معرفی وبلاگ
سلام:بازدیدکننده گرامی برای حمایت ازتولیدات داخلی حتی الامکان ازخریداجناس خارجی پرهیزکنیددراین وبلاگ سعی می شودراه کارهای مناسب برای تقویت نیروی تولیدی این مرزوبوم ارائه گرددایده های شماعزیزان راجهت به قدرت رسیدن تولیدات وطن پذیراهستیم دریغ نفرمایید باتشکرمدیروبلاگ
دسته
توليد ايراني-افتخار جهاني
آموزش طراحي قالب براي تبيان
حمايت ازاقتصاد،كاروتوليدملي
لينگ دوستان
لينگ دوستان
لينگ دوستان
لينگ دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 516720
تعداد نوشته ها : 163
تعداد نظرات : 7
 حمايت از توليد ملي  حمايت از توليد ملي

ما می توانیم


ذائقه ایرانی ، کالای ایرانی


تولید ملی
Rss
طراح قالب
GraphistThem273
ايران > دولت- همشهري آنلاين:
دولت نهم به واسطه تاكيد رئيس جمهور دكتر محمود احمدي نژاد از ابتداي سال 1387 طرحي تحت عنوان «طرح تحول اقتصادي» را در دستور كار قرار داد.

سال‌ها است دولت‌ها در كشورمان براي كمك به توانايي مالي خانواده‌هاي كم‌درآمد و دهك‌هاي 1 تا 7 جامعه، حجم زيادي پول تحت عنوان يارانه براي پايين نگه داشتن كاذب قيمت كالاهاي اساسي مي‌پردازند.

طرح تحول اقتصادي براي ايجاد تحول اساسي در كليه بخش‌هاي توليد، تجارت و توزيع طراحي شده است و هدفمند كردن يارانه‌ها ارتباط مستقيمي با دخل و خرج خانواده‌ها دارد و گام اول در اجراي اين طرح به شمار مي‌رود.

با اعلام طرح تحول اقتصادي از سوي دولت نهم، مجلس هشتم هم وارد عمل شد و در اولين قدم اقدام به تشكيل كميسيون ويژه طرح تحولات اقتصادي كرد. هزينه اجراي اين طرح ۳۰ميليارد تومان پيش بيني شده‌است و هر 1روزي كه بخواهد طول بكشد 1 ميليارد تومان خسارت مالي به بار خواهد آورد.

يکشنبه شانزدهم 7 1391 11:4 بعد از ظهر
اقتصاد > اقتصاد‌ملي- همشهري آنلاين- دكتر علي صباغيان:
واژه «توليد ناخالص ملي» يكي از پركاربردترين واژه هاي عرصه سياستگذاري عمومي است.

معناي اين واژه عبارت است از مجموع ارزش پولي كالاها و خدمات نهايي توليد شده در يك سال مشخص با استفاده از عوامل توليدي كه متعلق به شهروندان يك كشور مي باشد.
منظور از كالاها و خدمات نهايي نيز آن دسته از كالاها يا خدماتي است كه به مصرف كننده نهايي فروخته مي شود يا به هر طريق ديگر به دست او مي رسد.

محاسبه كالاها و خدمات نهايي در ارزيابي توليد ناخالص ملي به منظور پرهيز از دوبار محاسبه شدن برخي كالاها يا خدمات در كل توليد ناخالص ملي است. به عنوان مثال ارزش فولادي كه به شركت خودروسازي فروخته مي شود به طور جداگانه در مجموع توليد ناخالص ملي محاسبه نمي شود چرا كه ارزش آن هنگام فروش خودرو در قيمت نهايي آن محاسبه مي گردد.

واژه توليد ناخالص ملي هم از لحاظ نظري و هم از لحاظ عملي با واژه "توليد ناخالص داخلي" ارتباط نزديك دارد. البته اين دو واژه با يكديگر تفاوت هايي دارند. اختلاف آنها از آنجا ناشي مي شود كه در هر زمان تعدادي از شركت هايي كه در مالكيت خارجي هاست در داخل يك كشور به توليد كالا و خدمات مشغولند و در طرف مقابل شركت هايي كه در مالكيت اتباع آن كشور هستند و يا شهروندان آن كشور در ساير كشورها به توليد كالا و خدمات مي پردازند.

يکشنبه شانزدهم 7 1391 10:58 بعد از ظهر

اين ليست همه محصولاتي است كه در فرومها و صفحه هاي مختلف وب توصيه شده است. ما هنوز نمي‌توانيم كيفيت آنها يا ايراني بودنشان را تأييد يا رد كنيم؛ اما نقطه شروع خوبي براي تحقيقات است.

 

لوازم الكترونيكي

1.       موبايل

2.     تلفن

3.    لوازم كامپيوتري

·       موس و كيبرد ،اسپيكر و دسته بازي و وب كم و هدفون فراسو ،

·       كيس و پاور هاي گرين

·       سي دي و دي وي دي: فينال

 

لوازم بچه

1.    لباس و

·       لباس بچه : آشور، تاپ لاين و آدم برفي ،وان باي وان ،سها ،رولان

·       پوشك :مولفيكس ايراني ،پرميس ، مرسي ،مبارك ، ماما

·       صندلي ماشين : كودك يار

2.     لوازم چوبي

جمعه جهاردهم 7 1391 10:35 بعد از ظهر

اين دفعه مي خواهيم ماشين ظرفشويي خوب و باكيفيت براي شما هم‌ميهنان عزيز معرفي كنيم.

اول راهنماي انتخاب ماشين ظرفشويي :

ظرفيت : نكته اول در هنگام انتخاب و خريد ماشين ظرف شوئي توجه به تعداد نفرات خانواده است. به عنوان مثال يك ماشين ظرف شويي 12 نفره براي يك خانواده 6 تا 8 نفره و يك ماشين ظرفشويي 4 نفره براي خانواده 2 تا 4 نفره مناسب است.

                ماشينهاي ايستاده

اين ماشين ها بيشتر 12 نفره هستند و در روي زمين در كنار ماشين لباسشويي يا كابينت قرار مي گيرد و حجم بزرگي دارند.

 ماشينهاي روميزي

يکشنبه نهم 7 1391 7:54 بعد از ظهر

موضوع: دوره توليد و تفكر ناب
شناسنامه دوره:
دوره توليد و تفكر ناب، اولين دوره از سري دوره‌هاي كارگاهي توليد ناب است. اين دوره كارگاهي 16 ساعت است كه طي 2روز برگزار مي‌گردد.
محتواي دوره:
در اين دوره به كمك توضيحات شفاف، تصاوير روشن، تمرينات عملي و مثال‌هاي كاربردي با توليد ناب، اصول، مفاهيم و ابزارهاي آن آشنا شده و تفاوت منطق توليد ناب را درك خواهيد كرد. هم‌چنين از طريق ده فرمان ناب با مفاهيم پايه‌اي در توليد ناب از جمله، زمان تكت، حركت پيوسته، كار استاندارد، فرايند سرعت ساز، سيستم‌هاي كشش و كانبان و ... آشنا مي‌شويد.
در نهايت درك خواهيد كرد كه يك سيستم مبتني بر توليد ناب چگونه مي‌تواند اتلاف‌هاي شما را به‌طور ريشه‌اي حذف كند و براي حذف ريشه‌ايِ اتلاف‌ها بايد از چه تكنيك‌هاي استفاده كنيد تا در مسير ناب شدن؛ حركتي هموار و ثابت داشته باشيد و به‌طور مستمر از هزينه‌هاي خود كم كنيد در حالي كه بر رضايت مشتريان خود مي‌افزاييد.
سرفصل‌هاي دوره:
1. توليد انبوه و منطق آن  
2. شبيه‌سازي كارخانه توليد انبوه
3. اصول و منطق توليد ناب
4. شبيه‌سازي كارخانه ناب
5. 10 فرمان ناب براي پياده‌سازي گام به گام توليد ناب در كف كارگاه
مخاطبين دوره:
مديراني كه به دليل بحران‌هاي اقتصادي و بازار رقابتي، به دنبال كيفيت برتر و درعين‌حال قيمت تمام‌شده پايين‌تر هستند و مهندساني كه تا حدودي با توليد و تفكر ناب آشنا بوده و تصميم دارند فرايند ناب شدن را در شركت خود آغاز كنند.
دستاوردهاي دوره:
در پايان اين دوره بايد بتوانيد:
1. تفاوت‌هاي توليد انبوه و توليد ناب را شرح دهيد.
2. اصول، ابزارها و مفاهيم كليدي ناب را درك كرده و بيان نمائيد.
3. براي دوره كارگاهي نقشه‌برداري جريان ارزش، يعني نخستين گام براي ناب شدن، آماده شويد.
 
 
سازمان‌ها و شركت‌هايي كه در دوره توليد ناب و تفكر ناب شركت كردند:

يکشنبه نهم 7 1391 7:35 بعد از ظهر

به زودي گندم‌هاي جديد بذري از توليدات فارم تحقيقات زراعتي باميان به دهاقين معرفي مي‌گردد.
انجينر طاهر عطايي رييس زراعت و مالداري باميان به خبرگزاري بست باستان گفت: «به زودي انواع گندم‌هاي بذري كه در فارم تحقيقات زراعتي اين ولايت كاشته شده و مورد آزمايش قرار گرفته است به دهاقين اين ولايت معرفي مي‌گردد.»
او افزود كه در فارم تحقيقاتي دشت ملا غلام، در شمال غرب شهر باميان تاكنون روي چهارده نوع گندم، چهارده نوع كچالو، چهار نوع نخود، ده نوع سويابين، انواع مختلف سبزيجات و بعضي نهال‌هاي مثمر ديگر تحقيقات صورت گرفته است.
آقاي عطايي مي‌گويد معرفي بذرهاي جديد زراعتي كه با آب و هواي اين ولايت مطابقت دارند، سبب رشد محصولات زراعتي و بهبود اقتصاد دهاقين اين ولايت خواهد شد.
گفتني است كه اولين منبع عايداتي باشنده‌گان ولايت باميان زراعت مي باشد.
محمد تقي يكي از دهاقين مركز نيز استفاده از تخم‌هاي جديد و اصلاح شده را باعث ازدياد محصولات زراعتي مي داند.

چهارشنبه پنجم 7 1391 9:42 بعد از ظهر

حوله بعنوان يكي از اجزا مهم و مورد نيازدر زندگي روزمره نقش بسزايي درهمراهي بشر در جهت رعايت  بهداشت شخصي و عمومي جامعه ايفا ميكند. بگونه اي كه غير از كاربرد آن در منزل و يا در محل كاريكي از لوازم مورد نياز هتلها، مجموعه هاي ورزشي و موسسات صنعتي بشمار مي رود .نزديكي اين كالا به ما باعث شده است كه نسبت به روش توليد آن دقت لازم بعمل نيايد ولي حداقل مورد انتظار و مطلوب هر نفر از يك حوله خوب غير از طرح و رنگ كه وابستگي مستقيم به سليقه افراد دارد

سه شنبه چهارم 7 1391 7:16 بعد از ظهر

بندرعباس - خبرگزاري مهر: معاون بهبود توليدات گياهي جهاد كشاورزي هرمزگان گفت: اين استان در زمينه توليد محصول سالم(ارگانيك) از استانهاي پيشتاز است.

به گزارش خبرنگار مهر، علي غلامپور بعدازظهر سهشنبه در جمع خبرنگاران اظهارداشت: دربرنامه پنجم توسعه كشور بر توليد 25درصد محصول سالم باغي و زراعي تاكيد شده است.

وي با اشاره به توليد محصولات سبزي و صيفي خارج از فصل به ويژه گوجه فرنگي، خيارسبز، كدو، بادمجان و فلفل دلمه اي افزود: با هماهنگي و نظارت كارشناسان ناظر و اين سازمان و همچنين اداره كل استاندارد طرح توليد محصول سالم در سطح هشت هزار هكتار از مزارع اين استان در دست اقدام است.

چهارشنبه بیست و نهم 6 1391 3:4 بعد از ظهر

نخستين خط توليد الياف كربن در سازمان صنايع هوا فضاي وزارت دفاع با حضور سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در تاريخ 5 شهريور افتتاح شد.

راه‌اندازي خط توليد الياف كربن به ‌عنوان يكي از ده كشور دارنده اين فناوري بسيار حائز اهميت است. زيرا همه مراحل از مطالعات بنيادين، طراحي پايه و تفسير سخت‌افزار و فرايند توليد، ساخت و نصب تجهيزات و ماشين‌آلات و در‌نهايت راه‌اندازي و اخذ محصول استراتژيك الياف كربن به‌صورت كاملاً بومي و با تكيه بر توان مهندسي وزارت دفاع صورت گرفته است.

شنبه بیست و پنجم 6 1391 8:6 بعد از ظهر

در مراسم روز صنعت دفاعي از موشك كروز 200 كيلومتري قادر، اژدر بومي والفجر با سرجنگي 220 كيلوگرم و نيز موتور دريايي بنيان1 رونمايي شد.

موشك قادر از نوع موشكهاي كروز دريايي با برد حدود 200 كيلومتر است كه با قابليت بالاي تخريب مي‌تواند عليه اهداف دريايي از جمله ناوچه ها و ناوهاي جنگي و همچنين اهداف ساحلي دشمن مورد استفاده قرار گيرد.

ارتفاع كروز پايين، قابليت تخريب بالا، وزن و ابعاد كم و همچنين دقت بالا از جمله ويژگي‌هاي موشك قادر است. اين موشك قابل شليك از ساحل به كشتي بوده كه با تجهيز مرزهاي دريايي كشور به اين موشك پيشرفته گامي مؤثر در جهت بازدارندگي، اقتدار ملي و دفاع از تماميت ارزي كشور برداشته شده است.

شنبه بیست و پنجم 6 1391 8:5 بعد از ظهر

در ايام سالروز حماسه فتح خرمشهر، نخستين و مرتفع‌ترين دستگاه كامل حفاري چاه‌هاي نفت و گاز در خشكي كه توسط متخصصان وزارت دفاع در مجتمع صنعتي فجر شيراز سازمان صنايع دفاع طراحي و ساخته شده بود، در شيراز مورد بهره‌برداري نمادين قرار گرفت و به شركت ملي حفاري ايران تحويل داده ‌شد.

شنبه بیست و پنجم 6 1391 8:3 بعد از ظهر

همزمان با سالروز جاويد فتح خرمشهر 10 فروند شناور از نوع لندينگ گرافت، دوبه و يدك كش توليد سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع به مشتريان تحويل و دو فروند شناور لندينگ گرافت با حضور سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح به آب انداخته شد.

بدنه شناورهاي لندينگ‌ گرافت و روسازه آن از فولاد دريايي كه قابليت بارگيري و تخليه در مناطق فاقد اسكله و سواحل شني شيب‌دار را دارد از ويژگي‌هاي اين شناورها است.

شنبه بیست و پنجم 6 1391 8:2 بعد از ظهر

فرزند جديد بالگرد هاي خانواده شاهد

Oh-78 در حال گذراندن تست سلاح

 

مقاله حاضر ترجمه ايست آزاد از مقاله چاپ شده در هفته نامه جنز مورخ 20 دسامر 2006

ايران در حال آزمايش نمونه جديدي از يك بالگرد مسلح سبك مي باشد و اين برنامه تا طراحي كامل يك بالگرد رزمي چند ماموريتي با قابليت فرود در هر شرايطي ادامه ميابد

اين بالگرد كه رسما با نام شاهد OH-78 شناخته ميگردد و از كلاس بالگردهاي شناسايي سبك ميباشد OH-78 اولين پرواز خود را در سال 2005 انجام رساند همچنين آزمايشات مربوط به سلاح و سنسور ها را نيز طي نموده است اين بالگرد كه درواقع مدل رزمي بالگرد توليد داخل شاهد 278 ميباشد كه به پره هاي چهار تيغه مجهز گرديده

شنبه بیست و پنجم 6 1391 7:53 بعد از ظهر

با  نام گذاري سال 91 به عنوان سال "توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني"، بي گمان  مي انديشيد كه هر گروه سني و جنسي چه وظيفه اي در جهت تحقق اين هدف والا و ارزشمند دارد؟

بي ترديد اذعان به اين موضوع داريد كه زنان شايد بيش از هر گروه ديگري مي توانند در اجراي اين انديشه و متعاقب آن در جهت نيل بدان  نقش داشته باشند؛ زنان جامعه مي توانند  به عنوان متصديان پايه گذاري قلمداد شوند كه  در  برداشتن گام هاي نخستين اين هدف، نقش مبرهن و اجتناب ناپذيري را ايفا نمايند.

اين نقش كتمان ناپذير و الزامي زنان در تحقق شعار ملي سال، ما را برانگيخت كه  به سراغ چند تن از كارشناسان امر، برويم و در اين خصوص با آنان به گفتگو بنشينيم؛ كه در ادامه اين يادداشت توجه شما را بدان مبذول مي داريم:

مينو اصلاني ، رئيس بسيج جامعه زنان،  در‌خصوص نامگذاري سال 91 به عنوان سال "توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني" اظهار داشت: شعار امسال با توجه به درايت مقام معظم رهبري مبتني بر نياز روز و جدي كشور و بر مبناي وجود يك تهديد و يا يك فرصت بالقوه انتخاب شده است پس بايد تمامي فعاليت‌هاي كلان دستگاه‌هاي اجرايي كشور به سمت تحقق آن حركت كند.

پنج شنبه بیست و سوم 6 1391 4:52 بعد از ظهر
آغاز فرهنگ سازي از «نهاد خانواده»، مي تواند به عنوان يكي از مؤثرترين و بهترين راهكارها براي حمايت حقيقي از «توليد ملي و كار و سرمايه ي ايراني» به شمار رود.

همراهان نيوز: آغاز فرهنگ سازي از «نهاد خانواده»، مي تواند به عنوان يكي از مؤثرترين و بهترين راهكارها براي حمايت حقيقي از «توليد ملي و كار و سرمايه ي ايراني» به شمار رود.

 به گزارش روابط عمومي انجمن مطالعات خانواده حجت الاسلام والمسلمين حسن ناصري پور ضمن تبريك فرارسيدن سالروز ولادت باسعادت يگانه دخت نبي مكرم اسلام، حضرت فاطمه ي زهرا (سلام الله عليهما) به خبرنگار ما گفت: درست است كه نهاد خانواده، كوچكترين واحد اجتماع است، اما در طول تاريخ، همين نهاد مقدس و پاك، خاستگاه و منشأ بسياري از رويدادها و تحولات مثبت و اثرگذار در عرصه هاي ديني و مذهبي، فرهنگي و اجتماعي، سياسي و اقتصادي، علمي و آموزشي و ... شده است.

پنج شنبه بیست و سوم 6 1391 4:49 بعد از ظهر

نقش زنان در حمايت از توليد ملي
نگاهي به نقش خانواده ها و زنان در تحقق شعار نوروزي مقام معظم رهبري

نويسنده: علي رستمي

رهبر معظم انقلاب اسلامي شعار امسال را «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» عنوان كرده و بر حمايت از توليد ملي تاكيد كردند.«ايشان در بخشي از پيام خود خاطرنشان كردند:«ما بايد بتوانيم از كارِ كارگر ايراني حمايت كنيم؛ از سرمايه سرمايه دار ايراني حمايت كنيم؛ و اين فقط با تقويت توليد ملي امكان پذير خواهد شد. سهم دولت در اين كار، پشتيباني از توليدات داخليِ صنعتي و كشاورزي است. سهم سرمايه داران و كارگران، تقويت چرخه توليد و اتقان در كار توليد است. و سهم مردم - كه به نظر من از همه اينها مهمتر است - مصرف توليدات داخلي است. ما بايد عادت كنيم، براي خودمان فرهنگ كنيم، براي خودمان يك فريضه بدانيم كه هر كالايي كه مشابه داخلي آن وجود دارد و توليد داخلي متوجه به آن است، آن كالارا از توليد داخلي مصرف كنيم و از مصرف توليدات خارجي بجد پرهيز كنيم؛ در همه زمينه ها: زمينه هاي مصارف روزمرّه و زمينه هاي عمده تر و مهمتر. بنابراين ما اميدوار هستيم كه با اين گرايش، با اين جهت گيري و رويكرد، ملت ايران در سال 91 هم بتواند بر توطئه دشمنان، بر كيد و مكر بدخواهان در زمينه اقتصادي فائق بيايد.»‏

پنج شنبه بیست و سوم 6 1391 4:45 بعد از ظهر
سال جديد با اميد كشيده شدن دست حمايت بر سر توليد ملي كه اين روزها گوشه نشين شده است،‌ آغاز شد برخي كارشناسان معتقدند زنان در رونق چرخ توليد نقش تأثيرگذارتري نسبت به مردان دارند آنها اين قدرت را دارند تا كالاي ايراني را جايگزين مهمان ناخوانده اين روزها يعني كالاي خارجي كنند.

به گزارش بي باك به نقل از خبرنگار زنان فارس، سال ۹۱ با شعار"توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني"‌ شروع شد و در اين ميان برخي از كارشناسان نقش زنان را به عنوان مديران خانه در رونق توليد ملي بسيار تأثير‌گذار مي‌دانند.

 زنان نقش تأثيرگذاري را در اصلاح الگوي مصرف و حمايت از توليد داخلي دارند آنها مي‌توانند در خريد لوازم خانگي توليد داخلي را جايگزين كالاي خارجي كنند.

پنج شنبه بیست و سوم 6 1391 4:42 بعد از ظهر
انتقاد نمايندگان از كمبود امكانات آموزشي؛
شمارش معكوس براي ايست علم و فرهنگ در مناطق محروم
نبود محيط‌هاي آموزشي در مناطق محروم موجب ترك تحصيل كودكان به‌ويژه دختران مي‌شود. اين موضوع مورد انتقاد نمايندگان مجلس قرار گرفته است.

امروزه در همه جوامع، مدرسه به عنوان مهم‌ترين نهاد تعليم و تربيت ٬ جايگاهي ويژه دارد و در كنار خانواده٬ وظيفهٔ تعليم وتربيت دانش آموزان را به دوش مي‌كشد. از اين رو دولت با يك برنامه ريزي كارآمد، بايد سرو ساماني به وضعيت كتاب وآموزش در كشور بدهد تا دانش آموزان در مناطق محروم بدون هيچ دغدغه‌اي به تحصيل بپردازند.

جدگال تاكيد كرد:

كودكان مناطق محروم در انتظار دريافت امكانات آموزشي‌ و فرهنگي

نماينده مردم چابهار، نيك شهروكنارك در مجلس گفت: بافت‌هاي بسيار قديمي وغيربهداشتي و وضعيت نامطلوب وسايل خنك و گرم كننده برخي مدارس مناطق محروم موجب شده تا دانش‌آموزان اين مناطق مشكل‌هاي فراواني براي ادامه تحصيل داشته باشند.

پنج شنبه بیست و سوم 6 1391 4:31 بعد از ظهر
الگوي مطلوب براي توليد كالاي ايراني چيست؟
وحيد محمدي
سرمايه‌گذاري مخاطره‌پذير يك مكانيزم كاملاً شناخته شده در دنيا براي ايده‌هاي نوآورانه است كه متأسفانه در كشور ما به دليل مشخص نبودن قوانين، قابليت اجرا ندارد و لازم است تا مسئولين با رفع موانع حقوقي و حمايت لازم شركت‌هاي سرمايه‌گذاري مخاطره‌پذير را در كشور ايجاد نمايند.

وحيد محمدي – استاندارد زندگي كشورهاي صنعتي در چند قرن گذشته رشد فراواني داشته است. شواهد نشان مي‌دهد متوسط درآمد سرانهٔ واقعي در ايالات متحدهٔ آمريكا و اروپاي غربي ۵۰ تا ۳۰۰ برابر بيشتر از مقدار آن در ۲ قرن قبل مي‌باشد. مثال بارز ديگر از رشد، در وضعيت دو كره قابل مشاهده است. با وجود جدايي اين دو كشور در ۶۰ سال پيش و يكسان بودن شرايط اقتصادي دو كشور در آن زمان، اكنون درآمد سرانهٔ كرهٔ جنوبي ۱۳ برابر بيشتر از همسايهٔ شمالي خود است. كره جنوبي، يكي از كشورهاي (OECD) محسوب مي‌شود در حالي كه كره‌ي شمالي به كمك‌هاي بين‌المللي براي تأمين نيازهاي اوليهٔ مردم خود و رفع مشكل قحطي مواد غذايي محتاج است.

مقايسهٔ وضعيت دو كره، رشد فزاينده در توليد ملي كشورهاي مختلف، پاسخ‌گويي به نيازهاي داخلي و ايستادگي در برابر شرايط مختلف، اهميت موضوع سياست‌گذاري اقتصادي در مقولهٔ رشد را به ما گوش‌زد مي‌كند. اما چه عواملي سبب موفقيت كرهٔ جنوبي شده‌اند و آيا سياست‌گذاران كشور ما هم مي‌توانند با الگويي مشابه كرهٔ جنوبي سبب توسعهٔ اقتصادي كشور شوند؟ در هر صورت، الگوي مطلوب كشور ما چه خواهد بود؟ در اين نوشتار به بررسي اين موضوعات مي‌پردازيم.

چهارشنبه بیست و دوم 6 1391 5:43 بعد از ظهر
در سكوت محافظه كارانه رسانه ها
ترويج مصرف‌گرايي و آفت‌هاي چند ساله آن
يك روزنامه‌نگار و منتقد سينمايي گفت: با توجه به آنكه مصرف‌گرايي در كشور زياد شده حداقل بيايم به جاي تبليغ كالاي خارجي از كالاي داخلي حمايت و تبليغ كنيم.

«محمدتقي فهيم» منتقد سينما و تلويزيون اظهار داشت: بعد از جنگ و اتخاذ سياست‌هاي تعديل اقتصادي، با گذشت چند سالي مشخص شد كه ما مسير درستي را به لحاظ اقتصادي طي نكرده‌ايم، در حالي كه كشور‌هاي دنيا كه معمولا دچار پديده‌اي‌ مانند جنگ شدند بعد از خاتمه اين بحران‌ها همواره به سوي صرفه‌جويي و سياست‌هايي رفتند كه بتوانند بيش از قبل مسايل اقتصادي را در زمينه صرفه‌جويي رعايت كنند.

وي ادامه داد: در كشور ما اين اتفاق بر عكس رخ داده و ما دچار روندي شديم كه روز به روز مردم تشويق به مصرف‌گرايي شدند و رسانه‌ها در اين ماجرا سهم به سزايي داشتند و سياست‌گذاري دولت‌ها در اين زمينه مؤثر بوده است.

چهارشنبه بیست و دوم 6 1391 5:42 بعد از ظهر
نهادينگي عقلانيت در مصرف كالاي ايراني و چندنكته
تا وقتي كه كالاي ايراني خدمت رسان را انتخاب نكنيم و صاحب سرمايه را به گردش مالي نرسانيم، فضايي براي بهبود كيفيت محصول ايراني ايجاد نمي شود. پس مصرف كننده هاي ايراني بايد اين عقلانيت را به خرج دهند چرا كه با اين ديدگاه از سوي ديگر يكايك مصرف كننده هاي ايراني خود يك توليد كننده اند.

دكتر عادل پيغامي اقتصاددان و استاد دانشگاه امام صادق (ع) در خصوص نقش خانواده در اقتصاد مقاومتي گفت: اقتصاد مقاومتي اقتصادي مقاوم است و تعريف تئوريك و آكادميك پيچيده اي ندارد. صفتي است كه ما به اقتصاد چسبانده ايم و از آن يكسري معاني را دنبال مي كنيم. اين نوع اقتصاد در برابر نوسانات و خطرات پيش رو مقاومت مي كند. وي ادامه داد: اين نوع اقتصاد براي رسيدن به پيشرفت و رشد، امكان پايداري و استقامت دارد. اقتصادي كه پويايي زيادي دارد و عملاً افراد متوجه آن نمي شوند و در واقع پيشگيري مي كند تا درمان.

اقتصاد مقاومتي صرفاً نبايد در مقطع تحريم مطرح شود

چهارشنبه بیست و دوم 6 1391 5:41 بعد از ظهر
در همايش تعاون و توليد ملي مطرح شد:
در حوزه توليد مكانيزم تشويقي نداريم
معاون وزير تعاون ، كار و رفاه اجتماعي عدم فرهنگ سازي مناسب براي استفاده از كالاي داخلي و وجود قوانين دست و پا گير را از چالشهاي پيش روي توليد داخلي دانست.

غلامحسين حسيني نيا در همايش تعاون و توليد ملي كه از سوي اتحاديه سراسري تعاوني‌هاي توليدي سراسر كشور برگزار شد افزود: عدم وجود مكانيزم‌هاي تشويقي افزايش توليد و عدم وجود نگرش رقابتي از ديگر مشكلات توليد كشور است.

وي با تاكيد بر جذب سرمايه‌هاي سرگردان مردمي به سمت توليد و بخش تعاون از تدوين بسته حمايتي تعاوني‌ها با پشتيباني وزارت تعاون كار و رفاه اجتماعي خبر داد و اضافه كرد: اتحاديه‌ها و تشكل‌ها ركن ركين تعاوني هاهستند و ما نيز در فضاي خوب ايجاد شده در نقش حمايتگر و تسهل كننده خواهيم بود.

در اين مراسم همچنين مدير عامل بانك توسعه تعادن با تاكيد بر توسعه به همراه عدالت گفت: برون رفت اقتصادهاي دنيا از بحران تعاوني‌ها هستند چراكه در بحران‌ها كمتر آسيب مي‌بينند.

چهارشنبه بیست و دوم 6 1391 5:30 بعد از ظهر

سال جاري با نويد حمايت از توليد ملي آغاز شد و از اين رو، اين اميد شكل گرفت كه تدابيري از سوي سازمان ها و دستگاه هاي مختلف، براي حمايت از توليدات ملي و حمايت از سرمايه و كار ايراني انديشيده شود. براي تحقق اين موضوع بسياري از كارشناسان اقتصادي و اجتماعي نقش ويژه اي براي خانواده و زنان در خصوص حمايت از كالاي ايراني قائل هستند. زيرا آن ها مي توانند چرخ صنعت را بيش از پيش به حركت اندازند و صنعت و توليد را جان تازه اي بخشند.

سال هاست كه عادت كرده ايم وقتي قرار است كالايي خريداري شود و يا جهيزيه اي تهيه كنيم، انگشت انتخاب به سوي كالاي خارجي نشانه مي رود. حتي وقتي قرار است در تهيه كم اهميت ترين وسايل نظير لوازم آرايش و ... انتخابي صورت گيرد، كالاي ايراني در اين انتخاب جايي ندارد و كالاي خارجي كه در برخي موارد از مشابه داخلي بي كيفيت تر است، انتخاب مي شود. بنابراين بنا به گفته كارشناسان اقتصادي، اجتماعي و فعالان امور زنان، امسال كه به نام سال توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني نام گذاري شده است، بايد سرآغازي براي فرهنگ سازي در خانواده ها براي ارجح دانستن كالاي ايراني به كالاهاي خارجي باشد. در اين صورت هم چرخ صنعت تندتر از قبل مي چرخد، هم با ايجاد رقابت ميان توليدات داخلي، بر كيفيت آن افزوده مي شود. البته نام گذاري امسال به نام توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني، مسئوليت مضاعفي را نيز بر دوش توليدكنندگان داخلي و صنعت گران مي گذارد زيرا براي توليد محصولات باكيفيت تر بايد كمر همت ببندند و با توليد محصولات كيفي، زمينه جذب مصرف كنندگان را فراهم آورند.

سه شنبه بیست و یکم 6 1391 5:53 بعد از ظهر

آشنايي با تاريخچه‌ تعاون و تعاوني

اقتصاد > اقتصاد‌ملي- بهشته فارغي:
تعاون در مفهوم عام آن، «همكاري» است و در مفهوم خاص و اقتصادي آن به «نوعي سازمان اقتصادي يا اجتماعي» گفته مي‌شود

كه اكنون در سراسر جهان و در كليه اقتصاد‌ها، از توسعه يافته تا در حال توسعه، جاي پاي خود را باز كرده است.

نوشته زير، تاريخچه‌اي از تعاون و سازمان‌هاي تعاوني در اقتصاد جهاني و اقتصاد كشورمان ارائه مي‌دهد.

مكتب تعاوني در كشورهاي جهان (كشورهاي صنعتي)
فرانسه: در فرانسه نهضت تعاون تحت رهبري هانري كلود دوسان سيمون و شارل فوريه همزمان با جنبش تعاون در انگلستان شروع گرديده و چون طبقه بورژوا احساس خطر كرده بود، جناح راست اين نهضت كه خود را از طبق بورژوا جدا نكرده و تحت رهبري لوئي بلانك قرار داشت تقويت شد تا جايي كه در سال 1848، مجلس ملي فرانسه يك كمك مالي 3ميليون فرانكي را براي گسترش فعاليت‌هاي تعاوني تصويب كرد.هدف نهضت تعاوني فرانسه بيشتر در جهت توليد بيشتر از طريق متمركزكردن كارگاه‌هاي صنعتي كوچك بود، در حالي كه در انگلستان تعاوني‌ها در جهت مصرف حركت مي‌كردند. به ترتيب همه كشورها مانند آلمان، روسيه و آمريكا مسير مكتب تعاوني را دنبال كردند.در نتيجه پيدايش و تحول مكتب تعاون در اروپا و ايالات متحده آمريكا است.

تأسيس اتحاديه بين‌المللي تعاون (ICA)

دوشنبه سیزدهم 6 1391 11:34 بعد از ظهر

مفاهيم: شاخص توسعه انساني چيست؟

اقتصاد > اقتصاد‌جهان- هدف اصلي ايجاد شاخص توسعه انساني، برگرداندن انسان واقعي به صحنه بود.

بر خلاف معيارهاي گذشته كه شاخص‌هايي از فرايندها و ابزار توسعه را معيار ارزيابي وضعيت توسعة جوامع بشري قرار مي‌داده‌اند، اهداف اين شاخص بسيار بديهي و‌ دور از دسترس هستند؛ فراتر رفتن از درآمد و ماديات براي ارزيابي رضايت از زندگي در طولاني مدت براي افراد جوامع مختلف، توجه به توسعة انسان، براي انسان و به‌ وسيلة انسان و تاكيد بر اين‌كه هدف واقعي برنامه‌هاي توسعه در نهايت بايد ايجاد شرايطي براي زندگي سالم، خلاقانه و شاد براي انسان‌ها باشد.

 در واقع گزارش شاخص‌هاي توسعه انساني، اين سؤال را مطرح مي‌كند كه چگونه شاخص‌هاي رشد اقتصادي در نهايت موفق مي‌شوند‌- يا نمي‌شوند- كه رشد و درآمد را به زبان رفاه بشر ترجمه كنند – يا نكنند.

جالب است بدانيد بنيانگذار اين شاخص، اقتصادداني پاكستاني به نام محبوب‌الحق بوده است و با استفاده از مفاهيم و روش‌هاي تعريف شده توسط آمارتيا سن، استاد هندي دانشگاه هاروارد و برندة جايزة نوبل در اقتصاد و با بودجه سازمان ملل متحد اجرا مي‌شود( قابل توجه آنها كه مي‌گويند اين غربي‌ها شاخص‌ها را طوري طراحي مي‌كنند كه آمارهاي ما را پايين‌تر نشان بدهد و آمارهاي خودشان را بالاتر!)  در كل چنين شاخص هايي براي توسعه انساني قابل تعريف هستند و رتبه ها بر اساس اين داده ها تنظيم مي شوند:

دوشنبه سیزدهم 6 1391 11:32 بعد از ظهر

مفاهيم: استاندارد‌ چيست؟

اقتصاد > مصرف- ساسان شادمان منفرد:
علامت استاندارد نشان مرغوبيت كالاست و اجناس يا خدماتي كه هيچ نشان استانداردي بر خود ندارند، براي استفاده و خريد به‌هيچ عنوان مناسب نيستند

شايد نتوان تعريف خيلي دقيق و صحيحي از استاندارد ارايه كرد، ولي به‌طور كلي مي‌توان اين‌گونه عنوان كرد كه استاندارد آزمايش‌ها و مطالعات گذشته براي نتيجه‌گيري و استفاده در آينده است.

البته بايد به اين مهم توجه داشت كه در طول تاريخ همواره معيارهاي استاندارد تغيير مي‌كند و هيچ‌گاه يكسان نيست. به‌واقع هر دوره‌اي استاندارد خود را مي‌طلبد. امروزه وقتي كالايي را خريداري مي‌كنيم به غير از برند آن به تاريخ توليد، انقضا و نشان يا نشان‌هاي استاندارد آن توجه مي‌كنيم.

دوشنبه سیزدهم 6 1391 11:28 بعد از ظهر

مفاهيم: توليد ناخالص ملي چيست؟

اقتصاد > اقتصاد‌ملي- همشهري آنلاين- دكتر علي صباغيان:
واژه «توليد ناخالص ملي» يكي از پركاربردترين واژه هاي عرصه سياستگذاري عمومي است.

معناي اين واژه عبارت است از مجموع ارزش پولي كالاها و خدمات نهايي توليد شده در يك سال مشخص با استفاده از عوامل توليدي كه متعلق به شهروندان يك كشور مي باشد.
منظور از كالاها و خدمات نهايي نيز آن دسته از كالاها يا خدماتي است كه به مصرف كننده نهايي فروخته مي شود يا به هر طريق ديگر به دست او مي رسد.

محاسبه كالاها و خدمات نهايي در ارزيابي توليد ناخالص ملي به منظور پرهيز از دوبار محاسبه شدن برخي كالاها يا خدمات در كل توليد ناخالص ملي است. به عنوان مثال ارزش فولادي كه به شركت خودروسازي فروخته مي شود به طور جداگانه در مجموع توليد ناخالص ملي محاسبه نمي شود چرا كه ارزش آن هنگام فروش خودرو در قيمت نهايي آن محاسبه مي گردد.

واژه توليد ناخالص ملي هم از لحاظ نظري و هم از لحاظ عملي با واژه "توليد ناخالص داخلي" ارتباط نزديك دارد. البته اين دو واژه با يكديگر تفاوت هايي دارند. اختلاف آنها از آنجا ناشي مي شود كه در هر زمان تعدادي از شركت هايي كه در مالكيت خارجي هاست در داخل يك كشور به توليد كالا و خدمات مشغولند و در طرف مقابل شركت هايي كه در مالكيت اتباع آن كشور هستند و يا شهروندان آن كشور در ساير كشورها به توليد كالا و خدمات مي پردازند.

دوشنبه سیزدهم 6 1391 11:20 بعد از ظهر

حجت الاسلام محمد حسن نبوي، معاون تبليغ و آموزش هاي كاربردي حوزه علميه قم گفت: نامگذاري سال جديد از سوي مقام معظم رهبري به سال توليد ملي، دنباله سال گذشته است كه جهاد اقتصادي نام داشت.
وي با بيان اينكه در سال 91، جهاد اقتصادي با نگاه به مصرف كننده تداوم خواهد داشت، گفت: در اقتصاد سه ركن توليد، توزيع و مصرف مطرح است كه سال گذشته بر توليد متمركز بود اما امسال بيشتر ناظر به ركن دوم و سوم يعني توزيع و مصرف است.
اين استاد حوزه علميه قم، بيان داشت: سيستم اقتصادي جمهوري اسلامي و توزيع شبكه داخلي كشور و مردم در چگونگي مصرف، بايد توليد داخلي را ترجيح دهند.
وي گفت: در سي و چند ساله پس از انقلاب اسلامي، كشور ما در زمينه اقتصادي به مولد تبديل شده و در برخي عرصه ها در حد كشورهاي باسابقه در توليد درآمده است.
اين استاد حوزه علميه قم، بيان داشت: توزيع مربوط به شبكه نظام جمهوري اسلامي است كه اگر بخواهيم از توليد داخلي حمايت كنيم بايد توزيع خارجي كنترل شود؛ امروز متاسفانه مصنوعات خارجي با قيمت كم و كيفيت پائين، رقابت را از كالاي ايراني گرفته اند.
وي ادامه داد: ايجاد تعرفه و بهينه ساختن سيستم مالياتي در قلمرو حمايت از توليد داخلي و محدوديت ورود كالاي خارجي، مي تواند وضعيت توليد در كشور را ارتقاء بخشد.
وي با اشاره به اينكه استفاده از توليد ملي به مصرف كننده بر مي گردد كه بايد كالاي داخلي را ترجيح دهد، گفت: برخي به دنبال خريد كالاي خارجي هستند چون كلاس دارد و اين را يك برتري مي دانند.

يکشنبه دوازدهم 6 1391 7:51 بعد از ظهر

سياست‌گذاري و هدف‌گذاري كلان كشور به عهده مقام معظم رهبري است و ايشان با در نظر گرفتن شرايط مختلف براي هر سال شعار ويژه‌اي را اعلام مي‌كنند.

توليد ملي از نگاه صنعتگران در سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني كه با اعتقاد قلبي همراه است، را جور ديگر بايد ديد.
 
به گزارش جهان به نقل از فارس، جامعه براي پيشرفت و تعالي نيازمند برنامه‌ريزي در عرصه‌هاي مختلف است.

 
سياست‌گذاري و هدف‌گذاري كلان كشور به عهده مقام معظم رهبري است و ايشان با در نظر گرفتن شرايط مختلف براي هر سال شعار ويژه‌اي را اعلام مي‌كنند.

يکشنبه دوازدهم 6 1391 7:43 بعد از ظهر

با قابليت ها و ظرفيت هاي بالايي كه در صنعت نوغانداري كشور دارد به عنوان مهد نوغانداري مطرح است.

در حال حاضر 22 درصد نخ ابريشم ،16درصد پيله خشك ،21درصد پيله تر از كل توليدات جانبي نوغان كشور در گلستان توليد مي شود و شش درصد بهره برداران كشور در استان فعال هستند.

همچنين گلستان كمربند مياني توليد نوغان در استانهاي شمالي است و ويژگيهاي منحصر و خاص اقليمي اين منطقه موجب شده در بخش توليد نوغان دراستان هزينه هاي توليد بسيار پايين و بهره وري بسيار بالاتر از ساير نقاط كشور باشد.

پرورش كرم ابريشم دراستانهاي گيلان، مازندران، خراسان، آذربايجان، اصفهان، يزد، كرمانشاه و گلستان رايج است كه دراستان گلستان پرورش كرم ابريشم در ارديبهشت و ساير استان ها در فروردين ماه زماني كه توت پنج برگه مي شود آغاز مي شود.

در ايران از فروردين تا مهرماه كه توت به خوبي رشد مي كند مي توان سه بار اقدام به پرورش كرم ابريشم اقدام كرد.

نقاط قوت پرورش كرم ابريشم

رئيس سازمان جهاد كشاورزي گلستان در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام كرد: امكان افزايش تنوع درصنايع توليدي دركشور وجود داشته و با توجه به وجود درختان توت فراوان در حاشيه  مزارع و باغات و روستاها، خودكفا بودن در توليد تخم نوغان وعدم نياز به واردات از جمله نقاط قوت پرورش كرم ابريشم در ايران است.
 

شنبه یازدهم 6 1391 9:9 بعد از ظهر

نگاهي به برنامه «سيماي آبادي»

نويسنده: علي فرزين فرد

روستائيان درايران، يكي از تاثيرگذارترين اقشار درعرصه هاي مختلف سياسي، اقتصادي و فرهنگي محسوب مي شوند. به طوري كه در برخي موارد، نقش و تاثير روستانشينان از شهرنشينان پر رنگ تر مي شود. اما جايگاه روستا و روستائيان دررسانه هاي ما، به ويژه سينما و تلويزيون كمرنگ است. با اين حال مدتي است كه در تلويزيون چند برنامه نظير «سيماي آبادي» براي پركردن اين خلادرحال پخش هستند.
    براساس آمارها و بررسي ها، حدود 40 درصد از جمعيت كشور همچنان در روستاها زندگي مي كنند. در كنار اين مسئله، دام پروري، كشاورزي و صنايع دستي، به عنوان مشاغل عمده روستايي، بخشي مهمي از اقتصاد كشور را در برمي گيرند و اهميتي حياتي دارند. كشور ما در توليد چندين و چند محصول كشاورزي و باغي، از جمله پسته، زعفران، خرما، زرشك و زردآلو داراي ركوردهاي جهاني است. همچنين بخش عمده اي از فرش و قالي ايراني كه باعث افتخار ملي است، دركارگاه هاي روستايي و با دست هاي شريف روستانشينان توليد مي شود.

شنبه یازدهم 6 1391 9:7 بعد از ظهر

گروه صنعت و معدن: پنجمين جشنواره ملي مديران و توليدكنندگان جوان با حضور مسوولان و فعالان صنعتي و اقتصادي برگزار شد. در اين جشنواره از نشان جديد خانه صنعت و معدن جوانان به نام خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان رونمايي شد.

همانند همه همايش‌هاي صنعتي، اين بار نيز فعالان صنعتي با اشاره به مشكلات بخش صنعت خواستار رسيدگي مسوولان به اين مشكلات و همچنين اصلاح قانون كار شدند.
وزير صنعت، معدن و تجارت نيز در اين همايش گفت: اقتصاد متكي به نفت ناپايدار و غيرقابل اعتماد است و مديران و جوانان توليدكننده بايد آرمان‌هاي خود را در مسير رهايي كشور از اقتصاد متكي به نفت قرار دهند چرا كه اين گونه از اقتصادها پايداري نخواهد داشت.
مهدي غضنفري با بيان اين كه تداوم وابستگي به اقتصاد نفتي، نسل‌هاي آينده را با مشكلات عديده‌اي مواجه مي‌كند، افزود: بايد در جهت رفع و تغيير اين نقطه ضعف اقدام كرد.

چهارشنبه هشتم 6 1391 9:55 بعد از ظهر

بيما-عضو كارگروه حمايت از توليد گفت: تنها 3 ماه از فرصت قانوني براي استمهال بدهي صنعتگران باقي مانده و اين در حالي است كه هنوز اين مسئله عملياتي نشده است.
آرمان خالقي در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: طبق قانون بودجه 90 تا آخر امسال براي استمهال بدهي واحدهاي صنعتي فرصت داريم و اين در حالي است كه هنوز اين بخش از قانون بودجه عملي نشده و براي اجرا در سال آينده بايد مجدداً در قانون بودجه 91 به تصويب برسد.
وي تصريح كرد: طبق ماده 28 قانون بودجه ۹۰، بانك‌ها مي‌توانند بدهي واحدهاي صنعتي را تا سقف 5 سال تقسيط كنند و علاوه بر اين، جرائم توليد‌كنندگان نيز بايد مورد بخشودگي قرار گيرد.
وي ادامه داد: با وجود فرصت تعيين شده براي استمهال بدهي توليد كنندگان تا پايان امسال، هنوز بانك‌ها اين موضوع را عملياتي نكرده‌اند.

چهارشنبه هشتم 6 1391 9:51 بعد از ظهر

گروه صنعت و معدن: مشاور سازمان ملي استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران از تاسيس اولين مركز ملي جوش ايران با كسب تائيد نهايي از رئيس‌جمهوري در آينده‌اي نزديك خبر داد.

عادل بنايي گفت: صنعت جوش كشور يك صنعت راهبردي و زيرساختي است كه بيشتر صنايع با آن مرتبط هستند، اين در حالي است كه كشورهاي پيشرفته صنعتي دنيا از سال‌ها قبل مراكز جوش خود را تجهيز كرده‌اند و هم‌اكنون محصولات باكيفيت‌تري را در عرصه فني و صنعتي به دنيا ارائه مي‌دهند. وي افزود: ايران نيز بنا به مصوبه شوراي‌عالي استاندارد، موفق شده

چهارشنبه هشتم 6 1391 9:40 بعد از ظهر

گروه صنعت و معدن: طرح انتزاع وظايف و اختيارات بخش كشاورزي از وزارت صنعت معدن و تجارت با مخالفت گسترده‌اي از سوي كارشناسان، فعالان بخش خصوصي و نمايندگان مجلس رو‌به‌رو شده است.

 

مخالفت‌هايي‌كه به صراحت و با ارائه دلايل گوناگون در رسانه‌هاي همگاني مطرح شده است. تناقض‌هايي كه طرح انتزاع با وظايف هر دو وزارتخانه‌- صنعت، معدن و تجارت و جهاد كشاورزي- دارد، ايجاد زمينه براي موازي‌كاري‌هايي كه به كندي در انجام امور منجر خواهد شد، نتايج نا‌مطلوبي كه اجراي برنامه‌هايي مشابه اين طرح در گذشته به دنبال داشته است،  ناتواني وزارت جهاد در اجراي و تحقق برنامه‌ها و اهداف محول شده گذشته تنها نمونه‌اي از دلايلي بوده و هست كه در مخالفت با اجراي طرح انتزاع مطرح شده است.

 

چهارشنبه هشتم 6 1391 9:38 بعد از ظهر

 


عضو كارگروه حمايت از توليد در گفت‌وگو با فارس خبر داد
تهيه جدولي از ۱۰۸ مشكل بخش صنعت با محوريت تأمين مالي
خبرگزاري فارس: عضو كارگروه حمايت از توليد با اشاره به تهيه جدولي از مشكلات بخش صنعت براي ارائه در كارگروه حمايت از توليد، گفت: در اين جدول 108 مورد از مشكلات بخش صنعت ذكر شده كه راه‌حل‌هاي مناسب براي رفع آنها در كارگروه ارائه خواهد شد.
 آرمان خالقي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهار داشت: مشكلات بخش صنعت در ۱۰ حوزه اصلي از جمله قضايي، صادرات و واردات، بروكراسي اداري، پولي و بانكي و گمرك تهيه شده كه در آن بيشترين مشكل توليدكنندگان به تأمين مالي مربوط مي‌شود.
وي ادامه داد: مبادلات تجاري با ساير كشورها، قاچاق كالا و ماليات نيز از ديگر مشكلات بخش صنعت است كه در اين جدول به آن اشاره شده است.


چهارشنبه هشتم 6 1391 9:15 بعد از ظهر

واگذاري ۳۰۰ شهرك و ناحيه صنعتي در سال توليد ملي

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت با اعلام شش برنامه محوري اين سازمان از تكميل و راه‌ندازي طرح‌هاي داراي حداقل ۵۰ درصد پيشرفت فيزيكي در شهرك‌ها و نواحي صنعتي درسال توليد ملي خبرداد.

به گزارش گسترش آنلاين از خبرگزاري مهر، فخراله مولايي گفت: سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي در نظر دارد در اولين گام در سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني به صورت فوري نسبت به رفع موانع موجود براي تكميل و راه‌اندازي طرح‌هاي صنعتي با حداقل ۵۰ درصد پيشرفت فيزيكي به تعداد ۶ هزار و ۲۲۳ فقره با اشتغالزايي ۱۱۷ هزار و ۸۷ نفر اقدام كند.معاون وزير صنعت، معدن و تجارت از تمركز بر تكميل امكانات زيربنايي شهركها و نواحي صنعتي به عنوان دومين برنامه كليدي سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي درسال توليدي نام برد و افزود: نامگذاري امسال از سوي مقام معظم رهبري، نقش اين سازمان و شركت‌هاي تابعه را در شكوفايي اقتصادي كشور پررنگ‌تر نموده و انگيزه همه دست اندركاران و تلاشگران اقتصادي ايران اسلامي را به صورت مضاعف تقويت مي‌كند.وي تصريح كرد: به منظور بسترسازي مناسب براي حضور سرمايه گذاران بخش خصوصي در شهركها و نواحي صنعتي درجهت حمايت از سرمايه ايراني، سازمان صنايع كوچك در سال جاري با تمركز بر تكميل امكانات زيربنايي شهركها و نواحي صنعتي نظير آب، برق، گاز و مخابرات، شرايط مساعد و مطلوب را براي حمايت از سرمايه‌گذاري بخش خصوصي به عمل مي‌آورد.مولايي

جمعه سوم 6 1391 9:6 بعد از ظهر

ضرورت تدوين سند ملي براي تحقق شعار حمايت از توليد ملي

 

بايد تمامي مشكلات به صورت يك به يك بررسي شود و با استفاده از ظرفيت‌ها و امكاناتي كه در اختيار

داريم براي تحقق شعار سال جاري تلاش كنيم.

معاون اول رييس جمهور گفت: سياستها و برنامه هاي حمايت از توليد بايد پس از تدوين نهايي و هماهنگي ميان همه دستگاه‌ها و بخش‌هاي مختلف به يك سند ملي تبديل شده و همه بر اساس اين سند، در يك مسير مشخص و در راستاي تحقق شعار حمايت از توليد ملي حركت كنند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت ،محمدرضا رحيمي عصر امروز (شنبه) در جلسه كارگروه حمايت از توليد اظهار داشت: در سال 90 برغم مشكلات متعددي كه بر سر راه توليد بود، موفقيت‌هاي بزرگي در كشور در جهت توليد حاصل شد كه ارتقاء رقم صادرات غير نفتي به بيش از 45 ميليارد دلار يكي از اين موفقيت‌ها بود.

جمعه سوم 6 1391 8:39 بعد از ظهر

به نام خدا

و امّا توليد ملّي ...

اكنون كه مبحث توليد ملي به نقل محافل تبديل شده و بنگاه ها و تشكل هاي توليدي سراپا شعف شده اند كه امسال رسيدگي به خواسته ها و دل نگراني هايشان در مركز توجه عموم قرار گرفته است، در همين روزهاي ابتدايي سال و به منظور تسريع در به ثمر رساندن اين اقدام ارزشمند ملّي كه در راستاي تحقق اهداف متعالي سند چشم انداز توسعه ايران اسلامي يا همان افق 1404 مي باشد، موارد ذيل با توجه به اهميت نقش سه گروه اصلي عامل به اين برنامه و با توجه نوع فعاليت مرتبط با موضوع براي هر گروه، پيشنهاد ميگردد:

الف ـ اقدامات قابل انجام توسط فعالان اقتصادي شامل: سرمايه داران، سرمايه گذاران، كارآفرينان، كارفرمايان، توليدكنندگان، ارائه دهندگان خدمات، بازرگانان، صاحبان واحدهاي صنفي، كارگران و تشكل هاي اقتصادي ( شامل انجمن ها و سنديكاها و اتحاديه هاي كارفرمايي، تخصصي، كارگري و ...)  :

1-       سرمايه داران (صاحبان سرمايه) با توجه به نيازهاي ضروري داخلي و فرصتهاي حضور كالاهاي ايراني در فراسوي مرزهاي ايران ميتوانند با ايجاد تحرك در سرمايه هاي موجود و راكد خود و خروج از وضعيت نگهداري پول خام، كالاهاي لوكس، زمين، ابنيه غير ضروري، طلا، ارز و نظاير آنها، نسبت به شناسايي راه هاي سرمايه گذاري جهت ايجاد كارخانجات و واحدهاي توليدي يا حفظ و توسعه آن ها يا خريد سهام اين قبيل بنگاه ها به طور مستقيم يا از طريق بورس به صورت مستقل يا مشاركتي با سايرين اقدام نمايند و در اين مسير از بهره مندي از تجارب تشكل هاي تخصصي و كارشناسان و مديران خبره و متخصص حوزه هاي مربوطه دريغ نورزند تا از اتلاف منابع و سرمايه و زمان پيشگيري شده و با كمترين هزينه بهترين سرمايه گذاري توليدي محقق شود. بايد توجه داشته باشيم كه هر سرمايه اي كه منجر به ايجاد يك واحد توليدي مي شود در حقيقت از يك سرمايه كاملا شخصي غيرمولّد تبديل به سرمايه ملي شده و علاوه بر تعلق به شخص صاحب سرمايه، با توجه به گسترش دامنه انتفاع و اثربخشي آن به سرمايه يكايك آحاد ملت تبديل مي گردد.

2-      سرمايه گذران به عنوان گروهي از فعالان اقتصادي كه همواره با بررسي تحولات اقتصادي ملي و فراملي به دنبال اطلاع از بهترين فرصت ها براي كسب درآمد و سود بيشتر از سرمايه موجود خود هستند، چنانچه فرصتهاي اقتصادي را در سرمايه گذاري هاي توليدي و بلند مدت و نه واسطه اي و كوتاه مدت و مقطعي  جستجو نموده و با هدايت

دسته ها :
جمعه سوم 6 1391 8:33 بعد از ظهر

در ادبيات اقتصاد كلان به‌ويژه مباحث توسعه، يكي از مباحث كليدي توسعه اقتصادي، نحوه و چگونگي افزايش توليد ملي كشورهاست. معرف «توليد ملي» همان «اندازه اقتصاد» يا «توليد ناخالص داخلي» كشورهاست. البته اين متغير به تنهايي براي توسعه ‌اقتصادي كافي نيست، چراكه مهم اين است كه اندازه سرانه توليد ناخالص داخلي چه ميزان است ‌و همين‌طور ساختار و تركيب آن به چه شكل است ‌و مهم‌تر از آن اين‌كه چگونه توسعه‌يافتگي كشورهاي در حال توسعه را مي‌توان محقق كرد يا در واقع شكاف توسعه‌‌نيافتگي آن كشورها را كاهش داد و بالاخره آيا بين توليد ملي و رقابت‌پذيري اقتصادها نسبتي وجود دارد يا نه؟ و آيا مي‌توان نتيجه گرفت كه رقابت‌پذيرترين اقتصادهاي جهان، اقتصادهايي هستند كه اندازه اقتصاد يا در واقع توليد ملي آنها بالاترين است. در پاسخ به اين پرسش‌ها در ادامه ضمن تحليلي نظري كوتاه، ارتباط دو مقوله رقابت‌پذيري و توليد ملي تبيين و آنگاه از اين منظر جايگاه ايران نيز تحليل خواهد شد.

جمعه سوم 6 1391 8:10 بعد از ظهر
هم انديشي:مصطفي قانعي گفت: از لحاظ توليد علم كشور ايران در بين 40 كشور برتر دنيا قرار دارد.

به گزارش هم انديشي؛ معاون تحقيقات و فناوري وزير بهداشت در همايش تقدير و تجليل از برترين‌هاي پژوهش دانشگاه علوم پزشكي مشهد كه در تالار شهيد هاشمي‌نژاد بيمارستان امام رضا(ع) برگزار شد، اظهار داشت: در بررسي روند رشد كمي توليدات علمي كشورهاي جهان كه در كليه گرايش‌ها علمي انجام و نتايج آن در نشريه نيچر(Nature)به چاپ رسيده است ايران جزء 40 كشور برتر جهان در توليد علم و نخستين كشور دنيا در پيشرفت علم در سال 2011 ميلادي به شمار مي رود.

 

وي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري مبني بر لزوم جهاد علمي و كسب مرجعيت علمي منطقه خاطر نشان كرد: در حال حاضر ايران، كشور دوم منطقه پس از تركيه (با فاصله توليد دو هزار مقاله) در زمينه توليد علم به شمار مي رود و با ادامه روند رشد علمي كشور دستيابي براي رسيدن به اهداف سند چشم انداز 20 ساله و برنامه پنجم توسعه ميسر خواهد شد.

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تلويزيون و راديو

هيات داوران دومين جشنواره راديو و تلويزيون‌هاي اسلامي با گزينش توليدات برتر اعضاي اتحاديه راديو و تلويزيون‌هاي اسلامي در كارگروه‌هاي تخصصي، به كار خود در تهران پايان داد.

 

به گزارش سرويس تلويزيون و راديو ايسنا به نقل از دبيرخانه اين جشنواره بين‌المللي، اعضاي هيات داوران جشنواره در بخش آثار تلويزيوني شامل عليرضا سجادپور(مدير كل نظارت و ارزشيابي معاونت سينمايي وزارت ارشاد)، ناصر بحمد (مدير شبكه الصراط لبنان)، مضرالبكاء (مدير شبكه الغدير عراق)، سعيد غفاري (مدير سيماي انگليسي شبكه جهاني سحر)، منعم سعيدي‌پور(كارشناس رسانه) و شعبانعلي كيواني(دبير كميته انتخاب آثار تلويزيوني و تهيه‌كننده تلويزيون) به بررسي 42 اثر راه يافته به بخش مسابقه برنامه‌هاي تلويزيوني دومين جشنواره توليدات راديو و تلويزيون‌هاي اسلامي پرداختند.

همچنين حميدرضا خزائي(قائم مقام معاون برنامه‌ريزي و نظارت سازمان صدا و سيما)، جلال الموسوي( مسؤول نظارت و ارزيابي راديو النور لبنان)، عبدالغني بستاني (مدير گروه معارف شبكه جهاني الكوثر)، سيامك كاكايي (مدير راديو كردي معاونت برونمرزي)، ولي‌الله قره قاني(دبيركميته انتخاب آثار راديويي و مدير راديو ژاپني معاونت برونمرزي صدا و سيما) در كميته داوري آثار راديويي كار انتخاب برترين‌هاي جشنواره در بخش آثار راديويي را از ميان 63 اثر انتخابي براي داوري، به انجام رساندند.

معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي گيلان گفت: گيلان داراي جايگاه مناسبي براي پرورش طيور به ويژه مرغ سبز است و از استان‌هاي پيشرو در توليد مرغ سبز به شمار مي‌رود.

 

 

مختار مهدي‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه گيلان، با اشاره به اينكه اين استان به علت داشتن آب وهوايي معتدل، جايگاه مناسبي براي پرورش طيور به ويژه مرغ سبز است، گفت: اگرچه مرغداري هايي كه مرغ سبز در آن توليد مي‌شود، بايد به سامانه‌هاي سرمايشي و گرمايشي مجهز باشند، اما در صورتي كه شرايط آب و هوايي معتدل باشد علاوه بر صرفه‌جويي در مصرف انرژي، هزينه‌هاي تغذيه طيور نيز كاهش مي‌يابد.

 

وي در توضيح تاثير شرايط آب و هوايي در مقدار تغذيه طيور افزود: در آب و هواي معتدل، غذايي كه طيور مصرف مي‌كنند، فقط صرف پروار شدن آن‌ها مي‌شود، اين درحالي است كه در شرايط آب و هوايي گرم يا سرد بخش عمده‌اي از انرژي حاصل از تغذيه، صرف گرم و يا خنك شدن طيور مي‌شود.

پنج شنبه دوم 6 1391 8:32 بعد از ظهر

مدير گروه ترويج و آموزش كشاورزي دانشگاه رازي كرمانشاه معتقد است جهاددانشگاهي ميتواند نقش موثري در حل مشكلات بخش كشاورزي و كشاورزان ايفا كند.

 

 

دكتر حسين آگهي مدير گروه ترويج و آموزش كشاورزي دانشكده كشاورزي دانشگاه رازي كرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه كرمانشاه، به مناسبت سالروز تشكيل جهاددانشگاهي ابراز داشت: جهاددانشگاهي پس از پيروزي انقلاب اسلامي با هدف رسيدگي به مسائل و مشكلات حوزه‌هاي مختلف خارج از امور اداري تشكيل شد و تا به امروز پيشرفت‌هاي قابل توجهي داشته است.

 

 

وي افزود: فعاليت‌هاي جهاد دانشگاهي در حوزه حل مشكلات بخش كشاورزي و كشاورزان انكار ناپذير است.

 

 

آگهي در ادامه با تاكيد بر انيكه از چالش‌هاي اساسي موجود ارتباط ضعيف بين دانشگاه و صنعت است، اذعان داشت: با توجه به اينكه دولت حامي اغلب واحدهاي صنعتي است و اين واحدها دغدغه بهبود شرايط موجود را ندارند لذا كمتر در جست و جوي ارتقاي وضعيت خود هستند.

 

 

وي با بيان اينكه به نظر مي‌رسد نبود رقابت بين واحدهاي صنعتي اصلي‌ترين عامل ضعيف بودن ارتباط دانشگاه با صنعت است، گفت:‌ دانشگاه‌ها توان بسيار بالايي براي ارتقاي سطح صنعت دارند كه اين مهم اغلب از سوي صاحبان صنايع ناديده گرفته مي‌شود.

سه شنبه سی یکم 5 1391 8:42 بعد از ظهر

بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم

كارگران و كشاورزان، اساس استقلال كشور

ان شاءاللّه‏، مبارك باشد بر همۀ مستضعفين جهان و بر ملت ايران و برشما كارگران متعهد اسلامي روز كارگر، مبارك باشد بر ملت ايران كه چنين جوانان متعهدي در كارگاهها مشغول فعاليت هستند. دو قشر از ملت ستون فقرات كشور و انقلاب‏اند: يك قشر، قشر كارگر كه با مجاهدات پيگير خود، قبل از انقلاب با اعتصابات دامنه‏دار خود انقلاب را به پيروزي رساندند و بعد از انقلاب هم آنها هستند كه با كوشش خود و جهاد خود در راه اسلام اين انقلاب را به پيش مي‏برند و من اميدوارم كه كوشش آنها در پيشگاه مقدس خداي تبارك و تعالي مقبول باشد و سرفراز باشند در اينجا و در آنجا و قشر دوم كشاورزانند. كشاورزان و كارگران اساس استقلال كشورند و اگر اين دو قشر بطور دلخواه ان شاءاللّه‏، عمل كنند، گرفتاريهاي كشور ما ان شاءاللّه‏، رفع مي‏شود. و از اين جهت است كه اين دو قشر بيشتر مورد هَجمۀ مخالفين انقلاب اسلامي هستند. بي‏جهت نيست كه فعاليت گروههايي كه به خلاف جمهوري اسلامي هستند و وابسته به اجانب هستند به اين دو قشر بيشتر توجه دارند و اين دو قشر را بيشتر مي‏خواهند به انحراف بكشانند. در كارخانه‏ها آنچه مورد نظر آنهاست، در عين حالي كه مدعي هستند كه ما طرفدار كارگر هستيم، طرفدار ضعفاي كشور هستيم، كاري انجام مي‏دهند كه اين قشر را

اين رهيافت عل‍ي رغم خصوصي‌سازي تصديگري‌ها جلوي انحصار بازار را مي‌گيرد و نهايتاً ارتقاي بهره‌وري را در مرحله توزيع گندم و آرد محقق مي‌سازد. زماني كه كيفيت توليد دغدغه صنعت‌كاران گندم و آرد شد، اقبال ايشان براي خريد گندمِ با كيفيت بيشتر مي‌شود. اينجاست كه توليد گندم با كيفيت ارزش پيدا كرده و كشاورزان، خود به ارتقاي كيفيت توليدات خود خواهند ‌انديشيد.

حسن حيدري – مركز تحقيقات راهبردي غذا و كشاورزي دانشگاه تهران Heydari1149@gmail.com

ابزار حاكميت در رونق بخشي توليدات و صنايع تبديلي و تكميلي بخش كشاورزي چيست؟ جايگاه حاكمان در ارتقاي «توليد ملي» و «حمايت از كار و سرمايه ايراني» كجاست؟ چگونه مي‌توان با وجود تحريم‌هاي روز افزون اقتصادي غرب،اين چنين انتظاراتي را در سر پروراند؟ اين سوالات شايد دغدغه‌ي برخي از مديران و مسئولين بخش كشاورزي در سال 1391 باشد، كه در اين نوشته با ترسيم يك مثال عيني و واقعي از حياتي ترين صنعت كشور به دنبال جواب آن مي‌گردد.

سه شنبه سی یکم 5 1391 8:38 بعد از ظهر
امام جمعه بجنورد:
تحقق توليد ملي نيازمند مشاركت دولت و مردم است

خبرگزاري فارس: امام جمعه بجنورد تحقق توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني كه امسال از سوي مقام معظم رهبري به اين نام مزين شده است را نيازمند مشاركت دولت و مردم عنوان كرد.

 

به گزارش خبرگزاري فارس از بجنورد، آيت‌الله حبيب‌الله مهمان نواز در آيين نماز جمعه اين هفته مركز خراسان شمالي در مصلاي امام خميني (ره) اظهار داشت: اتكا بر توليد ملي موجب خودكفايي ملي سبب مي‌شود و همه مسئولان بايد با همدلي بيشتر براي تحقق اين پيام تلاش كنند.

عضو مجلس خبرگان رهبري با اشاره به اينكه مهمترين مسئله‌اي كه بايد همه افراد و مديران آن را دنبال كنند، سرمايه‌گذاري و رونق‌بخشي توليد داخلي كشور برشمرد و اظهار داشت: دشمنان براي ضربه وارد كردن به نظام جمهوري اسلامي همه تلاش و توان خود را به كار بسته‌اند.

دوشنبه سیم 5 1391 3:58 بعد از ظهر

مدير كل عمران و امور زيربنايي عشاير ايران گفت: افزايش راندمان توليد با اجراي سيستم‌هاي نوين كشاورزي از برنامه‌هاي سازمان عشاير كشور در سال جاري است.

بابا داوردان در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان، گفت: با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبري و تاكيد رييس جمهوري در جمع مردم شهرهاي خراسان رضوي بخش اعظم اعتبارات سال جاري سازمان عشاير كشور در بخش افزايش راندمان توليد هزينه خواهد شد.

وي افزود: با توجه به اينكه عشاير فقط دو درصد جمعيت كشور را تشكيل مي‌دهند ولي 25 درصد گوشت و پروتيين كشور را توليد مي‌كنند كه دراين راستا دولت نيز تدابير لازم را اتخاذ كرده است.

مدير كل عمران و امور زيربنايي سازمان عشاير ايران به افزايش سه برابري اعتبارات ملي اين سازمان درسال 90 اشاره كرد و گفت: سال گذشته 58 ميليارد تومان اعتبار مصوب داشتيم كه 50 ميليارد تومان اعتبارات ملي بود و مابقي اعتبارات استاني و ساير فصول كه تاكنون جذب اين سازمان شده است 154 ميليارد تومان است.

داوردان افزود: امسال اعتبارات بسيار خوبي در لايحه براي اين سازمان در نظر گرفته شده است كه پيش‌بيني مي‌شود رقم اين اعتبار بالغ بر 50 ميليارد تومان به سازمان عشاير اختصاص پيدا كند.

شنبه بیست و هشتم 5 1391 9:58 بعد از ظهر

زندگي عشايري، شيوه سنتي توليد و ضرورت‌هاي زمان

عزير كياوند(رخش خورشيد)

جمعيت عشايري ايران كه روزگاري با برخورداري از آزادي نسبي،تعميم‌ مالكيت به صورت دارايي دامي،بهره‌مندي از اعتدال هوا،خود كفايي نسبي و دسترسي به محصولات پرارزشي مانند گوشت،شير روغن و فرآورده‌هاي‌ شيري ديگر،زندگي دلخواهي داشت،هم اينك به حاشيه اجتماع و اقتصاد ايران رانده شده است.روندي كه همچنان ادامه دارد و روبه تشديد است.

دامداري عشايري كه طي قرنها به چراگاهاي وسيع و غني متكي بود،اكنون‌ با مشكل تعليف روبرو است.چرا كه بخش گسترده‌اي از چرا گاهها و بيش از همه چراگاههاي خوب در دهه‌هاي اخير به زير كشت رفته و يا به كشتزارهاي‌ ديم تبديل شده است.علت ديگر،افزايش بي سابقه دام روستايي است كه آن هم‌ در طول سه دهه اخير صورت گرفته است‌1

شنبه بیست و هشتم 5 1391 9:56 بعد از ظهر
رييس سازمان بسيج عشايري كشور گفت: تداوم نقش آفريني عشاير در عرصه توليد ملي مستلزم نگاه ويژه و منطبق با واقعيت به اين قشر توليد كننده است.به گزارش عشايرنيوز وبه نقل از خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه چهارمحال و بختياري، سردار دكتر مهدي جمشيدي در همايش معتمدين عشاير بختياري افزود: تحقق شعار توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني در جامعه نيازمند نگاه مسئولان به قشر عشاير به عنوان يكي از توليدكنندگان اصلي جامعه است.
  




وي اظهار كرد: عشاير با وجود اينكه تنها دو درصد از جمعيت كشور را تشكيل مي‏‌دهند، اما از لحاظ توليدات دامي و پروتئيني 28 درصد توليدات اين بخش را از آن خود كرده‌اند.

سردار جمشيدي همچنين از سهم 35 درصدي عشاير در توليدات صنايع دستي كشور خبر داد و تصريح كرد: قدرت ملي عشاير با توجه به نقش آنان در توليد ملي و ايجاد امنيت پايدار قابل توجه و ممتاز است.

وي خاطرنشان كرد: تداوم نقش‌آفريني عشاير در عرصه توليد ملي مستلزم نگاه ويژه و منطبق با واقعيت به اين قشر توليد كننده است و در حالي كه دولت 12 ميليارد ريال يارانه به بخش توليد اختصاص داده، بايستي سهم عشاير مشخص و متناسب با شاخصهاي توليد اين قشر باشد.

شنبه بیست و هشتم 5 1391 9:55 بعد از ظهر

مديركل اداره عشاير خراسان شمالي گفت: عشاير اين استان بهار امسال 116 هزار راس دام مازاد خود را به بازار عرضه مي كنند.

 

'موسي‌الرضا شادمهر' روز سه ‌شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: خانوارهاي عشايري خراسان شمالي دامهاي پرواري خود را در ارديبهشت و خرداد ماه براي فروش و كشتار روانه بازار مي كنند.

وي ادامه داد: عشاير بخشي از دام خود را در اين استان عرضه كرده و بخش عمده تري را براي فروش به استانهاي تهران، مازندران و خراسان رضوي انتقال مي دهند.

مديركل اداره عشاير خراسان شمالي ميزان عرضه سالانه دام عشاير استان را 300 هزار راس عنوان و بيان كرد: عرضه اين ميزان دام در حقيقت توليد سالانه هفت هزار و 500 تن گوشت قرمز، معادل 35 درصد گوشت قرمز را در خراسان شمالي شامل مي شود.

شادمهر افزود: اين قشر سختكوش همچنين سالانه هزار و 750 تن پشم و ساير فرآورده‌هاي دامي توليد مي‌كنند.

وي گفت: حجم ديگر توليدات شامل شير، روغن، كره، ماست و ساير فرآورده هاي لبني عشاير نيز قابل است كه بيشتر جنبه خودمصرفي داشته و بخشي از آن نيز به بازار عرضه مي شود.

شنبه بیست و هشتم 5 1391 9:48 بعد از ظهر

مديرامور عشاير استان تهران ضمن تشريح مشكلات جامعه عشايري اين استان از امضاي موافقتنامه اي با سازمان آب براي احداث مسير ايل راهي براي تردد عشاير به طول 2 كيلومتر در پائين دست سد ماملو خبرداد.

سيروس نصيري درگفتگو با مهر درخصوص مشكلات عشاير استان تهران اظهار داشت: با توجه به توسعه فضاي شهري و ايجاد شهركهاي جانبي كوچ عشاير دچار مشكل شده به‌طوري‌كه هم اكنون مسير كوچ عشاير استان مسدود شده است.

وي افزود: به عنوان مثال، دركوچ بهاره وقتي عشاير از جنوب به شمال استان مي روند دچار مشكل مي شوند.

مديرامور عشاير استان تهران با اعلام اينكه سال گذشته براي نخستين بار بالغ بر 30 مسير ايل راهي عشاير را از طريق روزنامه رسمي قوه قضائيه به ثبت رسانده ايم، گفت: همچنين به دستگاههاي اجرايي اعلام كرديم هردستگاهي كه مي‌خواهد عمليات اجرايي در ايل راههاي عشايري انجام دهد حتما بايد يا مسير جايگزيني را براي عبور عشاير در نظر بگيرد و يا عمليات اجرايي خود را به مكان ديگري منتقل كند.

وي با بيان اينكه براساس قانون ايجاد هرگونه انسدادي در حريم و ايل راههاي عشاير ممنوع است و با آن برخورد خواهد شد، گفت: از لحاظ عرفي و قانوني حق مالكيت عشاير نسبت به ايل راه هاي عشايري كه بالغ بر 30 مسير است بايستي محفوظ بماند.

 

شنبه بیست و هشتم 5 1391 9:45 بعد از ظهر

معاون سازمان امور عشايري وزارت جهاد كشاورزي گفت: هم اكنون 35 درصد صنايع دستي مورد نياز كشور توسط ايلات و عشاير توليد مي شود.

به گزارش ايانا به نقل از ايرنا  'مير ولي صفرزاده' افزود: سالانه حدود يك ميليون و 400 هزار مترمربع بافته هاي داري جمعيت عشايري كشور است كه 50 درصد آن براي خود مصرفي و 50 درصد آن نيز به بازارهاي داخل و خارج عرضه مي شود.

وي جمعيت عشايري كشور را 100 درصد مولد دانست و اظهار داشت: بر اساس آمار سال 87، 20 درصد پروتئين دامي، 35 درصد صنايع دستي و 5.5 ميليون تن محصولات كشاورزي و صنعتي با ارزش سه هزار ميليارد تومان توسط ايلات و عشاير توليد مي شود.

اين مقام مسئول تصريح كرد: هم اكنون عشاير از 48 درصد شاخص هاي رفاهي زندگي برخوردار هستند، در حالي كه روستاييان از 85 درصد خدمات رفاهي و زيربنايي زندگي برخوردار مي باشند.

وي ادامه داد: طي برنامه پنجم توسعه كشور، اجراي سياست هاي خدمات رفاهي و زيربنايي، توسعه صنايع دستي، دامپروري، زنبورداري، توليد گياهان دارويي و توليدات گلخانه اي محصولات ايلات و عشاير كشور در اولويت برنامه هاي سازمان امور عشايري كشور قرار گرفته است.

شنبه بیست و هشتم 5 1391 9:41 بعد از ظهر

مدير هماهنگي ترويج سازمان جهاد كشاورزي استان اردبيل ازموفقيت اجراي طرح پرورش قارچ خوراكي دكمه اي در استان خبر داد .

اسماعيل آبروش با اشاره به اين مطلب كه از سال 1384تا كنون بيش از 94 نفر از زنان و دختران روستايي در قالب شبكه توليدي قارچ خوراكي صدفي فعاليت دارند گفت : تعداد 10 نفر نيز از سال 90 در كار پرورش قارچ دكمه اي مشغول به فعاليت هستند.

وي هدف عمده طرح را ايجاد اشتغال پايدار و كسب در آمد براي زنان روستايي و فارغ التحصيلان علاقه مند در مناطق روستايي بيان نمود و افزود : هم اكنون در شهرستان كوثر با اجراي اين طرح براي 20 نفر اشتغالزايي صورت گرفته است و بعنوان مثال مي توان به خانم معصومه حاتم سروري اشاره نمود كه به همراه همسر و 3 فرزند دختر كه داراي تحصيلات دانشگاهي نيز هستند با انگيزه انجام كارهاي توليدي از تهران به روستا آمده و با راهنمايي هاي اداره ترويج شهرستان و حمايت مديريت ترويج استان و كسب آموزش ها و مهارت هاي لازم در امر توليد و پرورش قارچ خوراكي صدفي و دكمه اي با علاقه و جديت قابل تقدير به فعاليت دراين رشته مشغولند و در حال حاضر نيز با توليد حدود 1 تن قارچ خوراكي در هر دوره پرورش كسب درآمد مي نمايند.

جمعه بیست و هفتم 5 1391 7:39 بعد از ظهر

مدير جهادكشاورزي شهرستان زنجان، نقش زنان روستايي را در توليد محصولات مختلف كشاورزي، دامي و صنايع روستايي، اساسي و محوري اعلام كرد.

قدرت‌الله سليماني روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، حمايت از تشكل‌هاي زنان روستايي راازجمله برنامه‌هاي كاري جهادكشاورزي برشمرد وگفت:
خلاقيت و برنامه‌ريزي صحيح و اصولي درجهت آموزش زنان روستايي يك عنصر اصلي براي توانمندسازي آنها محسوب مي‌شود.

وي افزود: زنان روستايي بعنوان قشر مهمي از مخاطبان اصلي برنامه‌هاي آموزشي و ترويجي جهادكشاورزي، بخش عمده‌اي را تشكيل مي‌دهند.

به‌گفته سليماني، براساس آموزش‌هاي ارايه شده، يك مورد شركت تعاوني و دو مورد تشكل زنان روستايي، امسال در شهرستان زنجان تشكيل شده است.

پنج شنبه بیست و ششم 5 1391 6:4 بعد از ظهر

امروزه اهميت توسعه روستايي و نقش حياتي آن در توسعه و پيشبرد كشور بر هيچ كس پوشيده نيست و به باور كارشناسان و دست اندركاران امر، تحقق اين امر مهم بيش از هر چيز ديگري در گرو توسعه منابع انساني است به همين اعتبار اولويت رشد و توسعه منابع انساني بر ساير وجوه توسعه روستايي ، امري انكارناپذير مي نمايد. پس توسعه منابع انساني عامل كليدي و پيش شرط براي دستيابي به توسعه پايدار روستايي است و رسيدن به اهداف توسعه بدون استفاده از نيمي از پيكره جامعه يعني زنان ، امري غير ممكن خواهد بود و به همين دليل زنان روستايي آموزش ديده نقش موثري در توسعه روستايي خواهند داشت . با توجه به اينكه زنان روستايي وظايف و نقشهاي متعددي  بر عهده دارند از جمله  همسر، مادر، توليدكننده  محصولات زراعي و شريك در فعاليتهاي دامداري، كاشت،داشت ،برداشت،فرآوري،بازاررساني  و فعاليت در امور خانه و... با وجود اين زن روستايي با محدوديت ها و تنگناهاي زيادي روبرو هستند.آنها در دسترسي به زمين،اعتبارات و نيز خدمات ترويجي نسبت به مردان مشكلات بيشتري دارند.زنان روستايي بيشتر فعاليتهاي توليدي در بخش كشاورزي را انجام مي دهند. طبق آمار موجود حدود 5/6 ميليون نفر از زنان روستايي بطور مستقيم در

پنج شنبه بیست و ششم 5 1391 6:3 بعد از ظهر

زنان نيمي از منابع انساني جهان را تشكيل مي‌دهند كه نقش ويژه‌اي در اقتصاد جهاني دارند. عرصه فعاليت زنان نيز همانند مردان تمام شاخه‌هاي توليدي، خدماتي، آموزشي، بازرگاني و... را تشكيل مي‌دهد. زنان روستايي و عشايري نيز همانند ساير افراد جامعه نقش ارزنده‌اي در توسعه آن ايفاء مي‌نمايد. اما واقعيت‌ها بازنماي اين كه زنان با وجود مشاركت در بسياري از فعاليتها در سطح روستا، از جايگاه و رتبه خاص اجتماعي برخوردار نيستند و در خصوص استعدادهاي بالقوه آنان به منظور افزايش توليد و درآمد به ويژه در مناطق محروم برنامه‌ريزي مدوني صورت نپذيرفته است: بخش كشاورزي يكي از كانون‌هاي مهم فعاليت زنان را تشكيل مي‌دهد كه عمدتا نيازمند مشاركت گسترده زنان مي‌باشد. ضايعات خرما از عوامل مهم در كاهش توليد و درآمد مناسب براي بهره‌برداران است كه اثرات منفي بر درآمد نخل‌كاران خصوصا مناطق دوردست

پنج شنبه بیست و ششم 5 1391 5:59 بعد از ظهر

توليد برتر جشنواره توليد ملي معرفي مي شوند

 
 
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران ايسكانيوز، آرمان خالقي دبير اجرايي خانه صنعت و معدن ايران هدف از برگزاري اين همايش را توسعه فرهنگ توليد در كشور و مصرف كالاهاي داخلي اعلام كرد و حضور مقامات عاليرتبه نظام در جشنواره هاي سال هاي گذشته را نشانگر توجه مقامات ارشد به بخش توليد دانست.دبير اجرايي خانه صنعت و معدن ايران افزود: اين جشنواره با ابتكار خانه صنعت و معدن ايران و با حضور جمع كثيري از توليدكنندگان و مقامات عاليرتبه اقتصادي دهم اسفندماه در محل باشگاه فرهنگي و ورزشي وزارت كار و امور اجتماعي برگزار خواهد شد.خالقي بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران و وزارتخانه هاي صنايع و معادن، اقتصادي و دارايي، كار و امور اجتماعي، كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي و مركز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي را باعث حمايت معنوي از جشنواره دانست و
شنبه بیست و یکم 5 1391 7:10 بعد از ظهر

بازارجهاني تشنه توليد برتر


نويسنده: مصطفي كوثري مهر

دانايي مهم ترين سرمايه هر سازمان است و سازماني كه از اين موهبت بيشتر برخوردار باشد يقيناً با چالش هاي موجود بهتر برخورد كرده و در عرصه رقابت موفق تر خواهد بود. در عصر حاضر مبناي ثروت آفريني، دانش و تخصص است. صنعت بيش از هر زمان ديگر به علم و دانش و فكر متكي شده است. دانش پايه جديد ثروت است. وقتي دانش مبناي خلق ثروت است، كار كردن و ياد گرفتن مفهومي يكسان خواهند داشت.
    سازمان هايي كه مايل به ماندن در بازارهاي جهاني بوده، به تجارت جهاني مي انديشند. فقط به انطبــاق با محيط بسنده نمي كنند، بلكه با توجه به شايستگي هاي خود بر مبناي خلاقيت و نوآوري، مشكلات را فرصت شناخته و از آنها نهايت استفاده را مي برند. چنين سازمان هايي كه به سطح بالايي از انعطاف پذيري رسيده اند، سازمان هاي چابك ناميده مي شوند كه به ضرورتي اجتناب ناپذير براي دستيابي به سازمان كلاس جهاني تلاش مي كنند. سازمان ها براي رسيدن به چابكي بايد به گونه بنيادين در مفاهيمي مانند نيروي انساني، رقبا و ذينفع ها تمركز كنند.
    ● مديريت در سازمان


«ماكاروني سميرا» تنديس توليد برتر را دريافت كرد



ماكاروني سميرا در چهارمين جشنواره صنايع غذايي برتر ايران و اولين همايش ملي مديران صنعت موفق به دريافت دو تنديس برتر شد.
    مديرعامل ماكاروني سميرا كيفيت مطلوب، تنوع محصولات و توزيع فراگير را از جمله عوامل مهم در كسب اين افتخارات دانست.

شنبه بیست و یکم 5 1391 7:2 بعد از ظهر

دومين جشنواره ملي توليد برتر(اقتصاد سبز)

دومين جشنواره ملي توليد برتر،تنديس بلورين(اقتصاد سبز)با حضور دكتر غفوري فرد مشاور رييس جمهور،دكتر باقري دبير كل اتاق بازرگاني‌ ايران و جمعي از مسوولان و صاحبان صنعت و توليدكنندگان‌ كشورمان در دانشگاه صنعتي اميركبير برگزار شد.

دكتر حسن غفوري فرد مشاور رييس‌ جمهور در اين مراسم با اشاره به اينكه توليد تنها راه نجات كشور است،گفت:هيچ كشوري‌ بدون توليد نتوانسته استقلال و اقتدار كامل‌ خود را به دست آورد.

وي سپس به توانايي‌هاي كشورمان اشاره‌ كرد و گفت:با توجه با اينكه ايران داراي‌ نيروي جوان تحصيل كرده،20 ميليارد دلار درآمد ارزي،يك درصد جمعيت دنيا،15 درصد گاز دنيا و منابع زيرزميني غني است، اما هنوز نتوانسته است فاصله خود را با كشورهاي داراي تكنولوژي برتر كم كند.

غفوري فرد دليل اصلي اين مساله را بروكراسي حاكم بر قوانين كشور ذكر كرد و گفت:بروكراسي دست و پاگير انگيزه را براي‌ توليد از بين خواهد برد.

وي افزود:فعاليت‌هاي واسطه‌گري درآمد بيشتر دارد و صنعتگران و توليدكنندگان با توجه‌ به اين معضل اگر علاقمند نباشند،نمي‌توانند در راه اعتلاي اقتصاد كشور گام بردارند.

شنبه بیست و یکم 5 1391 6:19 بعد از ظهر

خبرفولادگرازتشكيل‌كميسيون‌حمايت‌ازتوليدملي

سه شنبه ، 17 مرداد 1391 ، 11:10

حميدرضا فولادگر نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي در گفت‌و‌گو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس اظهار داشت: كميسيون ويژه‌اي تحت عنوان كميسيون حمايت از توليد ملي و نظارت بر اجراي سياست‌هاي اصل 44 در مجلس شكل گرفته است.

وي با اشاره به تاكيد رهبر انقلاب به بحث اقتصاد مقاومتي افزود: رهبر انقلاب در سخنان خود مصداق‌هاي اقتصادي مقاومتي مطرح فرمودند كه حمايت از توليد ملي و مردمي كردن اقتصاد و به ميدان آوردن بخش خصوصي جزء شاخص‌هاي اقتصاد مقاومتي از سوي ايشان مطرح شد.

شنبه بیست و یکم 5 1391 6:8 بعد از ظهر

كشورهاي غربي با دنبال كردن سياست  تحريم اقتصادي ايران، به دنبال افزايش هزينه‌هاي توليد كنندگان داخلي هستند و برخي سياست‌هاي اقتصادي در حال انجام در درون نيز در حال افزايش هزينه‌هاي توليدكنندگان داخلي و كاهش انگيزه‌هاي توليد داخلي است. كاهش انگيزه‌هاي توليد داخلي در كنار افزايش هزينه‌هاي توليد توسط سياست‌هاي اقتصادي خودي و خارجي،  دقيقا همان نتيجه‌اي را مي‌دهد كه تحريم‌كنندگان ايران به دنبال آن هستند.

به گزارش «تابناك»، اگر بخواهيم از اثر تحريم ياد كنيم، بايد به گرانتر شدن ارزش واردات اشاره كنيم، به گونه‌اي كه قيمت هر تن كالاهاي وارداتي از سال 85 تا سال 90، نزديك به 74 درصد افزايش يافته است.

بنا بر اين گزارش، نكته بسيار مهم اين كه واردات در سال 89 نسبت به سال گذشته، از لحاظ وزني 12 درصد كاهش و در عين حال، 64 ميليارد دلار براي ايران هزينه داشته، حال آن كه هزينه واردات در سال 88، 55 ميليارد دلار براي ايران بوده است؛ به بيان ساده‌تر، با وجود كاهش 12 درصدي وزن واردات، مي‌‌بينيم وارداتي كه كمتر از سال پيش بوده، يازده ميليارد دلار گرانتر از سال قبل شده و اين چيزي جز اثر تحريم بر گران شدن واردات نيست، چرا كه در شرايطي كه تحريم تكنولوژي هستيم، نمي‌توان گفت كه تكنولوژي برتري را وارد كرده‌ايم و از اين ناحيه، واردات ما گران شده است.

جمعه بیستم 5 1391 10:31 بعد از ظهر
مزيناني در پاسخ به مهر:
تحريمها تاثيري روي تامين تجهيزات پزشكي ندارد/ رويكرد حمايت از توليد داخلي
خرم آباد - خبرگزاري مهر: مدير تهيه و تامين تجهيزات پزشكي شركت مادر تخصصي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با تاكيد بر اينكه تحريم هاي دشمن تاثيري روي تامين تجهيزات پزشكي مورد نياز كشورمان نداشته، از رويكرد وزارت بهداشت مبني بر حمايت از توليد داخلي در اين زمينه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله مزيناني ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران رسانه هاي گروهي لرستان و در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در رابطه با تاثير تحريم ها در حوزه تجهيزات پزشكي اظهار داشت: در بحث تحريم ها با توجه به اينكه با بررسيهاي كارشناسي رويكرد استفاده از توليد داخلي را در دستور كار قرار داديم تا كنون با مشكل خاصي مواجه نشده ايم.

مدير تهيه و تامين تجهيزات پزشكي شركت مادر تخصصي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي عنوان كرد: در حال حاضر عمده خريدهايي كه به صورت حجمي انجام مي دهيم از توليد كنندگان داخلي است كه به لحاظ خدمات و استانداردها در سطح خوبي قرار دارند.

وي يادآور شد: همچنين در زمينه تجهيزات خريداري شده از خارج كشور نيز تا كنون با توجه به همكاري هاي وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان تجهيزات پزشكي مشكلي به لحاظ تحريم ها نداشته ايم.

جمعه بیستم 5 1391 10:25 بعد از ظهر
منوچهري مطرح كرد:
رشد 96 درصدي ايران در توليد دارو/ تحريم ها عامل پيشرفت
كرمانشاه - خبرگزاري مهر: نماينده مردم پاوه٬ جوانرود٬ ثلاث باباجاني و روانسر در مجلس شوراي اسلامي گفت: هم اكنون در منطقه هيچ كشوري توانايي رقابت با ايران را در توليد دارو ندارد كه اين معلول تحريم هاي غرب عليه ايران است

به گزارش خبرگزاري مهر، نعمت‌الله منوچهري در گفت‌وگويي،  با اشاره به پيشرفت چشمگير ايران در توليد داروهاي بيولوژيك و خاص از سوي توليدكنندگان و دانشمندان ايراني، اظهار داشت: خوشبختانه در چند سال اخير ميزان توليد داروهاي خاص و بيولوژيك در داخل كشور رشدي چشمگير داشته كه اين دستاورد را مي‌توان در تهيه و تامين ۹۶ درصدي داروها در داخل كشور مشاهده كرد.

 نماينده مردم  پاوه٬ جوانرود٬ ثلاث باباجاني و روانسر در مجلس شوراي اسلامي، عملكرد دستگاه‌هاي اجرايي به‌ ويژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش‌پزشكي را در سرمايه‌گذاري بخش توليد دارو مثبت ارزيابي كرد و گفت: به طورحتم كاهش ميزان وابستگي كشور به واردات كالاهاي استراتژيك مانند واكسن و دارو، موجب افزايش دسترسي مردم و به تبع آن كاهش قيمت اين‌گونه محصولات در كشور مي‌شود.

پنج شنبه نوزدهم 5 1391 6:29 بعد از ظهر
ديويد نيلسون ،كارآفريني است كه پس از فارغ‌التحصيلي در رشته مديريت، در سال 2002 فعاليت تجاري خود را آغاز كرد. وي با تلفيق دانش، مهارت و تجربه توانست با سرمايه‌گذاري در بازار بورس مهارت‌هاي خويش را به اجرا گذارد. پس از گذشت شش سال، در سال 2008 وي با اقتدار در صف برترين كارآفرينان قرار گرفت و آموخته‌هاي خود را شكوفا كرد. وي در سال 2007 عنوان برترين و جوان‌ترين كارآفرين را اخذ كرد.

 همچنين در همان سال نامش در رديف 40 كارآفرين برتر زير 40 سال ثبت شد. براي آشنايي بيشتر با نحوه فعاليت اين كارآفرين برتر گفت و گويي با وي انجام داده‌ايم كه در ادامه مي‌خوانيد.

آقاي نيلسون با تشكر از اين كه وقت خود را در اختيار ما قرار داديد، لطفا خودتان را معرفي كنيد و درباره نحوه فعاليت خود توضيح دهيد؟

ديويد نيلسون هستم فارغ‌التحصيل رشته مديريت و تجارت از آمريكا. در سال 2002 با سرمايه گذاري در بازار بورس فعاليت تجاري‌ام را آغاز كردم. پس از تجربه فعاليت در بازار بورس، از سال 2005، با راه‌اندازي شركتي تجاري به طور مستقل و در گامي فراتر وارد عرصه تجارت شدم و با استفاده از برنامه‌ها و طرح‌هاي تجاري و همكاري بهترين دوستان و كارمندانم، علاوه بر افزايش سرمايه شركت، توانستم تجارت و مهارت‌هاي خودم را نيز گسترش دهم و به جايگاه آرماني و مطلوبي كه سال‌ها پيش در ذهنم مي‌پروراندم، برسم. من فعاليتم را با اخذ سرمايه و به جريان انداختن دارايي‌هاي مشتريان آغاز كردم. البته در شروع هركاري ترديد و احتمال به خطر افتادن سرمايه زياد است، اما با يك برنامه‌ريزي حساب شده، كم كم مراجعين بيشتري به شركت ما آمدند و سرمايه‌هايشان را به ما سپردند.

هزارنيوز:رهبر معظم انقلاب در ديدار جمعي از نوآوران و اعضاي شركت‌هاي دانش‌بنيان طي بياناتي تأكيد كردند:جبهه مقابل نظام اسلامي به رهبري آمريكا و صهيونيزم در مقايسه با گذشته به مراتب ضعيف‌تر شده است.

به گزارش هزار نيوز به نقل از پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري،حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي عصر امروز (سه شنبه) در ديدار مسئولان و كارگزاران نظام، آرمانگرايي همراه با واقع بيني را رمز حركت پيشرو ملت و نظام اسلامي در ۳۲ سال اخير برشمردند و با تأكيد بر تواناييها و ظرفيتهاي تعيين كننده ملت و نظام اسلامي ،به تشريح ضرورتها و بايدها و نبايدهاي مقابله با چالش هاي پيچيده دشمن پرداختند.

حضرت آيت الله خامنه اي فهم دقيق تركيب بسيار حساس و ظريف آرمانخواهي توام با واقع بيني را ضروري دانستند و افزودند: تركيب آرمانگرايي با واقعيات، در واقع حركت مجاهدانه در چارچوب تدبير است كه لازمه آن، آگاهي عموم مردم، دست اندركاران و همدلي و همراهي در همه عرصه ها است.

خبرگزاري آريا- مدير حوزه علميه استان آذربايجان غربي، تقويت و حمايت از توليد ملي را رمز شكوفايي اقتصادي ايران اسلامي دانست. به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از مركز خبر حوزه، حجت الاسلام و المسلمين محمد جواد قهرماني، با اشاره به مطلب فوق ابراز داشت: راه دست يابي كشور به استقلال اقتصادي و خودكفايي، مجاهدت اقتصادي و حمايت قاطعانه از توليد و سرمايه ملي است.وي با اشاره به آيه مباركه « ليس للانسان الا ما سعي» گفت: اين يك واقعيت قرآني است كه انسان در سايه سعي و كوشش خود به پيشرفت و تعالي مي رسد.مدير حوزه علميه آذربايجان غربي خاطرنشان كرد: نام گذاري امسال از سوي مقام معظم رهبري همچون ساليان گذشته، مستند به آيات قرآني و روايات صادره از حضرات معصومين (ع) است.وي با اشاره به اين كه جهان بيني توحيدي تاكيد بر خودكفايي اقتصادي دارد، اظهار داشت: تقويت توليد ملي و تامين مايحتاج مردم در داخل، امروز با توجه به وضعيت تحريم ها، يك ضرورت انكار ناپذير است.

چهارشنبه هجدهم 5 1391 11:14 بعد از ظهر
رئيس‌جمهور تصريح كرد؛
حمايت از توليد، صادرات ملي، سرمايه و كار ايراني دستور كار دولت در سال 91
رييس‌جمهور در پيام نوروزي به مناسبت حلول سال 1391 تأكيد كرد: به فضل الهي در سال 91 تعهد اين دولت بر عدالت، خدمت، پاكي، مهرورزي و تعالي كشور عميق‌تر و وثيق‌تر از سال هاي گذشته در تمام لحظات و فعاليت‌ها جاري بوده و امسال نيز همچون گذشته حمايت از توليد، صادرات ملي، سرمايه و كار ايراني در دستور كار دولت خواهد بود.

به گزارش خبرگزاري مهر، محمود احمدي نژاد در پيام نوروزي به مناسب حلول سال 1391 هجري شمسي با تبريك آغاز سال نو و عيد نوروز به امام عصر(ع) كه حقيقت بهار انساني است، مقام معظم رهبري، ملت بزرگ ايران و ايرانيان در سرتاسر عالم كه هستند، خانواده معظم شهيدان، ايثارگران و جامعه بشري، گفت: سال گذشته سالي پرفراز و نشيب و سرشار از شادكامي‌ها، شيريني‌ها و پيروزي‌ها براي ملت ايران و جامعه بشري و در برخي موارد هم همراه با تلخكامي‌ها بود.

رييس جمهور تصريح كرد: در سال 90 حركت پرشتاب ملت ايران در عرصه‌هاي گوناگون اقتصادي، علمي، صنعتي، فناوري و سياسي گسترش پيدا كرد و به فضل الهي در سال 91 با سرعت بيشتر ادامه پيدا خواهد كرد.

احمدي نژاد با اشاره به اينكه در سال 90 دهها هزار طرح عمراني و پروژه‌هاي گوناگون در گوشه و كنار كشور به بهره‌برداري رسيد و دستاوردهاي علمي و فناوري‌ بزرگ در اختيار ملت قرار گرفت، اظهار داشت: در همين دوره اقدامات تحولي بسياري برنامه‌ريزي شد كه از اين بابت خداوند منان را سپاسگزارم و از همراهي و همدلي ملت بزرگ صميمانه تشكر مي‌كنم.

سه شنبه هفدهم 5 1391 9:42 بعد از ظهر
رهبر معظم انقلاب تأكيد كردند؛
شعار امسال؛ توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني
حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي در پيام به مناسبت حلول سال 91، مجاهدت اقتصادي و حضور جهادگونه ملت ايران در عرصه هاي اقتصادي را يك ضرورت دانستند و خاطر نشان كردند: بخش مهمي از جهاد اقتصادي مسئله‏ توليد ملي است كه اگر ملت با همت، عزم و آگاهي و با همراهي برنامه ريزي درست مسئولان بتواند مشكل توليد داخلي را حل كند بدون ترديد بر چالشهايي كه دشمن ايجاد مي كند غلبه خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر، ايشان با دعوت از همه دست اندركاران اقتصادي و آحاد ملت براي حركت به سوي رونق توليد داخلي در سال جديد توليدملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني را به عنوان شعار سال ۹۱ معرفي كردند.

متن پيام به شرح زير است:

 

بسم ‏الله ‏الرّحمن ‏الرّحيم‏
يا مقلّب القلوب و الأبصار يا مدبّر اللّيل و النّهار يا محوّل الحول و الأحوال حوّل حالنا الى احسن الحال


اللّهمّ كن لوليّك الحجّة بن الحسن صلواتك عليه و على ءابائه فى هذه السّاعة و فى كلّ ساعة وليّا و حافظا و قائدا و ناصرا و دليلا و عينا حتّى تسكنه ارضك طوعا و تمتّعه فيها طويلا.

فاطمي‌امين تاكيد كرد:
تدوين نقشه‌راه حمايت از توليد داخلي/ شناسايي كالاهاي متاثر از تحريم
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت بر ضرورت تدوين نقشه راه براي حمايت از توليد تاكيد كرد و گفت: نامگذاري صورت گرفته براي سال جاري از سوي رهبر معظم انقلاب، فضاي كلي كشور را براي ايجاد يك حركت همگاني در مسير حمايت از توليد فراهم كرده است.

سيدرضا فاطمي‌امين در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نامگذاري امسال از سوي مقام معظم رهبري گفت: عنوان توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني كه براي امسال انتخاب شده است، براي ثبت نتايج مثبت در طول سال، نياز به يك‌سري برنامه‌هاي هماهنگ دارد تا از اقدامات پراكنده دستگاه‌ها جلوگيري شده و در عوض موجب يك حركت هماهنگ در كشور شود.

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت افزود: همان‌طور كه از حدود دو سال پيش كارگروه ويژه‌اي براي مقابله با تحريم‌ها تشكيل شد، لازم است براي تكميل مسير خوداتكايي صنعتي با استفاده از نقشه راهي منسجم و روشن به اهداف تعيين شده در زمينه حمايت از توليدات و محصولات داخلي، امكان عملياتي شدن داده شود.

وي در خصوص اقدامات كارگروه مذ كور نيز اظهار داشت: كالاها و فن‌آوريهاي متاثر از تحريم شناسايي شده و براي توليدكنندگان اين كالاها و تجهيزات تشويق‌هايي در نظر گرفته شده‌است.

سه شنبه هفدهم 5 1391 9:36 بعد از ظهر
برطرف نمودن پديده‌ي ديوان‌سالاري پيچيده‌ي فرا روي سرمايه‌گذاري و توليد؛

ريسك پايين به همراه سودآوري بالا در فعاليت‌هاي غير مولد به گسترش سوداگري در اقتصاد ايران دامن زده و باعث گرديده انگيزه‌ي توليد و سرمايه‌گذاري مولد كاهش يابد و به جاي آن، سوداگري و دلال بازي رواج يابد.


به گزارش برهان، نگاهي به نام‌گذاري سال­هاي اخير از سوي مقام معظم رهبري نشان از اين دارد كه عرصه‌ي اقتصادي ضرورت و اولويت اصلي است و هم‌چنان كه شاهد گسترش تحريم­هاي اقتصادي كشورهاي استثمارگر غربي هستيم، محوريت مباحث كشور نيز حول مقابله با اين تهديدها و تحريم­هاست. سال گذشته سال «جهاد اقتصادي» نام‌گذاري شد و در تداوم آن، امسال از سوي معظم‌له به عنوان سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه‌ي ايراني اعلام شد.

در كنار بحث تحريم­هاي اقتصادي، مروري بر سند چشم انداز 1404 كشور حاكي از اين است كه دست‌يابي به قدرت اول اقتصادي همراه با علم و فن­آوري در سطح كشورهاي منطقه‌ي آسياي جنوب غربي نيز بايد به عنوان آرمان ملي ملاك اقدام‌ها، برنامه‌ها، تدابير و سياست­گذاري‌ها باشد. از اين رو از دو بعد يعني گسترش و تأكيد مكرر غرب بر تحريم­هاي اقتصادي و ديگري محوريت چشم­انداز نظام بر تحقق قدرت اول اقتصادي در منطقه، اهميت مسايل اقتصادي مبرهن و آشكار است.

در منطقه نيز دو رقيب اصلي ايران در افق چشم­انداز يعني «تركيه» و «عربستان» به دور از هرگونه فشار تحريم‌ها و با حمايت‌هاي مستقيم و غيرمستقيم حاميان غربي خود در تلاش هستند تا با توسعه‌ي اقتصادي و بهبود شاخص‌هاي اقتصادي خود، به قدرت اول مبدل شوند و در اين راه، ايران را نيز در اين رقابت به شكل‌هاي مختلف كنار بزنند. تركيه به عنوان رقيب اصلي ايران، قرار گرفتن در ميان 10 اقتصاد برتر جهان و دست‌يابي به توليد ناخالص داخلي 2 تريليون دلاري را تا سال 2023م. از راه افزايش صادرات سالانه به 500 ميليارد دلار و جذب سرمايه‌گذاري خارجي يك تريليون دلاري مدنظر دارد و عربستان نيز 2 برابر شدن سرانه‌ي توليد ناخالص داخلي واقعي تا 2025م. را محور تدابير و سياست­هاي كلان خود قرار داده است.

با توجه به مطالب ياد شده، دليل و ضرورت تأكيدهاي مكرر رهبري نظام بر پيشرفت اقتصادي مشخص است و شايد تنها راه برون­ رفت كشور نيز از اين همه هجمه‌ي بيروني، صرفاً اتخاذ رويكرد جهادگونه‌ي اقتصادي است و اولين گام اين حركت جهادگونه نيز از راه رونق توليدات ملي و با اتكا به سرمايه‌هاي ايراني ميسر است. اقتصاد ايران بدليل بيماري هلندي و اتكاي به درآمدهاي نفتي از يك سو و گسترش فعاليت­هاي غيرمولد و اقتصاد پنهان از طرف ديگر سال‌هاست كه با مشكلات فراواني دست به گريبان است و اقتصادي مولد، پويا و سالم ندارد.

سه شنبه هفدهم 5 1391 9:29 بعد از ظهر

رئيس سازمان بسيج مستضعفين با انتقاد از عملكرد صوري دستگاه هاي تبليغي در ترويج شعار سال ۹۱ گفت: شهرداري ها به جاي تابلوهاي گراميداشت سال توليد ملي، بايستي تبليغات كالاهاي خارجي را برچينند.
سردار محمدرضا نقدي رييس سازمان بسيج مستضعفين در همايش مسئولين بسيج كه با حضور ۱۵۰۰ نفر از مديران اين نهاد انقلابي از سراسر كشور شد، گفت: عظمت و عزت امروز را در عرصه هاي مختلف علمي، فرهنگي، سياسي و … مديون شهدا هستيم. اسطوره هايي كه با ايستادگي و مقاومت خويش، مسير را براي ما هموار و سختي ها را آسان كردند.
نقدي با تأسي از كلام امام خامنه اي دامت بركاته در خصوص پيروزي هاي بزرگ ملت ايران در سال ۹۰، گفت: هدفمندي يارانه ها و مسائلي نظير غني سازي، ارسال ماهواره و ساير پيشرفت هاي علمي و صنعتي در شرايط تحريم، اقدام بسيار بزرگ و ارزشمندي بود كه حيرت استكبار را به همراه داشت.
رييس سازمان بسيج مستضعفين تهديد اصلي را متوجه عرصه اقتصاد دانسته و گفت: بسيج بايد در عرصه توليد ملي و پرهيز جدي از خريد كالاي خارجي فرهنگ سازي كرده و در رفع بيكاري و ايجاد اشتغال، فعاليت ها و برنامه هاي خود را كه از سال ۹۰ آغاز شده تقويت نمايد.
وي با انتقاد از عملكرد صوري دستگاه هاي تبليغي در ترويج شعار سال ۹۱ تصريح كرد: اولين گام عملي در ترويج كالاي داخلي، عدم تبليغ كالاي خارجي در رسانه ها و دستگاه هاي تبليغي و فرهنگي است. شهرداري ها به جاي تابلوهاي گراميداشت سال توليد ملي، بايستي تبليغات كالاهاي خارجي را برچينند. رسانه ها به جاي تكرار بي خاصيت شعار سال، در اولين قدم تبليغ كالاي خارجي را ممنوع كنند.
نقدي بسيج را طلايه دار حمايت از توليد ملي دانسته و بيان كرد: توليد داخلي كليد حل بسياري از مشكلات جامعه بويژه بيكاري است و بسياري از مفاسد و كج روي ها از بيكاري نشأت مي گيرد. نقش آفريني به موقع اقشار تخصصي بسيج در حمايت از توليد ملي مي تواند در رفع اين معضل تاثير زيادي داشته باشد.
وي با تاكيد بر اينكه بسيج در حمايت از توليد ملي با هيچ كس تعارف ندارد، گفت: اگر كساني چه در دستگاه هاي دولتي، چه بخش خصوصي در تحقق شعار سال كوتاهي كنند مؤاخذه مي شوند و با افكار عمومي طرف هستند. بعداً كسي گله نكند كه چرا آبروي ما را برديد.

دوشنبه شانزدهم 5 1391 3:44 بعد از ظهر

خط مشي كيفيت

شركت كفش ملّي

 شركت كفش ملّي با توانمندي برتر منابع علمي و قدرتمندي (در زنجيره تامين كالا و با پيشينه درخشان در صنعت كفش) تلاش مي كند با اتكا به اجراي اثر بخش فرايند هاي تجاري و با برقراري نظام مديريت كيفيت بر مبناي استاندارد جهاني ( ISO 9001 : 2000 ) و رعايت مقررات ، قوانين و استانداردهاي ملي وبين المللي براي حركت در جهت تعالي مطابق سياست هاي ذيل گام بردارد :

 1.تلاش همه جانبه علمي و عملي براي ايجاد ارتباط مناسب با مشتري و درجهت ايجاد اعتماد و وفاداري مشتريان از طريق بر آوردن نياز هاي مشتريان و پاسخ گويي فراگير در كوتاهترين زمان ممكن .

 2.تعهد به بهبود مستمر و ارتقاء عملكرد و كيفيت خدمات شركت .

 3.توسعه بازار و ايجاد مزيتهاي رقابتي در مراكز و منابع توزيع بر اساس رويكرد بهبود مستمر در چهار چوب فرايند نگري .

 4.رشد و افزايش دانش فني منابع انساني سازمان از طريق برگزاري دوره هاي آموزشي كاربردي .

 5.افزايش و ترغيب تامين كنندگان در جهت توسعه توانمندي فني و بهبود تكنولوژي .

 مسئوليت حفظ و پايش فرايندهاي نظام مديريت كيفيت و تحقق اهداف بر اساس اين خط مشي و مدارك سيستم مديريت بر عهده نماينده مديريت مي باشد ، همچنين اين سيستم در فواصل زماني معين از طريق بازنگري هاي مديريت مورد بازنگري قرار مي گيرد و كليه كاركنان خود را ملزم به درك ، باور و اجراي صحيح اين خط مشي مي داند .

دوشنبه شانزدهم 5 1391 3:36 بعد از ظهر

در سال 1330 هجري شمسي دو دهنه مغازه در خيابان خيام جنب بازار بزرگ تهران فعاليت خود را در زمينه فروش كفش آغاز كرد. در همان سال شركتي با نام (شركت تجاري استاندارد) در محل فوق به ثبت رسيد كه با قرار دادن يك دستگاه ماشين (گالش زني) شالوده توليد كفش ماشيني در خاورميانه ريخته شد و تا سال 1339 دامنه فعاليت توليد كفش در انواع مختلف با الحاق مكانهايي در جوار مغازه هاي فوق الذكر گسترش يافت و محصولات خود را با نام (كفش ملي) به بازار عرضه نمود.

طي دهه 1340 و تا اوايل 1350 شركتهاي متعددي در زمينه هاي تخصصي وابسته به توليد چرم و كفش و ساير اقلام مرتبط، همچنين توزيع و فروش محصولات يكي پس از ديگري متولد و آغاز به كار كردند و خانواده بزرگي به نام (گروه صنعتي ملي) را ايجاد كردند. رشد و ترقي گروه صنعتي ملي به حدي بود كه در مدت كوتاهي به بزرگترين توليد كننده كفش ماشيني در خاورميانه مبدل شد و محصولات آن نه تنها در بازارهاي ايران بلكه در اقصي نقاط جهان صادر شد.

طي سالهاي دهه 1360 بر اثر بروز جنگ تحميلي عراق عليه ايران و تحريم اقتصادي، گروه صنعتي ملي تا حدود بسياري از رشد و بالندگي باز ايستاد و در گردونه رقابت نتوانست جايگاه هميشگي خود را حفظ نمايد. اما اينك با بكارگيري ابزارهاي مدريت نوين و تلاش در راستاي احياي توانمند سازي، گروه صنعتي ملي با طرح چشم اندازي جديد و اتخاذ استراتژي دستيابي به مزيت هاي رقابتي بازارهاي جهاني، روش توليد غير متمركز را برگزيده است.

در اين راستا همسو كردن توليد كنندگان در سطح كشور و استفاده و آموزش مستمر فناوري هاي نوين به توليد كنندگان جهت دستيابي به محصول با كيفيت برتر و مطابق با الزامات از اهداف اساسي گروه صنعتي ملي مي باشد كه با محدود نمودن فعاليت برخي از شركتهاي غير فعال و فعال نمودن شركت كفش ملي كه همواره به عنوان يك شركت بازرگاني محصولات شركتهاي تابعه گروه را عرضه مي نمود، در حال دستيابي به اين هدف و آرمانهاي ارتقايي مي باشد و استمرار بهبود در آن به اقداماتي نظير اخذ گواهينامه ISO 9001-2000 آغاز پروژه سرآمدي سازماني، مكانيزاسيون سيستم فروش فروشگاهي، شناسايي خواسته مشتريان و آحاد جامعه همچنان تداوم دارد.

براي گروه بندي كردن نسبت به يك ستون، header آن را به اين قسمت drag و drop كنيد.

استاننام_فروشگاهكدفروشگاهآدرسپيش_شمارهتلفن
 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... > صفحه 1  (تعداد صفحات 18)
تهران اسلامشهر 11 اسلامشهر: خ آيت االه كاشاني نبش خ شهداء 0228 2223736
تهران قدس 62 شهر : قدس خ : آزادي 021 46820183
تهران شهريار 73 شهريار : خ وليعصر جنب بانك رفاه 0262 3246734
تهران تهرانسر 313 تهرانسر - خيابان اصلي - نبش خيابان 12 021 44531313
تهران انديشه 314 جاده ملارد-سرآسياب-ابتداي خيابان امام خميني-روبروي داروخانه اطلس 0261 6450945
تهران آزادي 502 آزادي نبش جيحون 021 66016913
تهران آذربايجان 503 خيابان آذربايجان نبش خيابان خوش وقصرالدشت 021 66876768
تهران مهرآباد 601 سرآسياب مهرآبادجنوبي - كوچه شهيد كوسه لو 021 66655867
تهران اميري 606 خ 16 متري اميري نبش خ حسام الدين 021 55719133
تهران گلي- دفتر منطقه 609 خ مالك اشتر نبش خ جيحون 021 55717001
تهران جي 611 خيابان 21 متري جي نرسيده به خ هاشمي 021 66064617
تهران شمشيري 613 ميدان شمشيري ضلع غربي ميدان 021 66698070
تهران امامزاده حسن 616 خيابان امين الملك ، بعد از كوچه سيد جوادي 021 55717001
تهران جمهوري 405 خيابان جمهوري نرسيده به ميدان بهارستان 021 33911198
تهران سلسبيل 501 خيابان رودكي - بين هاشمي و بوستان
دوشنبه شانزدهم 5 1391 3:22 بعد از ظهر

روزنامه دنياي اقتصاد:

 

تعداد مشاهده : 1313 بار كد خبر : IRN- 301790 تاريخ چاپ خبر : يكشنبه 31 ارديبهشت 1391

چهار وعده به صنعتگران

دنياي اقتصاد - مهدي غضنفري از چهار اقدام ويژه اين وزارتخانه در راستاي حمايت از توليد خبر مي‌دهد و مي‌گويد: اخبار خوش حوزه صنعت و توليد به زودي اعلام مي‌شود. اختصاص 10 درصد از منابع صندوق توسعه ملي به حوزه توليد به صورت ريالي، بازگرداندن سه درصد از منابع بانك صنعت و معدن و كشاورزي و بانك‌هاي تخصصي براي كمك به توليد، فراهم شدن امكان 5 ميليارد دلار «ري فاينانس» و تصويب 10 هزار ميليارد تومان در قالب حمايت از توليد، تازه‌ترين وعده‌هاي غضنفري به صنعتگران است.

 

 

از خبرهاي خوش صنعتي تا انتظار صنعتگران
4 وعده جديد صنعتي محقق مي‌شود؟
گروه صنعت و معدن- داستان كمك به بخش صنعت همچنان ادامه دارد و در آستانه اجراي فاز دوم هدفمندي به نقطه اوج خود نزديك مي‌شود. اختصاص 10 درصد از منابع صندوق توسعه ملي به حوزه توليد به صورت ريالي، بازگرداندن 3 درصد از منابع بانك صنعت و معدن و كشاورزي و بانك‌هاي تخصصي براي كمك به توليد، فراهم شدن امكان 5 ميليارد دلار «ري فاينانس» از سوي بانك مركزي از طريق بانك‌هاي عامل داخلي و خارجي و تصويب 10 هزار ميليارد تومان در قالب حمايت از توليد، آخرين اخبار خوش وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت براي صنعتگران است.

شنبه جهاردهم 5 1391 9:17 بعد از ظهر

هشدار! احتمال واردكننده شدن توليدكنندگان

27 خرداد 1391 ساعت 12:40

 

عضو كارگروه حمايت از توليد با اشاره به ادامه روند افزايشي هزينه‌هاي توليد در سال جاري گفت: ادامه وضع موجود تحمل‌ناپذير بوده و ممكن است به تعطيلي واحدهاي توليدي منجر شود.

آرمان خالقي در گفت‌وگو با ايسنا، توضيح داد: در اتفاقي كم‌سابقه شاخص قيمت توليدكننده در كشور از شاخص قيمت مصرف كننده پيشي گرفته كه اين نشان مي‌دهد هزينه‌هاي توليد به شكل سرسام‌آوري در حال افزايش است.

او با اشاره به اعمال سياست تثبيت قيمتها و فشار روي توليدكنندگان اظهار كرد: مسوولان در حالي براي گران نشدن كالاهاي توليد داخل به واحدها فشار مي‌آورند كه قيمت مواد اوليه و نهاده‌هاي توليد بالا رفته است.

او اظهار كرد: سياست تثبيت قيمتها همچنان در حال اجرا بوده و نهادهاي نظارتي با توليدكنندگاني كه قيمت خود را بالا ببرند، برخورد مي‌كند.

اين عضو كارگروه حمايت از توليد با بيان اين‌كه در حال حاضر سود فعاليت در بخش توليد كمتر از بخشهايي مانند خدمات و واسطه‌گري است، تاكيد كرد: به همين دليل در حال حاضر بخش توليد جاذب سرمايه‌‌گذاران نيست و اين باعث مي‌شود كه بسياري از واحدهاي توليدي سياستهاي توليدي خود را تغيير دهند.

شنبه جهاردهم 5 1391 9:7 بعد از ظهر

وي درباره اين‌كه بانك‌ها به تجار و فعالان اقتصادي گفتند كه اولويت 3، 4 و 5 تا اطلاع ثانوي ارز مرجع نمي‌گيرند، گفت: اين اولويت‌ها حذف نشده‌اند، اما تأمين ارز 1226 توماني براي كالاهاي اساسي، دارو و تجهيزات پزشكي و مواد اوليه كارخانجات، در اولويت قرار دارد.
وي با اشاره به مصوبه 24 ميليارد دلاري دولت براي تأمين ارز مرجع به منظور واردات كالاهاي اساسي و مواد اوليه كارخانجات تصريح كرد: هم‌اكنون به صراحت به سيستم بانكي اعلام شده است كه در مرحله اول تأمين ارز مرجع، ارجحيت با اولويت‌هاي 1 و 2 است و چنانچه بانك‌ها بتوانند مشكل نقل و انتقالات ارزي را حل و فصل كنند، اولويت‌هاي بعدي نيز مي‌توانند ارز 1226 توماني دريافت كنند.به گفته كرمانشاهي، با توجه به اين‌كه كالاهاي اساسي كشور در اولويت تأمين قرار دارند، منطقي نيست وقتي ارز مرجع بايد به واردات آنها اختصاص يابد تا نياز كشور تأمين شود، همين ارز به اولويت‌هايي اختصاص يابد كه مي‌توانند از ارز حاصل از صادرات نيز استفاده كنند.وي اظهار داشت: اولويت بندي دهگانه ميزان ارجحيت كالاها و مواد اوليه در تأمين ارز 1226 توماني را نشان مي‌دهد بنابراين هرچقدر كه سيستم بانكي بتواند در تدارك ارز مرجع، موفق‌تر عمل كند، اولويت‌هاي بعدي نيز ارز مرجع مي‌گيرند؛ در غير اين صورت اولويت با كالاهاي اساسي، دارو و تجهيزات پزشكي و مواد اوليه ضروري برخي كارخانجات است.كرمانشاهي اعلام كرد: واردات در مقابل صادرات ممنوع نيست بلكه تسهيل شده است، چراكه ثبت سفارش گزينه‌اي داشته كه اظهارنامه را بايد ارائه مي‌دادند، اما هم‌اكنون اين موضوع لازم نيست؛ به اين معنا كه هر فردي كه صادرات كالا انجام مي‌دهد، مي‌تواند از تمامي كالاها به كشور وارد كند، در اين ميان اگر كالاي وارداتي كالاي اساسي باشد ارز مرجع مي‌گيرد، در غير اين صورت بايد از ارز حاصل از صادرات استفاده كند.
خودروسازان بايد ارز مرجع بگيرند
نجار قائم مقام مديرعامل ايران‌خودرو نيز درباره عدم پرداخت ارز مرجع براي واردات قطعات خودرو گفت: از روز پنجشنبه دو دسته (دارو و مواد غذايي) از گروه‌هاي كالاهايي كه مي‌توانند ارز مرجع بگيرند مشخص شد.
اما در بين اولويت‌ها بخش قطعات منفصله خودرو نيست لذا واردكنندگان اين بخش مجبورند با دلار آزاد، قطعات و مواد اوليه مورد نياز خودرو‌هاي داخلي را وارد كنند. بطور قطع چنين اتفاقي ثبات بازار خودرو را خواهد گرفت و قيمت‌ها نوسان خواهد داشت و از آنجا كه خودروسازان نقدينگي مناسبي ندارند نمي‌توانند با چنين شرايطي به تعهدات خود عمل كنند.وي يادآور شد: زماني‌كه قيمت قطعات خودرو ثبات نداشته باشد، قطعاً قيمت خودروهاي نهايي نيز تحت تأثير قرار خواهد گرفت.نجار درباره ادامه همكاري با برند پژو نيز اظهار داشت: زماني كه جنرال‌موتورز قصد داشت به صورت نقدي 7 درصد از سهام پژو را خريداري كند شرط كرد كه همكاري پژو با ايران و زمان آن با هماهنگي جنرال‌موتورز باشد به همين علت همكاري‌ها دچار مشكل شده است.
وي افزود: عدم همكاري پژو با ايران براي آن مجموعه مشكلات متعددي را ايجاد كرده است.
جالب آن‌كه شركت پژو فرانسه با اشاره ضمني به زيان خود از تحريم‌ها عليه ايران تصريح كرده است تحت تأثير اين تحريم‌ها فروش سي‌كي‌دي اين شركت در نيمه نخست ۲۰۱۲ با كاهش 1/31 درصدي نسبت به مدت مشابه سال قبل به 143 هزار دستگاه رسيد.شركت فرانسوي پژو سيتروئن در گزارش عملكرد خود در نيمه نخست 2012 به كاهش شديد فروش خود در اثر تحريم‌ها عليه ايران اذعان كرد.اين گزارش افزود: «تحريم‌هاي فزاينده عليه ايران تأمين مالي فروش واحدهاي سي‌كي‌دي به مقصد ايران را غيرممكن ساخت كه در نتيجه اين شركت فروش چنين واحدهايي به ايران در نيمه نخست سال 2012 و در راستاي مقررات بين‌المللي را متوقف كرد.»
قائم مقام مديرعامل ايران‌خودرو درباره پرداخت هزار ميليارد تومان به اين مجموعه گفت: با پرداخت اين پول شرايط توليد بهبود خواهد يافت و مي‌توان بخشي از بدهي‌ها به قطعه‌سازان را جبران كرد.
گروه خودروسازي سايپا هم كه اين روزها كاهش توليد را تجربه مي‌كند بشدت نسبت به پرداخت هزار ميليارد تومان نظر مثبتي دارد و اظهار داشتند سايپا به قطعه‌سازان بدهي زيادي دارد و همين امر سبب شده قطعه‌سازان نتوانند براي خريد مواد اوليه اقدام كنند به همين علت پرداخت هزار ميليارد تومان مي‌تواند چرخ سايپا را بچرخاند.

شنبه جهاردهم 5 1391 4:40 بعد از ظهر

شركت صنايع كاشي اصفهان با تاريخچه اي بيش از 30 سال در شهر تاريخي اصفهان واقع شده است . طرحهاي توليدي اين شركت از معماري باستاني و زيبايي هاي شهر اصفهان و نيز از معماريهاي مدرن اروپايي الهام مي گيرد . با اين پيشينه ، كاشي اصفهان با برخورداري از بدنه كاشي منحصر بفرد كاملا سفيد از يك طرف و ارائه نوآوريهاي مستمر به بازار با بالاترين استانداردهاي كيفي از طرف ديگر به عنوان مرغوبترين كاشي ديواري همواره پاسخگوي سلايق و نيازهاي مختلف بازار مي باشد.
 با نوسازي، تجهيز و نصب پيشرفته ترين ماشين آلات روز دنيا ، ظرفيت توليد كارخانه به 12 ميليون متر مربع در سال افزايش يافته و اندازه هاي جديد 40x25، 50x25و 60x30 نيز به زمره توليدات شركت اضافه شده اند . امروزه كاشي اصفهان يك نام تجاري معتبر و قابل اطمينان بوده كه با داشتن 9001- ISO  كيفيت محصولات آن با كنترل كامل تمام مراحل پروسه توليد تضمين و اين محصولات توسط 300 عامل در سراسر كشور توزيع مي گردد . گرمي ، آرامش ، زيبايي و به روز بودن محصولات كاشي اصفهان با طراحي و چيدمانهاي متنوع باعث نفوذ كاشي اصفهان در اذهان به عنوان يك انتخاب ايده آل شده كه قادر است سلايق مختلف بازار را پاسخگو بوده و محيط هاي زيبايي را در دكوراسيون داخلي براي مشتريان خلق نمايد

تاريخچه
شركت ارج ، اولين و بزرگترين توليد كننده لوازم خانگي در ايران ، درسال 1316 ( 1937م )باساخت ابزار صنعتي وارد عرضه صنعت واقتصاد ايران شد وبا توليد كولرآبي و يخچال به سوي ساخت لوازم خانگي پيش رفت . ارج با بكارگيري بيش از 1000 مدير ، مهندس ، تكنسين و كارگر ماهر و با بهره مندي از پشتوانه تجربه 70 ساله و دانش فني و پيشرفته ، موفق به توليد چندين مدل بخاري نفتي و گازي ، كولرهاي آبي ، ماشين لباسشويي ، يخچال فريزر و آبگرمكن نفتي و گازي را در كارنامه خود داشته و محصولات ممتاز ارج نه تنها در ايران بلكه در كشورهاي همجوار نيز از شهرت واعتبار باقي برخوردار ميباشد .
اكنون در شركت ارج محصولات زيرين براي بازارهاي داخلي وخارج توليد ميگردد :
4 مدل يخچال با ظرفيت 10 تا 17 فوت
7مدل كولر از 900 تا 13000 سي . اف . ام
2مدل بخاري با قدرت حرارتي از 4000 تا 22000 كالري ساعت
3مدل آبگرمكن گاز سوز و نفت سوز بظرفيت 25 ، 30 و 50 گالن
4 مدل لباسشويي
4 مدل فريزر با ظرفيت از 10 تا 17 فوت
5 مدل يخچال فريزر با ظرفيت از 15 تا 17 فوت
تاسيس و سامان بخشي سه شركت وابسته به ارج به منظور پشتيباني از اهداف ارج :
1- شركت ارج زاد ( A-Z ) : به منظور توزيع محصولات با مارك تجاري زانونسي و همچنين واردات محصولات بصورت قطعات .C.K.D يا ساخته شده …………..
2- شركت خدمات ارج به منظور پشتيباني وخدمات پس از فروش محصولات ارج و ساير ماركهاي تجاري اروپايي كه در ارج توليد ميشود .
3- شركت طراح مهندسي نوآور تدبير : به منظور كمك به امور مهندسي ارج كه در ارتباط با طراحي محصولات .
ايجاد سيستم اطلاعات مديريت ، بازنگري وتدوين مجموعه سيستمهاي عملياتي شركت ومكانيزه كردن مچموعه اين سيستمها .
افزايش سرمايه شركت تا ميزان 130 ميليارد ريال به منظور نوسازي و بازسازي ماشين آلات ، افزايش ظرفيت خطوط توليد ، ايجاد شرايط لازم براي بهينه سازي محصولات موجود و توليد محصولات جديد .
پياده سازي نظام پيشنهادات ومشاركت كاركنان به منظور ايجاد روحيه همدلي و تعاون درحل مشكلات شركت

جهان به شدت در حال دگرگوني و تحول است.هزاره سوم فرارسيده است و مسئوليت نسل كنوني بسيار خطير. جهان هزاره سوم بدون مرز است و شهروندان آن كيفيت برتر را طلب مي‏نمايند.

جمعه سیزدهم 5 1391 8:23 بعد از ظهر

يك كشاورز ديگر نيز در گفتگو با خبرنگار مهر از اينكه خدمات دولت يكي پس از ديگري در حال قطع شدن است، گلايه كرد.

رمضان زينعلي گفت: مردم ايران اهل كارند، براي آباد شدن كشور تلاش مي كنند و مي خواهند دستشان جلوي بيگانگان دراز نشود، اما اگر حمايتي از سوي مسئولان براي كشاورز صورت نگيرد، نسبت به ادامه كار دلسرد خواهد شد.

وي افزود: قيمتي كه در حال حاضر از سوي دولت اعلام شده به ضرر كشاورز است و اينكه بر چه مبنا و معياري اين نرخ گذاري انجام مي شود، ما بي اطلاعيم.

اين كشاورز گفت: بارها به آزمايش خاك مراجعه كرده ام و آنها مي گويند بايد كودهاي مختلفي به مزارع بزنيد، اگر اينطور پيش برويم، نرخ گندم برايمان بيشتر از هزار تومان تمام مي شود.

وي اضافه كرد: متأسفانه با اين روند كشاورزي در حال نابود شدن است، برخي از كشاورزان زمين هايشان را رها كردند و برخي فقط 50 درصد از زمين را زير كشت برده اند.

چهارشنبه یازدهم 5 1391 9:53 بعد از ظهر
گزارش تحليلي مهر/
گندمكاران ورامين نگران عدم حمايت از توليد ملي
ورامين – خبرگزاري مهر: دو ماه از سالي كه به ابتكار مقام معظم رهبري به عنوان "توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني" نامگذاري شده، گذشت اما ظاهرا اين شعار در عمل مسئولان تغييري ايجاد نكرده و در اين ميان، كشاورزان گندمكار ورامين همچنان نگران آينده خود هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، با اينكه توسعه بخش كشاورزي و استفاده از توان و پتانسيل ها، افزايش توليد با كيفيت و ايجاد اشتغال از تأكيدات دولت است، اما اگر تمام جوانب به خصوص مشكلات كشاورزان مدنظر قرار نگيرد، همين كشاورزان هم شغل خود را از دست مي دهند، چه برسد به اشتغال ديگران.

هزينه كاشت و بذر، قيمت بالاي سم براي مبارزه با آفات و تراكم سن مادر، سهميه كم كود يارانه اي، هزينه بالاي سوخت و ... نه تنها مشكل كشاورزان وراميني است، بلكه كشاورزان كل كشور دچار اين مشكلات هستند.

وقتي با اين زحمتكشان هم سخن شديم، در كنار تشكر از زحمات مسئولان و كارشناسان جهاد كشاورزي، از مبهم بودن قيمت گندم گفتند، يكي از سئوالات آنها اين بود كه آيا در خريد تضميني گندم، قيمت تمام شده اين محصول، كارشناسي مي شود يا خير؟!

انگيزه كشاورزان گندمكار بايد با تصميم درست ارتقا يابد

چهارشنبه یازدهم 5 1391 9:47 بعد از ظهر
ابراهيمي در گفتگو با مهر:
ويژه نامه "راهبردهاي فرهنگي توليد ملي" در شبكه تبليغي كشور منتشر مي شود
مشهد - خبرگزاري مهر: كارشناس آموزش تبليغات اسلامي خراسان رضوي گفت: ويژه نامه نشست راهبردهاي فرهنگي در مسير توليد ملي در شبكه تبليغي كشور منتشر مي شود.

عبدالله ابراهيمي در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار كرد: منابع تدوين شده پيرامون راهبردهاي فرهنگي در حوزه توليد ملي كم بوده و براي فرهنگ سازي در زمينه توليد ملي نياز به منابع گسترده در اين خصوص داريم.

وي ادامه داد: منابع فرهنگ سازي در زمينه توليد ملي بايد در اختيار جامعه فرهنگي و شبكه تبليغي قرار گيرد تا بتوانيم تبليغي فراگير و جامع در خصوص شعار سال و ايجاد بستري مناسب براي حمايت از كار و سرمايه ايراني داشته باشيم.

ابراهيمي تصريح كرد: فعاليت هاي فرهنگي در خصوص پيام نوروزي مقام معظم رهبري و شعار سال بسيار ضرورت دارد و اداره كل تبليغات اسلامي برنامه هاي مختلفي در اين زمينه خواهد داشت.

چهارشنبه یازدهم 5 1391 9:45 بعد از ظهر
سبحاني نيا در گفتگو با مهر:
تأمين نياز داخلي در شعار امسال تضمين شده/ايجاد شغل با حمايت از توليدملي
عضو هيأت رئيسه مجلس با اشاره به اينكه دشمن امروز انسجام ملي و وحدت را مورد هدف قرار داده است، گفت: گروه ها و شخصيت ها سياسي نبايد بر هم زننده وحدت در جامعه باشند و انسجام ملي بايد امروز به عنوان يك موضوع جدي مورد توجه همگان قرار بگيرد.

حجت‌الاسلام حسين سبحاني نيا عضو هيات رئيسه مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص نامگذاري سال جديد و همچنين فرمايشات مهم مقام معظم رهبري در ابتداي سال در جوار بارگاه ملكوتي امام رضا(ع) گفت: بيانات مقام معظم رهبري در ابتداي سال 91 و انتخاب شعاري براي امسال برخاسته از يك نگاه و تحليل دقيقي است كه ايشان هر سال از مسايل، ضرورت‌ها و نيازهاي كلي كشور دارند و براساس آن اين شعار محوري را انتخاب مي‌كنند.

وي در ادامه افزود: به اعتقاد من انتخاب شعار "توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني" بعد از سال جهاد اقتصادي در ادامه برنامه‌هايي است كه در سالهاي گذشته داشتيم.

چهارشنبه یازدهم 5 1391 9:33 بعد از ظهر

يكي از مهم ترين ابعاد اصلي توليد ملي بعد فرهنگي آن است؛ هم از اين روي بايد گفت كه توليد ملي ابزار صدور انقلاب، صدور ايده و صدور آرمان آن است. نكته آنجاست كه، با توجه به اينكه توليد در انديشه اسلامي پاك، ارزشي عادلانه است، رعايت فطرت بشري در آن مشهود خواهد بود. استفاده از توليدات داخلي موجب شكل گيري سبك زندگي بر مبناي ارزش هاي اسلامي خواهد شد؛ بدين ترتيب، توليد ملي مي تواند ابزار صدور ارزش و فرهنگ تلقي شود.غرب به وسيله توليد كالا، تكنولوژي و محصولات، توانسته است جنگ نرم را پيش براند. ما نيز بايد استفاده از همين روش جهان غرب به گسترش نفوذ نرم خود در دنيا بپردازيم.

چهارشنبه یازدهم 5 1391 9:8 بعد از ظهر

حمايت از كار و سرمايه ايراني  پرواضح است كه در مسيري كه توليد ملي نياز به سرمايه ايراني داريم.در واقع، علاوه بر اينكه سرمايه بايد از خودمان باشد بايد مديريت توليد نيز با تفكر و تدبير اسلامي انجام شود؛ نه با شيوه هاي مديريتي غرب. به زبان ديگر بايد به دنبال فكر ايراني با مديريت ايراني باشيم. توليد ملي همراه با پيدايش استقلال اقتصادي و فرهنگ اقتصادي اسلامي- ايراني در دل تمدن نوين اسلامي خواهد شد.

چهارشنبه یازدهم 5 1391 9:5 بعد از ظهر

توليد كالا بر مبناي فرهنگ و ارزش هاي جامعه اسلامي موجب صيانت اين جامعه در برابر صدمات ناشي از ورود فرهنگ بيگانه در آن است. ناگفته پيدا است كه كالاها حاوي فرهنگ باشند. بنابراين كالاها سبك زندگي را تغيير مي دهند و، به اين ترتيب، در نتيجه ورود كالاهاي بيگانه فرهنگ با هم جامعه و اعضاي خود بيگانه خواهد شد. توليد داخلي مفهوم فراتر از معناي اقتصادي صرف دارد. دامنه توليد ملي تنها به بحث تحريم و جلوگيري از آن محدود نمي شود؛ بلكه معنايي فراتر از استقلال اقتصادي دارد و هدف از آن ساخت تمدن اسلامي ايراني است. تفكر و انديشه اسلامي حاوي پيامي نو براي جهانيان است؛ پيامي كه بر مبناي آن به تأسيس تمدن همت بايد گماشت.

چهارشنبه یازدهم 5 1391 9:3 بعد از ظهر

توليد ملي ابزاري براي توسعه فرهنگ ديني و فرهنگ اسلامي- ايراني است. اين نكته را از آنجا مي توان دريافت كه انديشه هاي سياسي هر جامعه جهت گيري هاي آن جامعه را روشن مي كند. به تعبير ديگر اين گروه از انديشه ها تمايلات، تعلقات و سمت و سوي آن جامعه را مشخص مي كند. در پاسخ به اينكه يك جامعه به لحاظ انديشه هاي سياسي اش به دنبال چه آرماني است؟ بايد گفت سه حوزه مسائل سياسي، فرهنگي و اقتصادي با هم ديگر مرتبط هستند به هم تأثير و تأثر دارند.

مسائل فرهنگي اركان و اجزاي جهت گيري را مشخص و معين مي كند. براي مثال در يك جامعه دين محور فرهنگ در مجموعه باورها و ارزش هاي پذيرفته شده ي آن جامعه اعم از آداب و سنن و رفتار، گفت و گو، پوشش، مسكن، خوراك، گفتمان هاي هنري در جريان، شهرسازي و ... متجلي مي شود. از اين روي مي توان گفت كه اقتصاد نيز، به يك معنا، جايگاه بروز و ظهور فرهنگ است.وقتي جهت گيري هاي ما در حوزه فرهنگ تبديل به علم، نقشه، تئوري و ادبيات مي شود پس نتيجه مي گيريم مي توان تجلي و ظهور فرهنگ را در قالب ساختمان و ساختارهاي اجتماعي و تفريحات و ابزارهاي تفريحي يك جامعه شناسايي نمود.

چهارشنبه یازدهم 5 1391 9:2 بعد از ظهر

آنچه نيازمند سرمايه توجه ويژه است تلاش نظام سرمايه داري براي ايجاد وابستگي اقتصادي و تأثير منفي بر استقلال اقتصادي جامعه اسلامي است. اين روند با هدف گرفتن حيات اقتصادي به سوي ضربه زدن به استقلال سياسي و فرهنگي پيش مي رود. در نگاهي دقيق تر به شعارهاي انقلاب اسلامي بايد گفت كه اين روند پيشرفت و ترقي با توجه به شعار نه شرقي و نه غربي مطرح مي شود و به نوعي ساختار عملياتي آن مشخص مي گردد. شعاري كه با گذشت سه ده از انقلاب شكوهمند اسلامي اكنون ضرورت عملي آن بيش از پيش مشخص شده است. در واقع استقلال سياسي مبتني بر استقلال فرهنگي است.

بر هيچ كس پوشيده نيست كه كشور ما براي دستيابي به موقعيت كنوني خود هزينه هاي بسياري را داده است. استقلال سياسي با فدا شدن بسياري از جوانان اين سرزمين به دست آمده است. انقلاب اسلامي در پايان دهه دوم به سمت استقلال فرهنگي بيشتر حركت كرديم؛ از آن زمان تاكنون حدود 10 سال است كه مقام معظم رهبري بر اين رويكرد مهم تأكيد دارند. مطمئناً جنبه ديگر استقلال حركت به سمت پيشرفت است به عبارت ديگر براي دستيابي به استقلال كامل و تحقق آرمانهاي انقلاب اسلام بايد به سمت استقلال اقتصادي حركت كرد.

چهارشنبه یازدهم 5 1391 9:1 بعد از ظهر

جامعه اسلامي ايران، بعد از انقلاب شكوهمند سال 57، به عنوان الگويي توانا براي ملت هاي مسلمان شناخته شد. حقيقت امر آن است كه فرآيند، اهداف و شعارهاي انقلاب اسلامي نه فقط براي جهان اسلام؛ بلكه براي همه ملت هاي مستضعف و رنج كشيده ارايه دهنده الگويي بزرگ و متعالي است. نمونه اي كه برنامه هاي موفق آن مي تواند به پيشرفت ملت هاي ديگر نيز مدد رساند؛ چه آنكه ايدئولوژي انقلاب اسلامي حمايت بسياري از انسان هاي ستم كشيده جهان را پشت سر خود دارد و در امتداد مسيري اين گونه اي است كه كمر همت نسبت به عملي سازي شعارهاي خود بسته است. بي ترديد يكي از اهداف انقلاب شكوهمند اسلامي سال 57 دستيابي به استقلال اقتصادي و خودكفايي است.

در مطالعه و بررسي روند پيروزمند انقلاب اسلامي مي توان به بررسي شعارهاي آن پرداخت. اگر بخواهيم اين شعارهاي مردم در جريان انقلاب اسلامي توجه داشته باشيم. يكي از مهمترين شعارهاي زمان انقلاب "استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي" بود.نگاهي به اين شعار مهم نشان مي دهد كه روحيه انقلابي در انقلاب اسلامي تا چه حد ميزان مستعد پرورش انديشه حمايت از توليد ملي در راستاي كسب عزت و خودكفايي است.

چهارشنبه یازدهم 5 1391 8:59 بعد از ظهر

رهبر معظم انقلاب از لوازم حركت همه جانبه در جهت حمايت از توليد ملي و مقابله با تلاشهاي جبهه استكبار را همكاري و همدلي مجلس و دولت برشمردند و به قواي مقننه و مجريه توصيه كردند: امروز كشور در عرصه هاي مختلف نيازمند تلاش، تحرك، نوآوري و ابتكار است كه لازمه رسيدن به اين هدف، همفكري، تدبير و همراهي مسئولان بويژه در دولت و مجلس است.

 

به گزارش پايگاه اطلاع رساني دكتر محبي نيا، به نقل از پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي ظهر امروز(سه شنبه) در ديدار جمعي از مسئولان كشور در سه قوه، همه مسئولان را به همدلي، همفكري، همكاري صميمانه و تلاش جدي براي حمايت از توليد ملي و فرهنگ سازي عمومي در جهت آن فراخواندند و تأكيد كردند: عيد و آغاز سال جديد، بايد زمينه ساز همت، فكر، نشاط، اميد و انگيزه اي جديد براي ادامه پرشتاب تر حركت رو به جلو كشور و برداشتن يك گام جدي و بزرگ در موضوع توليد ملي و داخلي، باشد.

چشم انداز:

شركتِ چيني ايران(كاشي ايرانا)قصددارد:ازطريق سرآمدي درتوليد،ارائه‌ محصولاتِ متنوع درصنعت كاشي وسراميك براي مشتريان داخلي ومنطقه اي خودمطابق بااستانداردهاي كيفيتي ملي وبين المللي،ضمن گسترشِ ورهبري بازار عرضة محصولاتِ خودوكسب درآمدبراي سهامداران ،بااستفادة ازدانشِ نيرويِ انساني واستفادة ازتكنولوژيِ جديد،نسبتِ به افزايش بهره وري اقدام نمايد.

ماموريت:

شركتِ چيني ايران(كاشي ايرانا)ازطريق:

×      ارتقاء توانمنديهاي عملياتي.

×      توسعة نيروي انساني كارآمد.

×      فن آوري وبازاريابي.

×      رعايت حقوق جامعه وتوجه به محيط زيست.

×      ايجادمزيت هاي رقابتي بويژه درقيمت وكيفيت محصولات.

×      تاكيدبرحفظ منابع ذينفعان بويژه مشتريان وسهامداران.

×       

درپي افزايش اعتبارخود درصنعت كاشي وسراميك بوده،تابارشدسودآوري.افزايش رضايت سهامداران رافراهم نموده وبقاي شركت راتضمين نمايد.

اهداف كلان:

چهارشنبه یازدهم 5 1391 2:42 بعد از ظهر

معرفي مجتمع توليدي ستبر گرانول

مجتمع ستبر گرانول واقع در شهرستان تاكستان در زميني به مساحت 24 هكتار بنا شده و از سال 1381 شروع به فعاليت نموده است. اين مجتمع بزرگترين توليد كننده مستقل گرانول بدنه كاشي در خاورميانه و چهارمين توليد كننده فريت لعاب در ايران مي باشد، كه با بهره گيري از كادر مهندسين مجرب و كارآزموده و بكارگيري پيشرفته ترين ماشين آلات اروپايي، توانايي طراحي فرمولاسيون و توليد انبوه انواع گرانول و فريت را داراست.

واحد توليد گرانول

با ظرفيت توليد روزانه 720 و سالانه 250.000 تن گرانول بدنه كاشي و امكان توليد انواع گرانول كاشي كف، ديوار، پرسلان و گرانيت مطابق فرمولهاي رايج و يا به صورت سفارشي.

واحد توليد فريت

چهارشنبه یازدهم 5 1391 2:39 بعد از ظهر

سوابق فعاليت (تاريخچه شركت)

 

شركت سهامي عام كارخانه ايران(ايرانا)اولين وبزرگترين توليدكننده كاشي ديواري به روش صنعتي درايران مي باشدكه درسال1336باسرمايه 520ميليون ريال تحت شماره5904به ثبت رسيده ودرسال1339باتوليدساليانه8/6ميليون مترمربع كاشي ديواري موردبهره برداري قرارگرفت، ليكن درقالب اهداف توسعه تغييرات عمده اي به جهت نصب تدريجي ماشين آلات وكوره ها صورت گرفته كه به موجب آن ظرفيت ساليانه به 5/7ميليون مترمربع بالغ گرديده است.

دراجراي طرحهاي توسعه درسال1372خط توليد كاشي صادراتي باسرمايه ارزي773.000.000دلار خريداري و باظرفيت ساليانه 5/1ميليون متر مربع مورد بهره برداري قرار گرفت.

چهارشنبه یازدهم 5 1391 2:34 بعد از ظهر

نويسنده: علي خاني

در شماره هاي قبل از اين نوشتار، به برخي از مباني بينشي اخلاق اقتصادي از ديدگاه اسلام و آثار اعتقاد به اين مباني ارزشي در فعاليتهاي اقتصادي اشاره نموديم. همچنين برخي از آثار منفي تفكر سرمايه داري در حوزه اخلاق اقتصادي را مورد بررسي قرار داديم. موضوع بحث در مقاله هاي آتي “اخلاق كار و توليد” است و درنوشتار حاضر از باب مقدمه، ارزش كار و توليد از ديدگاه اسلام مورد بحث قرار گرفته است.
    “كار” در حوزه هاي مختلف مفاهيم متفاوتي دارد. در حوزه اقتصاد نيز براي “كار” تعاريف مختلفي ذكر شده است. كار اقتصادي را از منظر دين، مي توان چنين تعريف كرد: “هر گونه فعاليتي كه براي توليد كالاو خدمات مورد نياز يا بالابردن سطح اقتدار جامعه و رفاه عمومي در چارچوب قوانين و ارزشهاي ديني انجام مي پذيرد”. در فرهنگ قرآن، واژه اي كه براي كار اقتصادي استفاده شده، “استاجر”(قصص/26) است. همين گونه است عبارات “ضرب في الارض”(مزمل/20)، “ابتغاء فضل الله”(اسراء/12)، “اعداد قوه”(انفال/60) و به طور ضعيف تر واژه “كلوا”(ملك/15) به معناي امر به مطلق تصرف. واژه هاي عمل، فعل، سعي و كسب گرچه به معناي كار و تلاش است، لكن مرادف با فعاليت اقتصادي نيست و مفهوم عامي دارد.

سه شنبه دهم 5 1391 4:20 بعد از ظهر

شيوه عملى آن حضرت اشتغال به اصل كار مفيد بود؛ بدون اين كه شكل كار براى او مطرح باشد . اين‏كه برخى تصور مى‏كنند كه اگر انسان براى خود كار كند، با موقعيت اجتماعى او سازگار است و اگر براى دستمزد باشد، جايگاه اجتماعى او حفظ نشده است. فرهنگ كار مى‏طلبد كه موقعيت اجتماعى افراد، كار و تلاش را اين‏گونه طبقه‏بندى نكنند؛ بلكه در نگرش جامعه، موقعيت اجتماعى بايد نسبت به انواع كار حساسيت منفى نداشته باشد و هر كار مفيد و سازنده‏اى عزت و احترام اجتماعى را به دنبال داشته باشد و هيچ نوع كار سازنده‏اى با موقعيت و جايگاه اجتماعى افراد، ناسازگار تلقى نگردد. امام على ـ عليه‏السلام ـ بر طبق نص زير در بيرون مدينه اجير شد تا آب حمل كند

سه شنبه دهم 5 1391 2:11 بعد از ظهر

سنت گفتارى امام على عليه السلام

رواياتى كه از امام على ـ عليه‏السلام ـ درباره كار و تلاش نقل شده است، از جهت هنجارى بودن و ارزشى بودن مفاد آنها، بهره‏ورى كار، نظم كارى، به چند دسته تقسيم مى‏شود:

الف. هنجار بودن كار و ناهنجار بودن تنبلى:

امام على عليه السلام مى‏فرمايد: مبغوض مى‏دارم كسى را كه نسبت به كار حيات مادى‏اش تنبل و بى‏اعتنا است؛ زيرا كسى كه نسبت به زندگى دنيايش چنين است، در مورد آخرتش تنبل‏تر و بى‏اعتناتر است. (16) و در روايت ديگر فرمود:

سه شنبه دهم 5 1391 2:9 بعد از ظهر

پديده بيكارى يكى از مشكلات جدى جوامع امروزى، و مهم‏تر از آن بيكارى پنهان است كه در واقع روى ديگر سكه كاهش بهره‏ورى كار به حساب مى‏آيد. جامعه ما نيز در كنار بيكارى حاد و فراگير، مشكل كاهش بهره‏ورى را نيز رنج دارد. (25) اين كاهش بهره‏ورى عوامل گوناگون دارد كه بايد در جاى مناسب خود بررسى علمى شود. آنچه در اين‏جا بايد بدان توجه شود،

سه شنبه دهم 5 1391 2:7 بعد از ظهر
X