معرفی وبلاگ
سلام:بازدیدکننده گرامی برای حمایت ازتولیدات داخلی حتی الامکان ازخریداجناس خارجی پرهیزکنیددراین وبلاگ سعی می شودراه کارهای مناسب برای تقویت نیروی تولیدی این مرزوبوم ارائه گرددایده های شماعزیزان راجهت به قدرت رسیدن تولیدات وطن پذیراهستیم دریغ نفرمایید باتشکرمدیروبلاگ
دسته
توليد ايراني-افتخار جهاني
آموزش طراحي قالب براي تبيان
حمايت ازاقتصاد،كاروتوليدملي
لينگ دوستان
لينگ دوستان
لينگ دوستان
لينگ دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 502098
تعداد نوشته ها : 163
تعداد نظرات : 7
 حمايت از توليد ملي  حمايت از توليد ملي

ما می توانیم


ذائقه ایرانی ، کالای ایرانی


تولید ملی
Rss
طراح قالب
GraphistThem273

خبرفولادگرازتشكيل‌كميسيون‌حمايت‌ازتوليدملي

سه شنبه ، 17 مرداد 1391 ، 11:10

حميدرضا فولادگر نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي در گفت‌و‌گو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس اظهار داشت: كميسيون ويژه‌اي تحت عنوان كميسيون حمايت از توليد ملي و نظارت بر اجراي سياست‌هاي اصل 44 در مجلس شكل گرفته است.

وي با اشاره به تاكيد رهبر انقلاب به بحث اقتصاد مقاومتي افزود: رهبر انقلاب در سخنان خود مصداق‌هاي اقتصادي مقاومتي مطرح فرمودند كه حمايت از توليد ملي و مردمي كردن اقتصاد و به ميدان آوردن بخش خصوصي جزء شاخص‌هاي اقتصاد مقاومتي از سوي ايشان مطرح شد.

شنبه بیست و یکم 5 1391 6:8 بعد از ظهر

كشورهاي غربي با دنبال كردن سياست  تحريم اقتصادي ايران، به دنبال افزايش هزينه‌هاي توليد كنندگان داخلي هستند و برخي سياست‌هاي اقتصادي در حال انجام در درون نيز در حال افزايش هزينه‌هاي توليدكنندگان داخلي و كاهش انگيزه‌هاي توليد داخلي است. كاهش انگيزه‌هاي توليد داخلي در كنار افزايش هزينه‌هاي توليد توسط سياست‌هاي اقتصادي خودي و خارجي،  دقيقا همان نتيجه‌اي را مي‌دهد كه تحريم‌كنندگان ايران به دنبال آن هستند.

به گزارش «تابناك»، اگر بخواهيم از اثر تحريم ياد كنيم، بايد به گرانتر شدن ارزش واردات اشاره كنيم، به گونه‌اي كه قيمت هر تن كالاهاي وارداتي از سال 85 تا سال 90، نزديك به 74 درصد افزايش يافته است.

بنا بر اين گزارش، نكته بسيار مهم اين كه واردات در سال 89 نسبت به سال گذشته، از لحاظ وزني 12 درصد كاهش و در عين حال، 64 ميليارد دلار براي ايران هزينه داشته، حال آن كه هزينه واردات در سال 88، 55 ميليارد دلار براي ايران بوده است؛ به بيان ساده‌تر، با وجود كاهش 12 درصدي وزن واردات، مي‌‌بينيم وارداتي كه كمتر از سال پيش بوده، يازده ميليارد دلار گرانتر از سال قبل شده و اين چيزي جز اثر تحريم بر گران شدن واردات نيست، چرا كه در شرايطي كه تحريم تكنولوژي هستيم، نمي‌توان گفت كه تكنولوژي برتري را وارد كرده‌ايم و از اين ناحيه، واردات ما گران شده است.

جمعه بیستم 5 1391 10:31 بعد از ظهر
مزيناني در پاسخ به مهر:
تحريمها تاثيري روي تامين تجهيزات پزشكي ندارد/ رويكرد حمايت از توليد داخلي
خرم آباد - خبرگزاري مهر: مدير تهيه و تامين تجهيزات پزشكي شركت مادر تخصصي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با تاكيد بر اينكه تحريم هاي دشمن تاثيري روي تامين تجهيزات پزشكي مورد نياز كشورمان نداشته، از رويكرد وزارت بهداشت مبني بر حمايت از توليد داخلي در اين زمينه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله مزيناني ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران رسانه هاي گروهي لرستان و در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در رابطه با تاثير تحريم ها در حوزه تجهيزات پزشكي اظهار داشت: در بحث تحريم ها با توجه به اينكه با بررسيهاي كارشناسي رويكرد استفاده از توليد داخلي را در دستور كار قرار داديم تا كنون با مشكل خاصي مواجه نشده ايم.

مدير تهيه و تامين تجهيزات پزشكي شركت مادر تخصصي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي عنوان كرد: در حال حاضر عمده خريدهايي كه به صورت حجمي انجام مي دهيم از توليد كنندگان داخلي است كه به لحاظ خدمات و استانداردها در سطح خوبي قرار دارند.

وي يادآور شد: همچنين در زمينه تجهيزات خريداري شده از خارج كشور نيز تا كنون با توجه به همكاري هاي وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان تجهيزات پزشكي مشكلي به لحاظ تحريم ها نداشته ايم.

جمعه بیستم 5 1391 10:25 بعد از ظهر
منوچهري مطرح كرد:
رشد 96 درصدي ايران در توليد دارو/ تحريم ها عامل پيشرفت
كرمانشاه - خبرگزاري مهر: نماينده مردم پاوه٬ جوانرود٬ ثلاث باباجاني و روانسر در مجلس شوراي اسلامي گفت: هم اكنون در منطقه هيچ كشوري توانايي رقابت با ايران را در توليد دارو ندارد كه اين معلول تحريم هاي غرب عليه ايران است

به گزارش خبرگزاري مهر، نعمت‌الله منوچهري در گفت‌وگويي،  با اشاره به پيشرفت چشمگير ايران در توليد داروهاي بيولوژيك و خاص از سوي توليدكنندگان و دانشمندان ايراني، اظهار داشت: خوشبختانه در چند سال اخير ميزان توليد داروهاي خاص و بيولوژيك در داخل كشور رشدي چشمگير داشته كه اين دستاورد را مي‌توان در تهيه و تامين ۹۶ درصدي داروها در داخل كشور مشاهده كرد.

 نماينده مردم  پاوه٬ جوانرود٬ ثلاث باباجاني و روانسر در مجلس شوراي اسلامي، عملكرد دستگاه‌هاي اجرايي به‌ ويژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش‌پزشكي را در سرمايه‌گذاري بخش توليد دارو مثبت ارزيابي كرد و گفت: به طورحتم كاهش ميزان وابستگي كشور به واردات كالاهاي استراتژيك مانند واكسن و دارو، موجب افزايش دسترسي مردم و به تبع آن كاهش قيمت اين‌گونه محصولات در كشور مي‌شود.

پنج شنبه نوزدهم 5 1391 6:29 بعد از ظهر

كتاب «طراحي سازه كشتي»، نوشته دكتر احمد رهبر رنجي، از سوي گروه شناورهاي زيرسطحي سازمان صنايع دريايي منتشر شد و در اختيار علاقمندان قرار گرفت. به گزارش مارين نيوز، نويسنده كتاب كه عضو هيأت علمي دانشگاه صنعتي اميركبير است؛ در پيش‌گفتار كتاب آورده است: انتظار ايمني و راحتي براي استفاده‌كنندگان از هر سازه‌اي، از جمله كشتي امري طبيعي بوده و آشنايي با اصول طراحي، استانداردها و مصالح مصرفي مناسب براي دست يافتن به يك كشتي ايمن و اقتصادي اجتناب‌ناپذير مي‌باشد. به نوشته دكتر احمد رهبر رنجي، كتاب حاضر براي استفاده دانشجويان رشته مهندسي كشتي‌سازي و دريا در مقطع كارشناسي و كارشناسي ارشد و همچنين، مهندسين شاغل در اين رشته كه به طراحي يا ساخت شناورها مشغول هستند، تهيه شده است. وي مي افزايد: اين كتاب به همراه جلدهاي بعدي آن در برگيرنده علم پيچيده و گسترده طراحي سازه كشتي، يكي از دروس اصلي رشته مهندسي كشتي‌سازي، بوده و نتيجه تدريس درس ساختمان كشتي در دانشكده مهندسي كشتي‌سازي و صنايع دريايي- دانشگاه صنعتي اميركبير در بيش از 20 ترم مي‌باشد. به گفته مؤلف، هدف اين كتاب ارائه اطلاعات مورد نياز براي طراحي سازه كشتي‌ها بوده، هر چند كه اصول طراحي كشتي‌هاي نظامي و تجاري تفاوت چنداني نداشته، جهت‌گيري كتاب بيشتر براي طراحي سازه كشتي‌هاي تجاري با مصالح فولادي مي‌باشد و به قوانين بين‌المللي معتبر كه در اكثر كشورها مورد استفاده قرار مي‌گيرد، اشاره شده است.

يکشنبه هشتم 5 1391 9:13 بعد از ظهر

مديرعامل شركت توسعه سازه‌هاي دريايي تسديد از پايان عمليات نصب جكت P4 ميدان نفتي رشادت، بعنوان بزرگترين جكت خليج‌فارس، خبر داد. مهندس امين پناهي دراين‌باره به خبرنگار مارين نيوز گفت: عليرغم حساسيت‌ها و نگراني‌هايي كه درباره نصب اين جكت سنگين از سوي كارفرماي پروژه، شركت نفت فلات قاره ايران، وجود داشت؛ اين عمليات بدون مشكل و توسط شناور لوله‌گذار و نصاب C-Master انجام گرفت. وي درباره حساسيت‌هاي نصب اين سازه دريايي توضيح داد: عمليات نصب جكت به شكل Lounching و پس از حمل عمودي به محل، نصب آن انجام گرفت؛ كه اجراي اين عمليات به علت عمق كم آب و پهن بودن ابعاد جكت، نگراني‌هايي را درباره بروز سانحه بوجود آورده بود. مديرعامل تسديد با اشاره به اينكه «ابعاد اين پايه سكو 43 ×42 و ارتفاع 70 متر بوده و وزن آن 3100 تن است»، گفت: اين پايه سكو كه با شمع‌هاي تثبيت‌كننده وزن آن حدود 4500 تن خواهد شد و قرار است حدود 9000 تن سازه دريايي روي آن نصب شود. به گفته وي، در حال حاضر لوله‌گذاري بخش بيروني ميدان نفتي رشادت باقي مانده و قرار است عرشه مربوط به اين جكت نيز كه توسط شركت صدرا در حال ساخت است؛ سال آينده نصب شود. وي افزود: پس از نصب و راه‌اندازي عرشه اين جكت روزانه حدود 75 هزار بشكه نفت به توليد نفت كشور افزوده خواهد شد.

يکشنبه هشتم 5 1391 9:11 بعد از ظهر

رييس دانشگاه علوم پزشكي استان هرمزگان گفت: آمبولانس دريايي جزيره هرمز با بيش از 90 درصد پيشرفت بدست متخصصان داخلي كشور در حال ساخت است. محمد شكاري افزود: اين نخستين آمبولانس دريايي كشور است كه در قشم در دست ساخت است و هفته آينده بصورت آزمايشي به آب انداخته مي‌شود. وي با بيان اينكه پس از انجام آزمايش‌هاي ايمني آمبولانس دريايي، اين شناور پس از دو هفته به دانشگاه علوم پزشكي تحويل داده مي‌شود، تصريح كرد:پيش از اين آمبولانس دريايي هرمزگان از خارج وارد مي‌شد. رييس دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان خاطرنشان كرد: هزينه ساخت و تجهيز اين آمبولانس كه بر اساس استانداردهاي جهاني در دست ساخت است

يکشنبه هشتم 5 1391 9:8 بعد از ظهر
معرفي :

شركت صنايع كشتي سازي عظيم گسترش هرمز(AGH) يكي از شركتهاي صنعتي تابع سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران مي باشد كه با مأموريت احداث كارخانه اي براي ساخت و تعمير كشتي هاي بزرگ (نفتكش و گازبر)به فعاليت مشغول و روند ساخت و پيشرفت اين پروژه را دنبال مي نمايد .

 طرح احداث حوضهاي خشك بمنظور تعمير و ساخت كشتي هاي نفتكش با ظرفيت 300 هزار تن و كشتي هاي حمل گاز مايع با ظرفيت 140 هزار متر مكعب شامل دو حوض خشك تعميرات و نوسازي به ترتيب به ابعاد 14.5*80*370 و ابعاد 14.5*80*470 و تجهيزات مربوطه (جرثقيل دروازه اي 1000 تني ، 3 دستگاه جرثقيل زرافه اي ،جرثقيلهاي سقفي و كارگاهي،ماشين آلات كارگاهي  . . .) و كارگاههاي صنعتي و تجهيزات مربوطه و انبارهاي رو باز  از سال 1380 در دستور كار قرار گرفت.

اهميت طرح :
افزايش تقاضاي جهاني براي انرژي (گاز و نفت) و حمل آن به اقصي نقاط دنيا اجراي اين طرح را براي كشور ايران كه از توليدكنندگان اصلي اين انرژيها مي باشد اجتناب ناپذير مينمود.
يکشنبه هشتم 5 1391 8:47 بعد از ظهر

هم اكنون هر يك از كشورهاي جهان، بودجه سالانه خود را از يك يا چند منبع مشخص مانند، صدور تكنولوژي يا خدمات فني و مهندسي، توليد و صدور انواع محصولات صنعتي، كشاورزي و ساير اقلام تجاري، استخراج و صدور مواد اوليه مانند نفت و مواد معدني، گردشگري و جذب توريست و حتي اموري مانند؛ اخذ ماليات از شهروندان و يا دريافت حق ترانزيت از ناوگانهاي حمل و نقل داخلي و خارجي تامين مي نمايند.

دوشنبه دوم 5 1391 7:22 بعد از ظهر

  سالها پيش ايران در مسير جاده ابريشم، يكي از مهمترين و بزرگترين رقباي تجاري صاحبان سرمايه و بازرگانان زمان خود بشمار مي رفت و برخي از توليدات ايراني شهرت جهاني داشت، اما در سايه ظلم افراد و كشورهاي سلطه گر و همچنين تحولات بين المللي و برخي مشكلات داخلي، اين اقتدار ملي بتدريج رنگ باخت و نه تنها سهم ايران در توليد ثروت جهاني كاهش يافت، بلكه بازارهاي كشور، به قدري از انواع كالاهاي خارجي اشباع شد كه به روايت آمار و ارقام، اين وضعيت جامعه ايراني را به يكي از پرمصرف ترين كشورهاي منطقه و بلكه جهان مبدل ساخت.

 

     پس از انقلاب شكوهمند اسلامي، تهديدهايي مانند جنگ و تحريم، فرصتهايي را فراهم ساختند كه مجددا مجموعه كشور را به سمت سرمايه گذاري براي توليد و خودكفايي در زمينه هاي مختلف بويژه تجهيزات دفاعي و نيز محصولات كشاورزي سوق داده و پس از سالها بار ديگر خودكفايي محصولاتي مانند گندم را براي اين سرزمين به ارمغان آورد.

     با اثبات اين موضوع يعني مهيا بودن شرايط براي پيشرفت در عرصه اقتصادي و پس از رفع و كاهش دغدغه هاي رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيت الله خامنه اي (دامه) در موضوعاتي مانند: مسائل دفاعي، سياسي، فرهنگي و علمي كشور، در سالهاي اخير علاوه بر موضوعات فوق الذكر، ساماندهي وضعيت اقتصادي كشور نيز به عنوان يك موضوع زيربنايي و اساسي براي كاهش بيكاري و بهبود وضعيت معيشتي مردم، بطور جدي در فهرست مطالبات ايشان قرار گرفت و از سال ۱۳۸۷به بعد در اقدامي مدبرانه و داهيانه،  هر سال به يك گام از فرآيند رشد اقتصادي در دهه پيشرفت و عدالت اجتماعي، اختصاص يافت.

دوشنبه دوم 5 1391 7:5 بعد از ظهر
X