرند؛ در غير اين صورت اولويت با كالاهاي اساسي، دارو و تجهيزات پزشكي و مواد اوليه ضروري برخي كارخانجات است.كرمانشاهي اعلام كرد: واردات در مقابل صادرات ممنوع نيست بلكه تسهيل شده است، چراكه ثبت سفارش گزينهاي داشته كه اظهارنامه را بايد ارائه ميدادند، اما هماكنون اين موضوع لازم نيست؛ به اين معنا كه هر فردي كه صادرات كالا انجام ميدهد، ميتواند از تمامي كالاها به كشور وارد كند، در اين ميان اگر كالاي وارداتي كالاي اساسي باشد ارز مرجع ميگيرد، در غير اين صورت بايد از ارز حاصل از صادرات استفاده كند.
خودروسازان بايد ارز مرجع بگيرند
نجار قائم مقام مديرعامل ايرانخودرو نيز درباره عدم پرداخت ارز مرجع براي واردات قطعات خودرو گفت: از روز پنجشنبه دو دسته (دارو و مواد غذايي) از گروههاي كالاهايي كه ميتوانند ارز مرجع بگيرند مشخص شد.
اما در بين اولويتها بخش قطعات منفصله خودرو نيست لذا واردكنندگان اين بخش مجبورند با دلار آزاد، قطعات و مواد اوليه مورد نياز خودروهاي داخلي را وارد كنند. بطور قطع چنين اتفاقي ثبات بازار خودرو را خواهد گرفت و قيمتها نوسان خواهد داشت و از آنجا كه خودروسازان نقدينگي مناسبي ندارند نميتوانند با چنين شرايطي به تعهدات خود عمل كنند.وي يادآور شد: زمانيكه قيمت قطعات خودرو ثبات نداشته باشد، قطعاً قيمت خودروهاي نهايي نيز تحت تأثير قرار خواهد گرفت.نجار درباره ادامه همكاري با برند پژو نيز اظهار داشت: زماني كه جنرالموتورز قصد داشت به صورت نقدي 7 درصد از سهام پژو را خريداري كند شرط كرد كه همكاري پژو با ايران و زمان آن با هماهنگي جنرالموتورز باشد به همين علت همكاريها دچار مشكل شده است.
وي افزود: عدم همكاري پژو با ايران براي آن مجموعه مشكلات متعددي را ايجاد كرده است.
جالب آنكه شركت پژو فرانسه با اشاره ضمني به زيان خود از تحريمها عليه ايران تصريح كرده است تحت تأثير اين تحريمها فروش سيكيدي اين شركت در نيمه نخست ۲۰۱۲ با كاهش 1/31 درصدي نسبت به مدت مشابه سال قبل به 143 هزار دستگاه رسيد.شركت فرانسوي پژو سيتروئن در گزارش عملكرد خود در نيمه نخست 2012 به كاهش شديد فروش خود در اثر تحريمها عليه ايران اذعان كرد.اين گزارش افزود: «تحريمهاي فزاينده عليه ايران تأمين مالي فروش واحدهاي سيكيدي به مقصد ايران را غيرممكن ساخت كه در نتيجه اين شركت فروش چنين واحدهايي به ايران در نيمه نخست سال 2012 و در راستاي مقررات بينالمللي را متوقف كرد.»
قائم مقام مديرعامل ايرانخودرو درباره پرداخت هزار ميليارد تومان به اين مجموعه گفت: با پرداخت اين پول شرايط توليد بهبود خواهد يافت و ميتوان بخشي از بدهيها به قطعهسازان را جبران كرد.
گروه خودروسازي سايپا هم كه اين روزها كاهش توليد را تجربه ميكند بشدت نسبت به پرداخت هزار ميليارد تومان نظر مثبتي دارد و اظهار داشتند سايپا به قطعهسازان بدهي زيادي دارد و همين امر سبب شده قطعهسازان نتوانند براي خريد مواد اوليه اقدام كنند به همين علت پرداخت هزار ميليارد تومان ميتواند چرخ سايپا را بچرخاند.